reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

lil kate przesliczne mebelki:-)
Tez bym wstawila ale u mnie w poku jeszcze nie ma takiego porzadku , moj luby musi posprzatac a narazie ciezko z czasem .:tak:

reklama
Joasiek, teraz jestem u rodzicow ale jak wroce w poniedzialek to wstawie te fotki:tak:
komoda ma blat nieregulowany, ale jakby wystawal do przodu to bys sie do szuflad dostac nie mogla:-D a z tylu w tej "dziurze" idealnie miesci sie wanienka.

madzix
, ja mam lozeczko drewex kuba II i jedyna "ukryta wada" jest szuflada z dziwnym systemem zamykania, ktora po kilku dnia ch przestajemiec znaczenie bo sie "wyrabia". no nie sa to mebelki za pare tysiecy wiec nie ma co cudow oczekiwac, ale zaleznosc jakosciowo cenowa jest bardzo dobra:tak:

Kasiad, mialam kupic lemon jakby nie bylo blue mojego wymarzonego:tak: bo to drugi najladniejszy:tak:

lil kate sliczny pokoik...wszystko juz gotowe czeka na Waszą córeczkę...
Mnie ominie szykowanie kącika dla synka, bo nie mamy drugiego pokoju na to, a w naszym pokoju wstawimy tylko łózeczko...reszta bedzie w szafie, którą mamy, wiec nic się nie zmieni...:-:)tak:

lil kate- mam taka sama posciel dla SARY tylko ze ja jeszcze mam baldachim . ty tez?
własnie skonczyłam malowac łózeczko na styk mi starczyło bejcy

Bardzo ładny pokoik Lil Kate:-) . Wózeczek mamy taki sam- nawet kolor. Juz dzisiaj go odebraliśmy.
My nie mamy osobnego pokoju dla dzidziusia. Łóżeczko będzie stało w naszej sypialni. Narazie łóżeczko jest kupione ale stoi jeszcze w sklepowym magazynie bo nie zmieściło nam sie wszystko do auta:-)

ciesze sie ze wam sie podoba:-)

jeszcze jutra maz ma poleczki powiesic no i czekamy na karuzele, lampke i kanape do karmienia:tak:

maz tez zadecydowal ze kupujemy monitor oddechu, albo zwykla nianie elektroniczna, bo mowi ze chce mnie jak najszybciej po tych 6 tygodniach do sypialni porwac i nie bedzie sie dzielil mna z mala:-p

martula25
, zadowolona jeses jak narzie z wozeczka? mnie troche martwi ze te wszystkie elementy sa takie "ruszajace sie" :-D tzn. nie tak bardzo oczywiscie, no ale maz mi wytlumaczyl zebym wrzucila do niego 4 kilo ziemniakow to sie przestana ruszac. moze i racja.

lil kate a ty przypadkiem nie miałaś miec tego modelu z dodatkową amortyzacją na przednie koła?? Coś mi się tak wydaje...:confused::confused: Ja też bede mieć ten wózeczek, tylko ze model xa, ten z podwójnymi kołami z przodu..no i ten sam kolor...

reklama
Do góry