reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Kasiad pokoik BOMBOWY!!!:tak::szok::-) super mebelki, super kolory, swietne rozplanowanie i zagospodarowanie powierzchni:tak::-) Tomek spisał sie na medal:tak:, zdolny ci on;-):-) masz prawdziwy skarb w domu:tak:

Ale superancko!!!! WOW!!! jestem pod ogromnym wrażeniem !!! Męza masz niezwykle zdolnego, a i wierze, ze sama tez trochę reki przyłożyłaś, więc oboje jesteście niesamowici!!!

Dziękuję jeszcze raz w imieniu Tomka za pochwały :-)
Oli nieźle rządzi w pokoju, siedzi sobie w nim długo sama i się bawi elegancko. Tylko od czasu do czasu jest jakiś huk, okazuje się, że Oliwka postanowiła sobie coś zciągnąć do zabawy z wyższych półek regału i wszystko jej spada na podłogę z impetem. Mówię jej, że jak chce coś sięgnąć z góry, to ma mnie wołać, ale gdzież tam, ona woli sama ;-)

Nie mam pojęcia jak duże zrobić łóżko dla Kubula(mąż będzie "montował":confused:140,160,200 ....???
Jedyne co wiem na razie,to,że na pościeli i na ścianie będzie Myszka Miki:-)

Emilka ma z ikea 160cm i jest długaśne ale nie wiem czy 140 nie było by dla niej za małe ciężko stwierdzić;-)

my teżbedziemy w tym roku boić porządny remont na wiosne mieszkania typu malowanie,wymiana wykładzin na panele bo przez 3 lata trochę sciany popekały no i brudno jakoś.Szymek jeśli nie ulegnie zmianie pół pokoju to morze i Nemo a drugie pół to żig żak i wyścig.;-)
podziwiam wasze maluszki że tak spokojnie śpią i nie psadają z takich wąskich łóżek- w porównaniu z Szymka.

reklama
My wlasnie tez stoimy przed wyborem lozka dla Milenki. Ja raczej jestem za dlugim na okolo 2m. Takim zeby juz miala je na stale. Szerokosc 95 cm. Jak sie uda to w tym tygodniu jedziemy do Ikei i moze cos wybierzemy.

Do góry