reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

rosmerta sliczne te naklejki z hipciem i zolwikiem:tak:
Ale zescie sie uparly na Kubusia nikomu sie niepodoba :rofl2: moze jest oklepany ale mi sie i tak podoba:sorry2:

reklama
Irtasia mi tez sie Kubus podoba:tak::tak::tak: i pewnie przy nim zostanę, bo wiem ze Hubek tez lubi Kubusia Puchatka:-) a to przeciez ma byc jego pokoik...
chociaż te naklejki z hipciem i zółwikiem tez mi sie baaardzo podobają:rofl2::laugh2:

Irtasia mi tez sie Kubus podoba:tak::tak::tak: i pewnie przy nim zostanę, bo wiem ze Hubek tez lubi Kubusia Puchatka:-) a to przeciez ma byc jego pokoik...
chociaż te naklejki z hipciem i zółwikiem tez mi sie baaardzo podobają:rofl2::laugh2:
Ufffffffffffff chociaz jednej sie podoba czyli niemam zryte:confused::-D

rosmerta sliczne te naklejki z hipciem i zolwikiem:tak:
Ale zescie sie uparly na Kubusia nikomu sie niepodoba :rofl2: moze jest oklepany ale mi sie i tak podoba:sorry2:
No sorki,sorki,ale ja nie powiedziałam,że mi sie nie podoba;-):-D.Też mamy sporo rzeczy z Kubusiem.ale poprostu za dużo juz tego wszystkiego.Jest tyle fajnych wzorów i postaci z bajek i dla mnie nie wszystko musi być z Kubusiem Puchatkiem.:tak:

Super te naklejki, pewnie sama skorzystam......
nie mialam pojecia o takich cudach
bardzo mi sie podoba hipcio i te zajaczki czy cos tam:)

Kupiłam Kubulowi
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLES | Pojemnik
(pojemniki 2 na razie,ale kupie jeszcze dwa)

Mam problem z dywanem...:baffled:
Ten zielony z Liroy M(czy jakos tak,hi,hi) ma zbyt jaskrawy kolor...:baffled:
Z Ikei zielony widziałam-jakichs cieńki i boje sie,ze sie będzie podwijał z kazdej strony,...
Nic nie moge znależć sensownego w zielonym lub pomarańczowym:baffled:
W Komforcie też bida,same poobszywane wykładziny:baffled:

Fajna zabka Rozalka.......
Pojemnikow Julka pewnie bedzie miala duzo w pokoju, a raczej pudelek bo mam chopla na ich puncie......i pewnie tez z Ikeii:)))

reklama
A co do dywanikow to chce trzy male okragle.....a na calosc wykladzina jedno kolorowa.............po jakims czasie jak bedzie starsza wymienimy na panele......teraz chcialabym by miala cieplo w dupcie jak siedzi na podlodze......

Do góry