reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Acha chyba ze niemozecie to co innego bo tutaj nawet nietrzeba pracowac zeby przyslugiwalo 3 pokoje z jednym dzieckiem i dlatego tez sie zapytalamchciec to jedno..a moc to co innego...:-(ale mam nadzieje ze ktoresgos dnia sie uda bo zaczynam marzyc o takim ladnym pokoiku dzieciecym jak Wy macie
Rozalka, jestem pełna podziwu. A skąd miałaś tyle czasuna takie freski?
Ja narazie nie tworzę takich dzieł. Za to ostatnio zlikwidowałąm Mai łóżeczko i wstawiłam fotel rozkładany. Spałą na nim u babci i widziałam jak jej na nim wygodnie. Mieści się wzdłuż, wszerz i w poprzek. A jak chce wyjsc, to też nie maproblemu. A w łóżeczku miałąm wrazenie, ze ma guzy na całej główce, bo ciagle sie obijała o szczebelki, tak się kręci w nocy.
Ja narazie nie tworzę takich dzieł. Za to ostatnio zlikwidowałąm Mai łóżeczko i wstawiłam fotel rozkładany. Spałą na nim u babci i widziałam jak jej na nim wygodnie. Mieści się wzdłuż, wszerz i w poprzek. A jak chce wyjsc, to też nie maproblemu. A w łóżeczku miałąm wrazenie, ze ma guzy na całej główce, bo ciagle sie obijała o szczebelki, tak się kręci w nocy.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Rozalka, jestem pełna podziwu. A skąd miałaś tyle czasuna takie freski?
mALOWAŁAM,JAK kUBA SPAŁ W CIĄGU DNIA, PRZEZ DWA DNI(6 GODZIN)
madzix
Fanka BB :)
Rozalka ślicznie super :-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
zastanaiwam sie, czy zamiast tych naklejek kubusiowych nie kupic lepiej takich Naklejki Ścienne FIDOO rozmiar XL RÓŻNE WZORY (430041427) - Aukcje internetowe Allegro zwierzaki albo owieczki sama juz nie wiem, wszystko mi sie podoba a wy co myslicie
miarki wzrostu tez mają http://allegro.pl/item430041696_miarki_miarka_wzrostu_fidoo_rozne_wzory_hit.html
miarki wzrostu tez mają http://allegro.pl/item430041696_miarki_miarka_wzrostu_fidoo_rozne_wzory_hit.html
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Rosmerta mi się bardziej podobają te naklejki niż z Kubusiem Puchatkiem Powiem szczerze, że jak już będziemy urządzali Vickiemu jego pokoik tak z prawdziwego zdarzenia to nie będzie w nim naklejek z Kubusiem. Wolałabym coś innego, a te zestawy, które znalazłaś bardzo mi przypadły do gustu;-)
Podziel się: