reklama
a ja zalozylam posciel 2 tygodnie temu jak szlam do szpitala i od tej pory sobie lezy, ale cale lozko jest przykryte wielka poszewka od koldry jak pokrowcem, zreszta wozek i fotelik tez po odkurzeniu ich tak przykrylam. i wyglada to tak jak w amerykanskim filmie. wszystko poprzykrywane jakby od dawna tu juz nikt nie mieszkal
marcela kl.
Fanka BB :)
ja tez mam ubrane w szystko ale zakaz wchodzenia i bałaganienia.. moge tam wchodzic tylko ja... a posciel sie nie kurzy bo tez zakryta..
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja już chyba z nudów i tego oczekiwania wymyślam co by tu jeszcze wykombinować
Denerwowała mnie pusta ściana koło łóżeczka... chodziłam, chodziłam i wychodziłam! ;-) W IKEI kupiłam 4 kolorowe ramki, z netu pościagałam obrazki, troszkę je poprawiłam, wydrukowałam i za całe 24zł moja ściana teraz jest super hiper kolorowa Aż się pochwalę efektem... brakuje tylko pościeli w łóżeczku (na razie jest schowana w szafie)
Oto apartament dla naszej Milenki (a właściwie jej kącik w naszej sypialni):
Denerwowała mnie pusta ściana koło łóżeczka... chodziłam, chodziłam i wychodziłam! ;-) W IKEI kupiłam 4 kolorowe ramki, z netu pościagałam obrazki, troszkę je poprawiłam, wydrukowałam i za całe 24zł moja ściana teraz jest super hiper kolorowa Aż się pochwalę efektem... brakuje tylko pościeli w łóżeczku (na razie jest schowana w szafie)
Oto apartament dla naszej Milenki (a właściwie jej kącik w naszej sypialni):
mysia23
mama dwójeczki
Joasiek piękny kącik, taki typowo dziecięcy!!! Ja niestety nie mogę pozwolić sobie na takie wyczyny...bo pokój jest sypialniano-gościnny wiec standard zachowany...choć planuje powiesić ramki ze zdjęciami naszego synka, jak tylko się urodzi
reklama
Ja właśnie też ostatnio stwierdziłam, że wszystko jest ok w kąciku dla maluszka, ale brakuje jakiś dekoracji na ścianę i zastanawiam się czy zdążę . Muszę gdzieś podskoczyć po kolorowe ramki z obrazkami, które ewentualnie później można zastąpić zdjęciami.
Podziel się: