reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Irtasia mi tez sie Kubus podoba i pewnie przy nim zostanę, bo wiem ze Hubek tez lubi Kubusia Puchatka:-) a to przeciez ma byc jego pokoik...
chociaż te naklejki z hipciem i zółwikiem tez mi sie baaardzo podobają
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ufffffffffffff chociaz jednej sie podoba czyli niemam zryteIrtasia mi tez sie Kubus podoba i pewnie przy nim zostanę, bo wiem ze Hubek tez lubi Kubusia Puchatka:-) a to przeciez ma byc jego pokoik...
mysia23
mama dwójeczki
Ufffffffffffff chociaz jednej sie podoba czyli niemam zryte
mnie też sie Kubuś Puchatek podoba..ja go uwielbiam i Filip też, razem oglądamy bajki na video,i nie tylko.... zawsze chce tą książkę do czytania...wiec nie bede nic zminiac
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No sorki,sorki,ale ja nie powiedziałam,że mi sie nie podoba;-).Też mamy sporo rzeczy z Kubusiem.ale poprostu za dużo juz tego wszystkiego.Jest tyle fajnych wzorów i postaci z bajek i dla mnie nie wszystko musi być z Kubusiem Puchatkiem.rosmerta sliczne te naklejki z hipciem i zolwikiem
Ale zescie sie uparly na Kubusia nikomu sie niepodoba moze jest oklepany ale mi sie i tak podoba
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kupiłam Kubulowi
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLES | Pojemnik
(pojemniki 2 na razie,ale kupie jeszcze dwa)
Mam problem z dywanem...
Ten zielony z Liroy M(czy jakos tak,hi,hi) ma zbyt jaskrawy kolor...
Z Ikei zielony widziałam-jakichs cieńki i boje sie,ze sie będzie podwijał z kazdej strony,...
Nic nie moge znależć sensownego w zielonym lub pomarańczowym
W Komforcie też bida,same poobszywane wykładziny
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLES | Pojemnik
(pojemniki 2 na razie,ale kupie jeszcze dwa)
Mam problem z dywanem...
Ten zielony z Liroy M(czy jakos tak,hi,hi) ma zbyt jaskrawy kolor...
Z Ikei zielony widziałam-jakichs cieńki i boje sie,ze sie będzie podwijał z kazdej strony,...
Nic nie moge znależć sensownego w zielonym lub pomarańczowym
W Komforcie też bida,same poobszywane wykładziny
reklama
A co do dywanikow to chce trzy male okragle.....a na calosc wykladzina jedno kolorowa.............po jakims czasie jak bedzie starsza wymienimy na panele......teraz chcialabym by miala cieplo w dupcie jak siedzi na podlodze......
Podziel się: