reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

Agnpro te które ja powiesiłam kosztują w Ikei 6zł za sztukę i były też inne kolorki :tak: A wchodza do nich obrazki wielkości A4, więc mozna sobie na domowej drukarce coś wydrukować i powiesić, a póżniej zamienić na zdjęcie :happy:

reklama
Joasiek to naprawdę niewielki koszt ale za to super efekt. Tylko, że ja najbliższy sklep Ikei mam we Wrocławiu (ok. 60 km) i raczej już się tam po nie nie wybiorę, ale właśnie mnie natchnęłaś i zaczynam szperać na allegro albo w jakimś sklepie wysyłkowym.

No a tak właśnie wygląda nowe lokum dla mojego syncia (obecny apartamencik można oglądnąć w dziale "brzuszki w kadrze")

Agnpro: Wy tez bardzo ładny kącik przygotowaliście dla swojego maleństwa :tak: Super wyszły te przecierki na ścianach, fajne, cieplutkie kolorki, podoba mi sie bardzo :-) :tak:

aga-pg: nawilżacz mam firmy Climatic

Witam wszystkie mamusie :-) Ja jak widać poniżej mam termin na maj , ale szukam inspiracji odnośnie urządzenia pięknego pokoiku dla mojej córeczki :happy: Zamówiłam już mebelki takie jak poniżej. Ściany chcę zrobić we wrzosach i zastanawiam się tylko jaką wykładzinę powinnam kupić różową czy niebieską (szczerze mówiąc jestem chyba bardziej za niebieską - ale czekam na jakies podpowiedzi :happy: ) Niestety nie ma do tych mebli łóżeczka więc kupiliśmy łózeczko z firmy Drewex - Laura i mąż przemaluje tylko fronty na kolor wrzosowy :-) JAKOŚ TRZEBA SOBIE RADZIĆ :-)
Na zdjęciu nie ma szafy, którą zamówiłam, komody i wiszących krótkich szafek.

Welonka25 ja bym proponowała jasno niebieską delikatnie wchodzącą w popiel to bedzie pasowało do mebelków i scian, sama kiedys miałam wrzosowe sciany a do tego białe dodatki, dywanik tez miałam biały z czterema jasno niebieskimi kwadracikami, ale tak szybko sie brudził ze nie nadązyłam z praniem, dobrze ze mozna było go wyprac w pralce:tak: pozdrawiam :)

w końcu zaczynamy robić pokoik dla Szymka postanowiliśmy go pomału wyprowadzać. na początku w jego pokoju będzie stało wyrko turystyczne a to stałę zostanie w starym miejscu już kupiłam BAWI DECO DŻUNGLA kinkiet drewniany 220V-60W (247392274) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i zamówiłam 3:happy: dekoracje na ściany Dekoracje ścienne* DISNEY KUBUŚ * duże * WYBÓR (245852884) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy kd5,kd9,kd14 z jednej strony jest duzy skos tak kiedys stanie jedo łóżeczko jak będzie większy i nie wiem czy przykleić gwiazdki świecące tylko czy na białej ścianie to ma sens.
z malowaniem poczekamy jeszcze chwilę bo na początke zdaję sobie sprawę z twórczości małego malarza i kartka mozę być za małą a za tydzień polowanie w ikeii na pojemnik na zabawki półeczki.

nie wiem co by mu tu jeszcze wymyśleć???
a jak u WAS wyglądają pokoiki może jakiś pomysł ktoś rzuci?????

pokój ma skos szer 1,5m a reszta 2,5 prosta we wnece szafa i to tyle.:nerd:

gwiazdki świeca w ciemności a ściana robi sie ciemna więc można na białej :tak:

a ja ciągle czekam z pokojem może się przeprowadzimy zobaczymy jak z wykupem mieszkania będzie :rolleyes: bo żal mi kase wkładać w generalny remont bo jak juz zrobię to od podstaw :tak:no i odłożyc też muszę trochę kasy na ten cel a narazie kiepsko ;-)

My narazie mamy jeden pokój z Filipem i żadnych rewelacji w nim nie ma....możliwe, ze jak sie przeprowadzimy do swojego domu, to za jakiś czas wygospodaruje sie kąt dla małego...

reklama
My też mamy syl=pialnię z kubusiem,ale wygospodarowałam mu kącik.Na ścianie nad łóżeczkiem dekoracje
Zabawki Tiny Love, zabawki Marko - oferta zabawek
Mamuy zestaw :Spotkanie na polanie i Farma(wyrzuciłam jedynie dinozaura,dostał go synek znajomej)
Przymierzam się do zakupu jakis fajnych pojemników na zabawki.Półeczki i lampki.

Do góry