reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

No, wreszcie się zmobilizowałam i obstrykałam pokój dziewczyn :zawstydzona/y::sorry2:
Postarałam się tak porobić zdjęcia, żebyście miały pogląd na cały pokój, niestety pokój jest na tyle mały, że nie dało się już zrobić z większego oddalenia.

Ujęcie zrobione z przedpokoju przy wejściu do pokoju:

Na prawej ścianie zaraz przy wejściu stoi łóżko piętrowe:

Ujęcie łóżka z drugiej strony:

Za łóżkiem przy oknie stoi biurko Pauliny:

Obok biurka na ścianie okiennej szafka zabudowująca kaloryfer i rury - w tak małym pokoju trzeba wykorzystać każdą przestrzeń :sorry2:

Na lewej ścianie pokoju przy oknie znajduje się regał z zabawkami, a obok kącik do zabawy, nad nim szuflady i szafki na ciuchy

I dalej, już przy drzwiach wejściowych duża szafa na wiszące ciuchy z nadbudówką:

Ujęcie tej samej szafy i przy okazji całej lewej ściany pokoju z przedpokoju przy wejściu do pokoju:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu, bardzo ładny pokoik:tak:super mebelki i kolorki bardzo dobrze współgrają. Mam pytanie czy robiliscie mebelki na zamówienie czy kupiliście gotowe? Nas też czeka przeniesienie Wiki do pokoju Madzi i pewnie bez łóżka piętrowego się nie obędzie, a to wasze bardzo mi się podoba:tak:

Miśka, całe meble zaprojektował i wykonał mój mąż (łącznie z łóżkiem piętrowym), fronty tylko zamówiliśmy na wymiar. Jedyne co jeszcze myślimy zmienić, to stolik do zabawy, mamy taki kupny, okrągły i trochę dużo miejsca zajmuje w małym pokoju, Tomek wpadł na pomysł zrobienia takiego opuszczanego blatu, który będzie podnoszony tylko, gdy będzie używany. No, ale to narazie jest w sferze planów.

Kasiad, pokoik wyszedł swietnie:tak: Jest jasny-co na tak małej powierzchni ma ogromne znaczenie, a jednoczesnie nie jest ani mdły, ani przesłodzony:tak:
I do pefekcji, podobnie ajk w przypadku kuchni, opanowaliscie wykorzystywanie kazdego cm2 powierzchni:tak:;-). Gratulacje dla męża zdolniachy:tak:

Ja też jestem pod wrażeniem pracy Tomka :tak::tak::tak: Świetnie wszystko rozplanował i wykonanie bardzo ładne, obie córcie muszą być chyba bardzo zadowolone z efektu?

reklama
Tomek wpadł na pomysł zrobienia takiego opuszczanego blatu, który będzie podnoszony tylko, gdy będzie używany. No, ale to narazie jest w sferze planów.

Super pomysł :tak: U nas stolik z krzesełkami rzadko jest w użyciu, miejsca zajmuje sporo a pokoik Milenki też jest malutki.

Do góry