reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No pięknie Wam to wszystko wyszło! Bardzo gustownie, no i w moim ulubionym niebieskim kolorze ;-) Tylko nie wiem czemu u mnie fotki się nie powiększają.. szkoda :-(
Fajową macie komodę do przewijania, miałam okropną ochotę na podobną tylko chciałam nie z litego drewna a w jasnej okleinie, bo takie mamy już łóżko i szafę w pokoju... ale nie udało się znaleźć niczego podobnego w sensownej cenie
Czy Wy w tym pokoiku będziecie spać w nocy razem z Martynką?
Fajową macie komodę do przewijania, miałam okropną ochotę na podobną tylko chciałam nie z litego drewna a w jasnej okleinie, bo takie mamy już łóżko i szafę w pokoju... ale nie udało się znaleźć niczego podobnego w sensownej cenie
Czy Wy w tym pokoiku będziecie spać w nocy razem z Martynką?
Joasiek, kochana moja to jest oczywiscie okleina na plycie a nie lite drewno. i to w bardzo rozsadnej cenie bo musielismy przyjac tzw "wariant ekonomiczny"
nazywa sie ta komoda fantazja i kosztowala "cale" 330 zl
a czemu fotki sie nie powiekszaja to chyba wiem. zanim je do imageshacka wstawilam to pomniejszylam w cybershot'cie
a co bys chciala z bliska to wstawie jeszcze raz
nazywa sie ta komoda fantazja i kosztowala "cale" 330 zl
a czemu fotki sie nie powiekszaja to chyba wiem. zanim je do imageshacka wstawilam to pomniejszylam w cybershot'cie
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A gdzie Ty tą komodę wyszperałaś i to w dodatku w takiej niskiej cenie!? Chodziłam za podobną bardzo długo, po necie grzebałam i nie wygrzebałam I musieliśmy się zdecydować na wariant zastępczy, czyli przewijak na łóżeczku. W sumie jestem z niego zadowolona, bo naprawdę jest stabilny i powinno być ok, tyle że zajmuje prawie pół łóżeczka i jak się założy na drugie pół karuzelkę to ja nie wiem którędy będę dziecko wyciągać... chyba przez dziury pomiędzy szczebelkami
Najlepiej wszystko!
Najlepiej wszystko!
Bardzo ładny pokoik Lil kate. Nie wiem tylko czemu sobie ubzdurałam, że wózek kupowałaś w kolorze Lemon
Komoda super, żałuję, że nie mogę takiej sobie wstawic, ale nie mam miejsca. Będę musiała się zadowolic regałem kapielowym obok łóżeczka, bo ma kółka i można nim bez problemu odjechac.
Komoda super, żałuję, że nie mogę takiej sobie wstawic, ale nie mam miejsca. Będę musiała się zadowolic regałem kapielowym obok łóżeczka, bo ma kółka i można nim bez problemu odjechac.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate: jakbyś mogła to wstaw z bliska komodę ze wszystkim co na niej trzymasz i koniecznie wózeczek, czyli generalnie to co jest na 1. fotce
Gdybym wcześniej zajrzała na tą stronkę z komodami, to pewnie nawet nie zwróciłabym na nią uwagi, bo na wejście dali zdjęcie jakiejś brzydkiej w kolorze niby-pomarańczowym ale w opcjach faktycznie jest ta Twoja, no udało Ci się z nią, nie powiem I do tego u Ciebie ona stoi w dobrym miejscu i nie widać właściwie, że z tyłu za nią jest puste miejsce... u mnie za bardzo by się to rzucało w oczy już przy wejściu do pokoju. Nie wiem czemu nie robią takich że blacik wystaje z przodu zamiast z tyłu.. powinna być możliwość przekładania sobie tego we własnym zakresie (a może jest).
Gdybym wcześniej zajrzała na tą stronkę z komodami, to pewnie nawet nie zwróciłabym na nią uwagi, bo na wejście dali zdjęcie jakiejś brzydkiej w kolorze niby-pomarańczowym ale w opcjach faktycznie jest ta Twoja, no udało Ci się z nią, nie powiem I do tego u Ciebie ona stoi w dobrym miejscu i nie widać właściwie, że z tyłu za nią jest puste miejsce... u mnie za bardzo by się to rzucało w oczy już przy wejściu do pokoju. Nie wiem czemu nie robią takich że blacik wystaje z przodu zamiast z tyłu.. powinna być możliwość przekładania sobie tego we własnym zakresie (a może jest).
reklama
madzix
Fanka BB :)
Bardzo ładny Lil kate!Widze, ze kupiłas juz naprawde wszystko dla malutkiej i dla siebie:-) Super. Ja jeszcze caly czas jestem w proszku...Mój wzrok przykuło łózeczko-ja mysle tez o takim albo b. podobnym tez z szufladą(Drewex Kuba II albo Klupś Radek II). Czy Twoje to jedno z tych?Jesli tak, to czy ma jakies ukryte "wady"o których nie wspomina producent np. niestabilne śruby? Czy tez możesz je z powodzeniem polecic?Widziałam te łóżeczka tylko w necie-a w sklepach jak na złość na wystawie ich nie mieli-moga mi tylko zamowić wybrany typ-kiedy ja właśnie chciałam podotykać obydwa modele zeby je porównać:-(
Podziel się: