reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

pokazuje to co udalo nam sie juz zrobic w pokoiku dla malenstwa. brak lampki nocnej, karuzeli na lozeczku i kanapy dla mnie do spania i karmienia ale w najblizszm czasie maja sie pojawiac:tak:

reklama
ladny pokoik LiL KAte przygotowaliscie Martynce!!! Na pewno bedzie jej sie podobac. I duzo opisywane wozio tez superowe!!!

No pięknie Wam to wszystko wyszło! Bardzo gustownie, no i w moim ulubionym niebieskim kolorze ;-) :tak: Tylko nie wiem czemu u mnie fotki się nie powiększają.. szkoda :-(
Fajową macie komodę do przewijania, miałam okropną ochotę na podobną tylko chciałam nie z litego drewna a w jasnej okleinie, bo takie mamy już łóżko i szafę w pokoju... ale nie udało się znaleźć niczego podobnego w sensownej cenie :dry:
Czy Wy w tym pokoiku będziecie spać w nocy razem z Martynką?

Joasiek, kochana moja:-D to jest oczywiscie okleina na plycie a nie lite drewno. i to w bardzo rozsadnej cenie bo musielismy przyjac tzw "wariant ekonomiczny":-D :laugh2: :-D

nazywa sie ta komoda fantazja i kosztowala "cale" 330 zl

a czemu fotki sie nie powiekszaja to chyba wiem. zanim je do imageshacka wstawilam to pomniejszylam w cybershot'cie:eek:

a co bys chciala z bliska:confused: to wstawie jeszcze raz:-D

A gdzie Ty tą komodę wyszperałaś i to w dodatku w takiej niskiej cenie!? Chodziłam za podobną bardzo długo, po necie grzebałam i nie wygrzebałam :wściekła/y: I musieliśmy się zdecydować na wariant zastępczy, czyli przewijak na łóżeczku. W sumie jestem z niego zadowolona, bo naprawdę jest stabilny i powinno być ok, tyle że zajmuje prawie pół łóżeczka i jak się założy na drugie pół karuzelkę to ja nie wiem którędy będę dziecko wyciągać... chyba przez dziury pomiędzy szczebelkami :-p

a co bys chciala z bliska:confused: to wstawie jeszcze raz:-D

Najlepiej wszystko! :-D :-D :-D

no nie chce sie wstawic link:baffled:

ale jak wpiszesz w goole "komoda fantazja " to od razu ci sie wyswietli:tak:

jutro wstawie te zdjecia bez pomniejszen jak bede miec chwilke:-)

Bardzo ładny pokoik Lil kate. Nie wiem tylko czemu sobie ubzdurałam, że wózek kupowałaś w kolorze Lemon :confused:
Komoda super, żałuję, że nie mogę takiej sobie wstawic, ale nie mam miejsca. Będę musiała się zadowolic regałem kapielowym obok łóżeczka, bo ma kółka i można nim bez problemu odjechac.

lil kate: jakbyś mogła to wstaw z bliska komodę ze wszystkim co na niej trzymasz i koniecznie wózeczek, czyli generalnie to co jest na 1. fotce :tak:

Gdybym wcześniej zajrzała na tą stronkę z komodami, to pewnie nawet nie zwróciłabym na nią uwagi, bo na wejście dali zdjęcie jakiejś brzydkiej w kolorze niby-pomarańczowym ale w opcjach faktycznie jest ta Twoja, no udało Ci się z nią, nie powiem :tak: I do tego u Ciebie ona stoi w dobrym miejscu i nie widać właściwie, że z tyłu za nią jest puste miejsce... u mnie za bardzo by się to rzucało w oczy już przy wejściu do pokoju. Nie wiem czemu nie robią takich że blacik wystaje z przodu zamiast z tyłu.. powinna być możliwość przekładania sobie tego we własnym zakresie (a może jest:confused:).

reklama
Bardzo ładny Lil kate!Widze, ze kupiłas juz naprawde wszystko dla malutkiej i dla siebie:-) Super. Ja jeszcze caly czas jestem w proszku...Mój wzrok przykuło łózeczko-ja mysle tez o takim albo b. podobnym tez z szufladą(Drewex Kuba II albo Klupś Radek II). Czy Twoje to jedno z tych?Jesli tak, to czy ma jakies ukryte "wady"o których nie wspomina producent np. niestabilne śruby? Czy tez możesz je z powodzeniem polecic?Widziałam te łóżeczka tylko w necie-a w sklepach jak na złość na wystawie ich nie mieli-moga mi tylko zamowić wybrany typ-kiedy ja właśnie chciałam podotykać obydwa modele zeby je porównać:-(

Do góry