reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

Emilka ma 3 duże pojemniki i 2 małe plus wisząca półka materiałowa ;-):tak: i czasem i tak wydaje się że ma ich za mało

Rozalka super ta żabka :tak::tak::tak::-D

a co do dywaniku faktycznie kolory są intensywne ale ten u Emilki tam gdzie wydeptany to troszkę zbladł
dziś musze go wyprać bo cały od pisaków :crazy: ciekawe jak będzie wyglądać po...:szok:

reklama
Kupiłam Kubulowi
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLES | Pojemnik
(pojemniki 2 na razie,ale kupie jeszcze dwa)

Mam problem z dywanem...:baffled:
Ten zielony z Liroy M(czy jakos tak,hi,hi) ma zbyt jaskrawy kolor...:baffled:
Z Ikei zielony widziałam-jakichs cieńki i boje sie,ze sie będzie podwijał z kazdej strony,...
Nic nie moge znależć sensownego w zielonym lub pomarańczowym:baffled:
W Komforcie też bida,same poobszywane wykładziny:baffled:
Zaba sliczna:tak: pojemnik taki sam mam juz od paru lat bo sa trwale tylko ze dodatkowo z pokrywa i w ten sposob Jacki mi udusila swinke morska i klapa poszla do smieci:rofl2:

Pierwszy zestaw mi się podoba wizualnie, ale wydaje się być niewygodny, plecki nie za bardzo mają się o co oprzeć, jest tylko cienka listewka. I stół ma takie obrzeże, może to dobre zabezpieczenie przed spadaniem rzeczy ze stołu, ale za to przy zabawie lub jedzeniu wydaje mi się, że będzie uwierać w opierające się przedramiona. Trzeci i czwarty zestaw też mają za wąskie jak dla mnie oparcia.
W sumie jak dla dziecka to najfajniejszy jest wg mnie ten fikuśmy drugi zestaw, wygodne oparcie, zaokraglone rogi i kolorowe :tak:

Ostatnia edycja:
Za 30 zł cały komplet:confused::szok: Nie pomyliłaś się Rozalka:confused:
Ja bym coś takiego kupiła, przynajmniej można by było zrezygnować ze skrzyni do zabawek, która się już nam zrypała (kółka popękały), ale ja w ogóle nie widziałam takiego kompletu u nas.

ja u mnie też nie widziałam był inny komplet mebli :no:
ale bardzo ładny ten zestaw :tak:

Za 30 zł cały komplet:confused::szok: Nie pomyliłaś się Rozalka:confused:
Ja bym coś takiego kupiła, przynajmniej można by było zrezygnować ze skrzyni do zabawek, która się już nam zrypała (kółka popękały), ale ja w ogóle nie widziałam takiego kompletu u nas.
własnie taki mamy za 29,90:-pz Biedrony:tak::tak::-)

reklama
Kurcze, u nas w Biedronce był za 69,99zł!!! Naprawdę!!!! Chciałam go kupić, ale jednak stwierdziłam że trochę drogi.... choć bardzo mi się podoba!!!!! Za 29,99 na pewno bym wzięła!!! Kurcze ale jestem wściekła!!! To ciekawe jak to jest z tymi biedronkami??!! Na pewno był u was taki tani??!!!!

Do góry