reklama
rozalka cudownie-slicznie i pieknie
zgadzam się w 100%
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rozalka sliczne rysunki. Zdolniacha z Ciebie. Normalnie szczena mi opadla jak zobaczylam Twoje cuda.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dziękuje dziewczyny,az sie zarumieniłam.
Jeszcze na innej ścianie chce wymalować miarkę wzrostu,ale leń ze mnie,hi,hi.
A dla tych ,co twierdzą,że nie umieją,to jest mnóstwo szablonów,super naklejek,fototapet.....Także Nuśka już planuj,co i jak.Dla dziewczynek bardzo duży wybór,księżniczek,motylków,kwiatków....różowiutkich,ślicznych.
Jeszcze na innej ścianie chce wymalować miarkę wzrostu,ale leń ze mnie,hi,hi.
A dla tych ,co twierdzą,że nie umieją,to jest mnóstwo szablonów,super naklejek,fototapet.....Także Nuśka już planuj,co i jak.Dla dziewczynek bardzo duży wybór,księżniczek,motylków,kwiatków....różowiutkich,ślicznych.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Gratuluje zdolności i wykonania Rozalka Suuper to wygląda;-)
Już po raz kolejny jestem pod wrażeniem talentu prac w pokoikach Waszych Dzieciaczków drogie Lutówki Szkoda że ja nie mam takich zdolności Na szczęście są naklejki, ale to nie to samo oczywiście
Już po raz kolejny jestem pod wrażeniem talentu prac w pokoikach Waszych Dzieciaczków drogie Lutówki Szkoda że ja nie mam takich zdolności Na szczęście są naklejki, ale to nie to samo oczywiście
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A niechcecie zmienic mieszkania na wieksze?? No niewiem jak jest w Berlinie ale u nas jest ich masaprzeslicznie ROZALKA!!!!!!!!!
oj tez bym chetnie tak pomalowala (CHOC PEWNIE TAK LADNIE NIE POTRafie) ale pokoju mi brak:--(
Podziel się: