reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

Lil kate, jestem baaardzo zadowolona z wózeczka- jak narazie:-) strasznie mi się podoba i chętnie juz bym sobie nim pojeździła po osiedlu.
tylko ja mam właśnie xa - z czterema kółkami. I zastanawiam sie czy rozstaw kół będzie pasował do podjazdu na klatce schodowej. jak mierzyliśmy centymetrem to było ok. zobaczymy jak to w praktyce będzie sie spisywac.

reklama
ale macie fajne pokoiki, takie jeszcze świeże i niezagracone ;-)

ja zrobiłam fotki kącika maluszka a Izki pokój trzeba najpierw posprzątać porządnie
łóżeczko i komoda:

2002148_pict0040.jpg

2002147_pict0033.jpg

2002145_pict0032.jpg

2002149_pict0034.jpg

2002146_pict0039.jpg

Ladniutki kacik Wisnia!!!! :-) :tak: Super mebelki- fajnie sie komponuja z tym niebieskim kolorkiem- i tak w komodzie poukladane!!!! gratuluje!

Wiśnia ślicznie! :tak: :-D :tak:
A u mnie na razie jeszcze bez pościeli bo boję się, że jak tak jeszcze pochodzę ze 3 tygodnie z brzuszkiem, to za bardzo się zakurzy :confused:

no szuflada jak z reklamy proszku do prania :cool2: Jeny ja też chcę już mieć pokoik :sad: wszystko w kartonach czeka a w mieszkaniu remont na maxa.:baffled: :baffled:

Wiśnia, ładny kącik maluszka :tak:

A to kącik mojej Oliwki: łóżeczko, a obok regał kąpielowy przewijakiem

reklama
WISNIA, FAKTYCZNIE POUKŁADANE MASZ PERFEKCYJNIE W SZUFLADZIE:-)
ŚLICZNE KĄCIKI. MÓJ TEŻ JESZCZE BEZ POŚCIELI, BO PO CO MA SIE KURZYĆ:-)
JA IDE DO SZPITALA A MAMA MI WSZYSTKO PRZYGOTUJE.:tak:

Do góry