reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

ja pościel założyłam ale jak sie mała pojawi to i tak ją ściągnę do prania - baldachim tylko by mi ją zasłaniał a na początku i tak będzie spała w rożku a nie pod tą ogromną kołdrą hehe
a teraz sobie patrzę ;-)

reklama
a ja zalozylam posciel 2 tygodnie temu jak szlam do szpitala i od tej pory sobie lezy, ale cale lozko jest przykryte wielka poszewka od koldry jak pokrowcem, zreszta wozek i fotelik tez po odkurzeniu ich tak przykrylam. i wyglada to tak jak w amerykanskim filmie. wszystko poprzykrywane jakby od dawna tu juz nikt nie mieszkal :laugh2:

Ja już chyba z nudów i tego oczekiwania wymyślam co by tu jeszcze wykombinować :confused: :-D
Denerwowała mnie pusta ściana koło łóżeczka... chodziłam, chodziłam i wychodziłam! ;-) W IKEI kupiłam 4 kolorowe ramki, z netu pościagałam obrazki, troszkę je poprawiłam, wydrukowałam i za całe 24zł moja ściana teraz jest super hiper kolorowa :laugh2: :-D :laugh2: Aż się pochwalę efektem... brakuje tylko pościeli w łóżeczku (na razie jest schowana w szafie) :happy:
Oto apartament dla naszej Milenki (a właściwie jej kącik w naszej sypialni):

Joasiek piękny kącik, taki typowo dziecięcy!!! Ja niestety nie mogę pozwolić sobie na takie wyczyny...bo pokój jest sypialniano-gościnny wiec standard zachowany...choć planuje powiesić ramki ze zdjęciami naszego synka, jak tylko się urodzi:tak::tak::tak:

mysia23: ale z tego co pisałaś to Wy się budujecie, pewnie przewidzieliście tam cały osobny pokoik dla maluszka.. więc głowa do góry, bo wtedy to będziesz mogła poszaleć do woli :tak: :-D

Joasiek budować sie budujemy, ale zanim się przeprowadzimy to 3-4 latka miną...ale wtedy synek dostanie najpiękniejszy pokoik na świecie:-D:tak:

reklama
Ja właśnie też ostatnio stwierdziłam, że wszystko jest ok w kąciku dla maluszka, ale brakuje jakiś dekoracji na ścianę i zastanawiam się czy zdążę :confused:. Muszę gdzieś podskoczyć po kolorowe ramki z obrazkami, które ewentualnie później można zastąpić zdjęciami.

Do góry