Czyli jest bez dziecinnych akcentów.Mojej mebli tez nie zamierzam zmieniać,miałam je ja zaraz po slubie a teraz ma je ona.Tu wystarczy kolor na ścianie zmienić czy naklejki czy malunki na niej.A malowac i tak co kilka lat przy dziecku potrzeba.U mojej wystarczyła zmiana koloru z niebieskiego na różowy i odrazu inny pokój jest.
reklama
Martyna2006
Zaciekawiona BB
Martyna2006
Zaciekawiona BB
Wiesz nie myśleliśmy o takim czymś bo w najbliższym czasie mamy zamiar zrobic mu pokoik w naszej obecnej sypialni.Dotychczas taki mały pokój mu starczał ale robi sie coraz większy i odstąpimy mu naszą sypialnie tam jest o wiele więcej miejscaMartyna a nie myśleliście o tz. antresoli,żeby łóżko było wysoko a pod nim miejsce na szafki i biurko? Moja tez ma wąski pokoik i tez zastanawiam sie nad takim łóżkiem.
Martyna cos o tym wiem.Twój synek jest dwa dni starszy od mojej córci.Moja niby aż tak małego pokoju nie ma, ale jest trochę też za wąski.Ma 2m szerokości.My zastanawiamy sie nad takim łóżkiem dla małej,sama sobie wybrała takie.I jak znajdzie jakiegoś grosika na podłodze to daje mi i mówi: mamusiu to na łóżeczko nowe.
Łóżka Łóżko piętrowe BARTEK od INTERBEDS ! (928294309) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżka Łóżko piętrowe BARTEK od INTERBEDS ! (928294309) - Aukcje internetowe Allegro
NikaKika
Zaciekawiona BB
takie łóżko na antresoli to marzenie każdego dzieciaka i dzięki temu pokój jest 2 razy większy. Nawet jak nie biurko to pod spodem można duża szafę zrobić na wszystko, albo pół na szafę, pół na biurko, albo część szafa, a część na zabawki.
Wydaje mi się, że takie coś, to jednak najlepiej stolarz wykona, bo zrobi to akurat, czego najbardziej potrzebujemy i wykorzysta miejsce na maksa.
Uwielbiam takie rozwiązania ))
Wydaje mi się, że takie coś, to jednak najlepiej stolarz wykona, bo zrobi to akurat, czego najbardziej potrzebujemy i wykorzysta miejsce na maksa.
Uwielbiam takie rozwiązania ))
K
kaderka
Gość
Ja dla syna kupiłam coś takiego Łóżko piętrowe biurko szafa 9831A niebieskie (925275415) - Aukcje internetowe Allegroi jestem bardzo zadowolona, w każdym schodku dodatkowo jest szuflada, szafa dosyć głęboka. Super sprawa.
Kaderka łóżko super jest.U mnie jest tylko ten problem,że pokój ma szerokość 2m a okno 1,80.z drugiej strony mam okno do kuchni podobnych wymiarów.I w kącie stoi juz tam narożna szafa. U nas więc na takie wysokie niestety nie możemy sobie pozwolić. i chce tez mieć dodatkowe łóżko ukryte dla niespodziewanego gościa,lub kuzynki jak będzie chciała spać u mojej córci.
izyda
Fanka BB :)
A ja mam taki problem ze mieszkanie 2 pokojowe, więc w 1 my, a w 2 córka. Ale pojawił się jeszcze moj synek i ze względu na różnicę wieku nie bardzo pasuje by dzieci miały razem (córa 9,5lat, synek 18 miesięcy). Na razie jeszcze nie ma problemu, bo mały jest z nami i w naszym ma kącik, ale tak jak będzie zbliżał się do 3 latek chcialabym aby miał już swój pokoik, (córka będzie miała wtedy 11 lat). Tak myslę ze może wprowadzić sciankę działową tak by z 1 pokoju otrzymać 2 mniejsze, ale znowu okno jest jedno na środku... no będzie z tym duży problem... A chciałabym malemu wstawić takie łóżko- samochód...
reklama
Izyda duży jest ten pokój córki? Może jakiś parawan na początek kupic i nim przedzielić pokoje? Po jednej stronie kolor pokoju córki a po drugiej kolor chłopięcy czyt,niebieski czy zielony.Możecie tez po dwie ściany pomalowąc w innych kolorach.Takich dla chłopca i dziewczynki ale jednocześnie pasujących do siebie.
U mnie właśnie byłby ten sam problem gdyby okazało się kiedyś ,że ciąża i braciszek.Dlatego tez nie decyduję sie na drugiego dzidziusia.
U mnie właśnie byłby ten sam problem gdyby okazało się kiedyś ,że ciąża i braciszek.Dlatego tez nie decyduję sie na drugiego dzidziusia.
Podziel się: