reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

Victor od ponad roku śpi na łóżku o wymiarach 90x190 i uważam, że jest dla niego w pełni wystarczające:tak: Do tego ma pościel 140x200 i myślę, że też mu posłuży na dłużej:tak: Przynajmniej ma wygodnie i się może opatulić bez problemu;-)

Rozalka śliczna pościel:tak: Taka kolorowa i dziecięca... i najważniejsze, że z Myszką Miki;-)

Własny pokój to marzenie chyba każdego dziecka, zwłaszcza jak ma się już naście lat... jeżeli nie ma na to możliwości trzeba stworzyć każdemu z dzieci jego własny kąt/przestrzeń. Ja dzieliłam na początku pokój z dwójką braci i nie ukrywam, że miałam dość:sorry2: Potem okazało się, że nawet chłopaki chcieli mieć oddzielnie swoje pokoje, ale jakoś przeżyliśmy w dwóch, choć czasem łatwo nie było i się praliśmy:-p Teraz przynajmniej mamy co wspominać i stoimy za sobą murem bez względu na wszystko:-)

reklama
Ja takze przez wiele lat dzielilam pokoj z siostra - wiadomo roznie bywalo, ale czasami nie ma wyjscia.
Milenka od dawna spi pod koldra 140/200. Do tej pory takze spala na ''doroslym pojedynczym '' lozku. Dlatego chcemy jej kupic lozko na stale, ale przeciez wiadomo ze materac bedzie wymieniany w razie potrzeby, bo mysle ze sama rame lozka da sie dlugo uzytkowac.

w końcu po to jest dzieciństwo by było beztroskie i na maksa rozpieszczone, a my mamy myślę że też lubimy to robić każda na sój uroczy sposób.:-D

rozalka pościel fajowa ...typowo dziecięca
mi się spodobała ta w piłkę ;-):rofl2: dla nas:happy2:
nie znam rodziców nie rozpieszczających swoich pociech(moze i dobrze bo cóz to za ludzie;-):-p)

W weekend chyba ruszamy pełna parą z pokoikiem Kubula,małe przemeblowanko,nowe łóżko,po,sciel i kołdrę jednak kupuję w sklepie u nas niedaleko,bo taniej,a tą z Myszka zamawiam na urodzinki na zmiane.:tak:

W weekend chyba ruszamy pełna parą z pokoikiem Kubula,małe przemeblowanko,nowe łóżko,po,sciel i kołdrę jednak kupuję w sklepie u nas niedaleko,bo taniej,a tą z Myszka zamawiam na urodzinki na zmiane.:tak:
Rozalko pochwal się efektem końcowym i powiedz jak reakcja Kubusia na takie zmiany?:happy2:

Super:-) Każdy fan Zygzaka byłby wniebowzięty;-)

A ja się zastanawiam, jak po powrocie z PL, umiejscowić chłopaków razem w pokoju?;-) Vickowi też by się przydało kupić z jeden nowy zestaw pościeli, bo te się już powoli spierają:sorry2:

Rozalko pochwal się efektem końcowym i powiedz jak reakcja Kubusia na takie zmiany?:happy2:

Ba razie Kubula ma jeszcze mały bałagan i kanapę z dużego pokoju(taka sofę),bo musieliśmy tymczasowo jakoś ją ulokować.
Ale jak juz wszystko skończymy,to wkleję foty.
Kuba zachwycony łóżkiem...doputy mógł po nim skakać i sie turlać,ale jak przyszło do spania,to nie mógł zasnąć.Kazał mi sie położyć obok,jakaos sie wykręciłam,wiercił sie do 20.30 juz nieżle umęczony.Śpi,ciekawe jak długo.Zarzekał sie ,ze i tak do mamy przyjdzie sie przytulić,bo mu smutno:confused:

reklama
Do góry