reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Emilia - a do tego sklepu to dzis nie wchodzilam, bo myslalam, ze tam raczej drogo :sorry2: emek sie ze mnie nabija, bo on to od razu kazal mi kupowac, a ja chodze i sie zastanawiam. No i mam :-(

anka_d - ja dzis mojego zaczelam uczyc przekrecac sie przez drugie ramie kladac mu zabawake i pomagajac mu ja dostac. Wieczorem juz sam sie 'przefiknal'. Mi to muly urosly od dzwigania mojego serdela ;-)

winnie-the-pooh-tigger-door-bouncer.jpg
dostalismy od kolezanki takie cos w prezencie (montuje sie to w drzwiach). Szalenstwo :-D jaki byl niezadowolony jak go wyciagalam ;-) Taki byl zmeczony, ze nawet kaszki nie chcial jesc.

reklama
Czytam i czytam ale gdy przychodzi do odpisywania każdej to mi się kręci co, jak i dlaczego... no i piszę ogólnikowo i bezosobowo... :-D
Agacina ja też uczę, uczą ja bracia i nic z tego. Uparła się na jedną stronę, ale widze że nie tylko ja będę Pudzianem numer dwa. Skoczek jest rzeczywiście super, no już na pewno nie w PL. Tylko jak wygląda sprawa kręgosłupa? Bo od 3 miesiąca to na moje oko trochę za wcześnie a znowu teraz jeszcze kręgosłup nie jest ukształtowany w pełni. Są jakieś opisy na skoczku w jakim wieku dziecko może się bawić?

Moj jest troche inny bo jest taki przylekajacy i pod pachy siega. Ja kupilam jak mial 3 miesiace ale wlozylam go do tego po konsultacji z lekazem no i mj jest od 3 miesiecy . Dzisiaj moj denis nauczyl sie przewracac z brzucha na plecy i teraz zakazdym razem jak go poloze na brzuch to sie przekreca

Agata777 jak infekcja to nie za dobrze. My mamy taz zwykla hustawke gracko na baterie i sama sie kolysze 3 sybkosci a le teraz stoi zlozona bo maly i takjej nie lubil. Ale wiekszosc dzieci lubi

Cześć laseczki:D

Agata
- Filip ma podobną wysypkę na polikach...pomyślałam, że to od glutenu właśnie. Tylko, że on już dostawał 2 tygodnie ten gluten i tak nagle go wysypało. Ja już sama nie wiem. Najgorsze, że akurat w niedzielę dałam mu pierwszy raz taki obiadek z indykiem, a on wcześniej nie jadł tego mięsa. No ale chyba to nie od indyka....

Ile dajesz dokładnie tej kaszy? Ja robię małemu tylko na noc, ale ok.160ml wychodzi...

A propos umiejętności to mi się na początku wydawało, że Filip jest wolniejszy od innych dzieci. Ale nagle miesiąc temu dostał weny i zaczął gaworzyć, wydaje mi się, że dość szybko. Teraz jak jest nieszczęśliwy to krzyczy ma, nie wiem czy to ma coś wspólnego ze mną hehehehhe
Do tego umie sam siedzieć bez podpórki, nie krzyczcie na mnie tylko, sprawdziłam tylko raz czy dwa;)

aga-cina- co ja bym zrobiła, żeby Filip tak czymś się zainteresował...

Oj, muszę spadać, bo zrzęda się obudziła i jękoli. Jestem dzisiaj ledwo żywa, bo wczoraj czymś się strułam:angry:

Moja Mysz dzis nie chce sie turlac :dry: Moze po drzemce :-)

Ten skoczek jest od 3 miesiecy. I jak tak sobie mysle, ze gdyby te wszystkie zabawki byly takie zle, to by ich na rynku nie bylo. A wiadomo, dziecko powinno samo, wszystko samo i moze tak by bylo najlepiej, ale zapewne wiekszosc z nas smigala w chodzikach i zyje. W tym czyms mozna tylko pol godziny dziennie :tak:

Pauletta - Henry uwielbia sie bawic byle czym czyt. opakowaniem po chusteczkach na przyklad. Gazety tez sa super, ale mi sie nazarl ostatnio, wiec wiecej nie dostanie ;-) Uwielbia tez troczek od mojej bluzy jak siedzi przy mnie. O, i pluskanie w wannie tez jest fajne ;-)

Kurcze, czuje, ze jakies przeziebienie probuje mnie dopasc (katar i gardlo). Niedobrze :no:
Ide dynie wytne, cykne kilka fotek Mlodemu, a potem przerobie ja na zupe :-p
A przy okazji, jaka witamine D podajecie dzieciom? Jest jakas w kropelkach? Emilia a Ty kupowalas u nas? Maja cos takiego w aptekach? Bo ja mam taka z Polski co mi mama przywiozla, ale sie konczy,a mama zaniedlugo przylatuje.

reklama
agacina ja kupilam takie witaminki w children centre, jest tam wit D, A i C one sa z NHS i nazywaja sie healthy start. Co prawda jest tam 300 iu wit D na dawke a rekomenduje sie 400 ale ja juz podaje joghurty wiec reszte tej witaminki dostanie z tamtad.

Pauletta mi sie tez zdaza Szymka sadzac i nie sadze aby takie parenastosekundowe siedzenie az tak bardzo mu zaszkodzilo.

Milego dzionka

Do góry