reklama
Joasiek to naprawdę niewielki koszt ale za to super efekt. Tylko, że ja najbliższy sklep Ikei mam we Wrocławiu (ok. 60 km) i raczej już się tam po nie nie wybiorę, ale właśnie mnie natchnęłaś i zaczynam szperać na allegro albo w jakimś sklepie wysyłkowym.
Welonka_bb
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie :-) Ja jak widać poniżej mam termin na maj , ale szukam inspiracji odnośnie urządzenia pięknego pokoiku dla mojej córeczki Zamówiłam już mebelki takie jak poniżej. Ściany chcę zrobić we wrzosach i zastanawiam się tylko jaką wykładzinę powinnam kupić różową czy niebieską (szczerze mówiąc jestem chyba bardziej za niebieską - ale czekam na jakies podpowiedzi ) Niestety nie ma do tych mebli łóżeczka więc kupiliśmy łózeczko z firmy Drewex - Laura i mąż przemaluje tylko fronty na kolor wrzosowy :-) JAKOŚ TRZEBA SOBIE RADZIĆ :-)
Na zdjęciu nie ma szafy, którą zamówiłam, komody i wiszących krótkich szafek.
Na zdjęciu nie ma szafy, którą zamówiłam, komody i wiszących krótkich szafek.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Welonka25 ja bym proponowała jasno niebieską delikatnie wchodzącą w popiel to bedzie pasowało do mebelków i scian, sama kiedys miałam wrzosowe sciany a do tego białe dodatki, dywanik tez miałam biały z czterema jasno niebieskimi kwadracikami, ale tak szybko sie brudził ze nie nadązyłam z praniem, dobrze ze mozna było go wyprac w pralce pozdrawiam
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
w końcu zaczynamy robić pokoik dla Szymka postanowiliśmy go pomału wyprowadzać. na początku w jego pokoju będzie stało wyrko turystyczne a to stałę zostanie w starym miejscu już kupiłam BAWI DECO DŻUNGLA kinkiet drewniany 220V-60W (247392274) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i zamówiłam 3 dekoracje na ściany Dekoracje ścienne* DISNEY KUBUŚ * duże * WYBÓR (245852884) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy kd5,kd9,kd14 z jednej strony jest duzy skos tak kiedys stanie jedo łóżeczko jak będzie większy i nie wiem czy przykleić gwiazdki świecące tylko czy na białej ścianie to ma sens.
z malowaniem poczekamy jeszcze chwilę bo na początke zdaję sobie sprawę z twórczości małego malarza i kartka mozę być za małą a za tydzień polowanie w ikeii na pojemnik na zabawki półeczki.
nie wiem co by mu tu jeszcze wymyśleć???
a jak u WAS wyglądają pokoiki może jakiś pomysł ktoś rzuci?????
pokój ma skos szer 1,5m a reszta 2,5 prosta we wnece szafa i to tyle.
z malowaniem poczekamy jeszcze chwilę bo na początke zdaję sobie sprawę z twórczości małego malarza i kartka mozę być za małą a za tydzień polowanie w ikeii na pojemnik na zabawki półeczki.
nie wiem co by mu tu jeszcze wymyśleć???
a jak u WAS wyglądają pokoiki może jakiś pomysł ktoś rzuci?????
pokój ma skos szer 1,5m a reszta 2,5 prosta we wnece szafa i to tyle.
gwiazdki świeca w ciemności a ściana robi sie ciemna więc można na białej
a ja ciągle czekam z pokojem może się przeprowadzimy zobaczymy jak z wykupem mieszkania będzie bo żal mi kase wkładać w generalny remont bo jak juz zrobię to od podstaw no i odłożyc też muszę trochę kasy na ten cel a narazie kiepsko ;-)
a ja ciągle czekam z pokojem może się przeprowadzimy zobaczymy jak z wykupem mieszkania będzie bo żal mi kase wkładać w generalny remont bo jak juz zrobię to od podstaw no i odłożyc też muszę trochę kasy na ten cel a narazie kiepsko ;-)
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
My też mamy syl=pialnię z kubusiem,ale wygospodarowałam mu kącik.Na ścianie nad łóżeczkiem dekoracje
Zabawki Tiny Love, zabawki Marko - oferta zabawek
Mamuy zestaw :Spotkanie na polanie i Farma(wyrzuciłam jedynie dinozaura,dostał go synek znajomej)
Przymierzam się do zakupu jakis fajnych pojemników na zabawki.Półeczki i lampki.
Zabawki Tiny Love, zabawki Marko - oferta zabawek
Mamuy zestaw :Spotkanie na polanie i Farma(wyrzuciłam jedynie dinozaura,dostał go synek znajomej)
Przymierzam się do zakupu jakis fajnych pojemników na zabawki.Półeczki i lampki.
Podziel się: