reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Rozalka, CUUUUDOWNIEEEEE:tak::-):szok:
i WIDAC, ZE TO NA 100% wlasna robota.....pieknie....
och moze cos dla nas wymyslisz do poika Julci......:laugh2::-p

A tak wogole, to coraz bardziej mnie nakrecacie na samodzielne malowanie jej pokoiku....:sorry2:

Dziękuje dziewczyny,az sie zarumieniłam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jeszcze na innej ścianie chce wymalować miarkę wzrostu,ale leń ze mnie,hi,hi.:-D

A dla tych ,co twierdzą,że nie umieją,to jest mnóstwo szablonów,super naklejek,fototapet.....Także Nuśka już planuj,co i jak.Dla dziewczynek bardzo duży wybór,księżniczek,motylków,kwiatków....różowiutkich,ślicznych.

Gratuluje zdolności i wykonania Rozalka:tak: Suuper to wygląda;-)

Już po raz kolejny jestem pod wrażeniem talentu prac w pokoikach Waszych Dzieciaczków drogie Lutówki:happy: Szkoda że ja nie mam takich zdolności:sorry2: Na szczęście są naklejki, ale to nie to samo oczywiście:-p:baffled:

przeslicznie ROZALKA!!!!!!!!!

oj tez bym chetnie tak pomalowala (CHOC PEWNIE TAK LADNIE NIE POTRafie) ale pokoju mi brak:-:)-(

reklama
Do góry