reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

Kurcze, u nas w Biedronce był za 69,99zł!!! Naprawdę!!!! Chciałam go kupić, ale jednak stwierdziłam że trochę drogi.... choć bardzo mi się podoba!!!!! Za 29,99 na pewno bym wzięła!!! Kurcze ale jestem wściekła!!! To ciekawe jak to jest z tymi biedronkami??!! Na pewno był u was taki tani??!!!!
napewno:-D:tak::tak::tak:
przy kasie wybijała wieksza cena ale zmieniali ''kluczykiem'' na 29,99:-):tak:
u nas otwarli nowa wiec promocja:-D:-D

reklama
Kurcze, u nas w Biedronce był za 69,99zł!!! Naprawdę!!!! Chciałam go kupić, ale jednak stwierdziłam że trochę drogi.... choć bardzo mi się podoba!!!!! Za 29,99 na pewno bym wzięła!!! Kurcze ale jestem wściekła!!! To ciekawe jak to jest z tymi biedronkami??!! Na pewno był u was taki tani??!!!!

:tak::tak::tak:
Nie kupiłam,bo
-stoliczek za niski w stosunku do krzesełek(bardziej do zabawy dla dziewczynek)
kolorystyka mi nie odpowiadała(muszę mieć cos sosnowego lub podobnie,bo będzie stał w dużym pokoju):tak:
a poza tym wszystkie moje sąsiadki mają:-p

:tak::tak::tak:
Nie kupiłam,bo
-stoliczek za niski w stosunku do krzesełek(bardziej do zabawy dla dziewczynek)
kolorystyka mi nie odpowiadała(muszę mieć cos sosnowego lub podobnie,bo będzie stał w dużym pokoju):tak:
a poza tym wszystkie moje sąsiadki mają:-p
mi tez sie kolor nie podoba:no:;-) bedzie stał na dworzu pod namiotem (ktory tez tam kupiłam:-p).....stolik dla dzieci ;-)

mi tez sie kolor nie podoba:no:;-) bedzie stał na dworzu pod namiotem (ktory tez tam kupiłam:-p).....stolik dla dzieci ;-)

No fajny pomysł.w sumie za te pieniądze,to można nawet przemalować.
Ale zestaw bardziej kojarzył mi sie dla dziewczynek do "herbatkowania" misiami i lalami.

A mi się podoba i pasowałby idealnie do Stachowego pokoju:-:)-:)-( Choć troszkę mnie pocieszyłaś, że wielkość krzeseł nieodpowiednia do stołu:-p Ja szukam czegoś przy czym Staś mógłby rysować i inne takie....

u mnie też w nowej było tak z tymi tablicami co pisałam 49,99 koło mnie a troszkę dalej w nowej biedronce po 29,90
i te jak to im było :rofl2: no to do rysowania było po 29,90 u mnie w nowej a w starej po 49,90 a u Agusi i Rozalki nawet po 19,90 :rofl2:

reklama
Znalazłam w naszej Biedronce jednak taki zestaw, o którym pisała Rozalka, tylko, że u nas kosztuje on 69 zł tak jak u Patch :angry: Za tą cenę to Tomek mi coś sam zmontuje, no chyba, że przecenią, to się skuszę, ale wątpię, bo była ostatnia sztuka. A na Allegro to sprzedają to nawet za 145 zł + 40 zł za przesyłkę :szok: to już przegięcie.

A wg mnie stolik wcale nie jest za niski do krzeseł, mam zdjęcie w innej perspekywie, zobaczcie same:

Ostatnia edycja:
Do góry