reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

chciec to jedno..a moc to co innego...:zawstydzona/y::-(ale mam nadzieje ze ktoresgos dnia sie uda bo zaczynam marzyc o takim ladnym pokoiku dzieciecym jak Wy macie:tak::tak:

reklama
chciec to jedno..a moc to co innego...:zawstydzona/y::-(ale mam nadzieje ze ktoresgos dnia sie uda bo zaczynam marzyc o takim ladnym pokoiku dzieciecym jak Wy macie:tak::tak:
Acha chyba ze niemozecie to co innego bo tutaj nawet nietrzeba pracowac zeby przyslugiwalo 3 pokoje z jednym dzieckiem:tak: i dlatego tez sie zapytalam:zawstydzona/y:

Susu a Laila ma swój kącik zabaw ? może wystarczy choć mały obrazek w jej kąciku :tak::tak::tak: i już jest duży efekt ;-)

Rozalka, jestem pełna podziwu. A skąd miałaś tyle czasuna takie freski?
Ja narazie nie tworzę takich dzieł. Za to ostatnio zlikwidowałąm Mai łóżeczko i wstawiłam fotel rozkładany. Spałą na nim u babci i widziałam jak jej na nim wygodnie. Mieści się wzdłuż, wszerz i w poprzek. A jak chce wyjsc, to też nie maproblemu. A w łóżeczku miałąm wrazenie, ze ma guzy na całej główce, bo ciagle sie obijała o szczebelki, tak się kręci w nocy.

Rozalka, jestem pełna podziwu. A skąd miałaś tyle czasuna takie freski?
Ja narazie nie tworzę takich dzieł. Za to ostatnio zlikwidowałąm Mai łóżeczko i wstawiłam fotel rozkładany. Spałą na nim u babci i widziałam jak jej na nim wygodnie. Mieści się wzdłuż, wszerz i w poprzek. A jak chce wyjsc, to też nie maproblemu. A w łóżeczku miałąm wrazenie, ze ma guzy na całej główce, bo ciagle sie obijała o szczebelki, tak się kręci w nocy.

mALOWAŁAM,JAK kUBA SPAŁ W CIĄGU DNIA, PRZEZ DWA DNI(6 GODZIN):tak:

reklama
Rosmerta mi się bardziej podobają te naklejki niż z Kubusiem Puchatkiem:sorry2: Powiem szczerze, że jak już będziemy urządzali Vickiemu jego pokoik tak z prawdziwego zdarzenia to nie będzie w nim naklejek z Kubusiem. Wolałabym coś innego, a te zestawy, które znalazłaś bardzo mi przypadły do gustu;-)

Do góry