reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik 3 latka

Pokój ma 16m, więc po podziale wyjdzie po 8. Myslę tak sobie ze może jakiś projektant by coś zaradził,- moze pezsunąć którąs ze ścian by się dało... Na razie jeszcze z rok spokoju, może do tego czasu wygram w lotka i problem sam się rozwiąże, hehe.... Mija- no ja wlaśnie z takich samych wzgledów też nie planuje na razie 2 dzidziusia, ale na pewno bedę jeszcze chciała- moze za jakieś 10 lat...

reklama
Niezłe pomysły na dziecięce pokoiki są w programie babyroom (chyba na tvn style)... Akurat dzisiaj oglądałam pokój 9-latka, a w następnym odcinku będzie pokój dla 3-latki.

2009-01-02
16:30
logo_Polsat_Cafe.png
Polsat Café magazyn poradnikowy
2008
Dorota Chotecka, mama półtorarocznej Klary, wprowadzi nas w tajniki aranżacji pokoi dziecięcych. Wraz z ekipą fachowców, psychologów, pedagogów, alergologów i projektantów, doradzi, jak przeobrazić wnętrze pokoju naszych pociech w przyjazne miejsce do zabaw i nauki.

Ja mojej w piątek obkleiłam półki .Teraz ma je kolorze ściany ciemniejszej i bardziej do siebie teraz pasują.Zostało nam tylko uzbierać pieniądze na łóżko nowe,a ona tak bardzo je chce,że jak znajdzie jakiegoś pieniążka nawet grosik i daje mi żebym schowała i zbierała na nowe łóżeczko.

reklama
Nasz synek Jakub ma 3 latka, ma nieduży pokój w kształcie prostokąta, gdy był całkiem malutki miał na ścianach naklejone obrazki z Kubusiem Puchatkiem i taką pościel i kocyki i to tyle. Gdy miał 2 latka urządziliśmy jego pokój na safari/ dżunglę nasz malec uwielbia zwierzątka, czasami biega po domu przebrany za lwa, podrabia głosy zwierząt. Na ścianach są naklejki- zakupione na allegro, zasłonki/firankę oraz pościel dobraliśmy z motywami zwierzaków, całość dopełniają duże pluszaki. Mebalki są proste z drewna pomalowanego lakierem a stoliczek i krzesełko są zielone by pasowały to safari/dżungli. Nie wyszło to bardzo drogo a Jakub uwielbia w nim przebywać i odkąd pokój tak wygląda to spędza w nim więcej czasu sam.

Załączniki

• pokoj3.jpg
    pokoj3.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 104
  • pokoj1.jpg
    pokoj1.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 108
  • 9.jpg
    9.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 96
  • pokoj4.jpg
    pokoj4.jpg