reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Tomek dziękuje za pochwały :sorry2: Jak każdy facet je lubi i czuje się po nich dowartościowany ;-)
Mebelki są w kolorze klonu, specjalnie wybraliśmy taki jasny kolor, żeby wizualnie powiększyć pokój, zresztą rozplanowanie i wykonanie mebli na wymiar też zrobiło swoje. Jak dla mnie to szok, że wcześniej w pokoju była tylko Paulina ze swoimi pindlami i było mniej miejsca niż obecnie. No, ale już po kuchni wiedziałam, że warto.
Mąż zdolniacha, po prostu skarb:tak:Pewnie dużo taniej wyszło i oryginalniej, co najwazniejsze:-)
Oryginalnie owszem, ale czy tanio :confused: Nie wiem, czy tak tanio, materiał drogi, tyle, że robocizna własna. Na cały pokój wydaliśmy ok 3 tysięcy złotych, a więc wcale nie tak mało wg mnie, bo pokój nie ma nawet 7 metrów kwadratowych, ale był robiony od podszewki, łącznie z wymianą paneli, wymianą lampy, po prosu WSZYSTKO :tak:
a ja nie widze zdjec (widze dwa ju nawet korzystam z innej przegladarki i mi załadowac nie chce :( )

Ja też widzę tylko dwa zdjęcia:sorry2: Pierwsze i ostatnie:dry: Zapowiada się bardzo ładnie:tak: Szkoda, że nie widzę więcej:-(
Może poprostu Fotosik miał jakieś problemy w czasie jak próbowałyście oglądać :confused:

reklama
Do góry