uwierz mi,że z dwóch też ciężko.Niby mieszkanie małe,ale opłaty są+kredyt+koszty dojazdu do pracy mężą i moje.Teraz dojdzie przedszkole.Zresztą podoba mi się to małe mieszkanie:-)wole je niż moich rodziców gdzie z pokoi do kuchni i salonu prowadził długi korytarz.Tutaj jest wszystko obok i widzę co mała robi.:-)
reklama
Wszystko się zgadza.. dla mnie jeszcze fajni by było jakby był podpiwniczony a w piwnicy pralnio-suszarnia i koniecznie garaż..domek to chyba każdemu się marzy (przynajmniej kobiecie) taki z ogrodem,nawet nieduzym.Na górze sypialnia,pokoje dzieci i duża łazienka.Na dole salon,duza kuchnia,mała łazienka,pokój gościnny i spiżarnia.To by mi wystarczyło.:-)
Te pomieszczenia tez są jak najbardziej wskazane:-)
cóż za marzenia się nie płaci na szczęście.podobają mi się te kamienie które Syneczki ma na ścianie chyba między kuchnia a salonem(ta ściana z okienkami),chciałaby mieć tez kominek.I meble w stylu marynarskim w salonie.nie wiem czy wiecie o jakie chodzi.Będąc w sklepie ostatnio jak na nie spojrzałam od razu skojarzyły mi się z morzem.No i rzeczywiście na ścianach szafy widniały herby z okrętami.
cóż za marzenia się nie płaci na szczęście.podobają mi się te kamienie które Syneczki ma na ścianie chyba między kuchnia a salonem(ta ściana z okienkami),chciałaby mieć tez kominek.I meble w stylu marynarskim w salonie.nie wiem czy wiecie o jakie chodzi.Będąc w sklepie ostatnio jak na nie spojrzałam od razu skojarzyły mi się z morzem.No i rzeczywiście na ścianach szafy widniały herby z okrętami.
www.domosfera.pl/wnetrza/1,93227,5644251,Pomyslowe_pokoje_dzieciece
http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,93227,5644251,Pomyslowe_pokoje_dzieciece.html
tu sa fajne pomysły na pokoje dla dzieci
http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,93227,5644251,Pomyslowe_pokoje_dzieciece.html
tu sa fajne pomysły na pokoje dla dzieci
Ostatnia edycja:
Śliczne są Wasz pokoiki dla Waszych dzieci ! Takie kolorowe i przestrzenne i takie czyste, poukładane :-). Jak tylko zrobie fotę to tez wkleję jaki pokój ma moja córcia
Witam wszystkie Mamusie
Postanowiłam dodać zdjęcia pokoiku mojej Amelki (i nawet ona sama się załapała bo jest to pewne pocieszenie dla osób w podobnej do mojej sytuacji Ma on tylko jakieś 7m2, a jakoś udało się go zagospodarować, nie było pieniędzy na naklejki ścienne czy malowanie więc kupiliśmy papier kolorowy i zrobiłam literki, kwiatki, słoneczko i już jest weselej Kolorowy dywanik, kolorowe zabawki poukładane na regale i Rybce podoba się jej pokoik
Niestety nie zmieściły się już szafki czy komoda na ubrania
Pozdrawiam serdecznie
Postanowiłam dodać zdjęcia pokoiku mojej Amelki (i nawet ona sama się załapała bo jest to pewne pocieszenie dla osób w podobnej do mojej sytuacji Ma on tylko jakieś 7m2, a jakoś udało się go zagospodarować, nie było pieniędzy na naklejki ścienne czy malowanie więc kupiliśmy papier kolorowy i zrobiłam literki, kwiatki, słoneczko i już jest weselej Kolorowy dywanik, kolorowe zabawki poukładane na regale i Rybce podoba się jej pokoik
Niestety nie zmieściły się już szafki czy komoda na ubrania
Pozdrawiam serdecznie
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne macie te pokoje- naprawdę A łóżko samochód to naprawdę odjazdowy pomysł. Ja jestem pod tym względem trochę konserwatywna i wychodzę z założenia,ze nie będę kupowała mebli co parę lat więc pokój mojego dziecka jest taki,że jak będzie miał na przykład 9 lat nie będzie dla niego zbyt dziecinny
Podziel się: