mama_mia ja ciagle byłam w biegu a teraz "jedynie" doszedł do tego maluch
nie moze narzekać na brak atrakcji
g_agnes to hula hipoteczne to jakis hardcore..!
emilia u nas noc dochody nie podobna.. wszysko zależy od kupki
moj maly troche sie nameczyliscie zanim sie USA, więc dzis np walczył z nią od 3 nad ranem a udało sie koło 6, z przerwami na drzemki
fajnie ze masz teraz wiecej czasu bez butelek
udało sie eM chrzest załatwić?
rekinasia my tez po lekarzach biegamy a nic sie malutkiemu nie działo na strat..
lazy moj maly poplakiwal w rożnych godzinach i dostawał leki na kolki które nie pomagały i mi lekarka zasugerowala zapalenie pęcherza (b. czyste u takich maluchów szczególnie chłopców) ale skierowała nas na bad ogólne w którym nic nie wyszło, dopiero w posiewie
my tez bez klimy, ale za to sie hartujemy
exquise fajnie ze jesteś!!! Wiktor jest super facet!
a Kot pewnie ciamka mleczko na Drodze Mleczne razem z moimj
martolinka jak echo małej..?
a burza była niesamowita . a ja miałam pretekst aby sie w emka wtulic
julianna noo to sprawnie poszło!
u nas ostatnio cos wstępuje w bruna pod koniec kapieli... jak zaczyna sie drzec w wannie to nie da sie uspokoic aż pojdziemy do sypialni i tam przy cycki nie zasnie
próbowałam juz z ciepła wada, bez moczenia głowy, z nagrzanym reczniczkiem i pizamka.. szał.
a maly to ma taka histerię ze aż mu łzy lecą i czerwony cały, więc na dobra sprawę potrzebowałby jeszcze jednej kapieli
karina ja tez zakupow potrzebuje, ale u mnie to wszystko za małe sprzed ciąży :laugh3:
a do fryzjera na przyszly tydzien sie umowilam
!
a ostatni raz byłam we wrześniu, więc .. no comments
exquise jak sie udał piknik..?
ja na spacerki wkładam słuchawki w uszy zeby pozytywki małego nie słyszeć, bo po godzinie wwierca sie w mózg
Lene :laugh3:
kivinko Marcysia jest gadula nie z tej ziemi
a jaka duża dziewczynka!
co do przyczyn płaczu .. to ja juz wymiekam !!!! jest ich chyba 1200....
bruno od kilku dni ma marudera, sle takiego falami i popołudniami.
leki na kolki nie działają
do tego co noc ten sam scenariusz- płacz i cisniecie kupki przez kilka godzin.. takie pomiałkiwanie jest gorsze niż regularny płacz :/
echhhhh
zastanawialam sie juz czy bruno nie ma hemoroidow.. to możliwe ?
a jak nic brunowi nie dolega to do rany przyłoz.. uśmiechy na prawo i lewo
Emilia ja tez sie czułam jak matka polka ale nawet jak w domu zostaje to make up i włosy robię
:
podnosi samoocene i humor
a coreczka szwagierki (4300 kg
, 58 cm, 10 ptk) została wczoraj juz zabrana pod kroplowke z glukoza (dzisiaj ma założona sonde) i usłyszeli jakieś szmery nad serduszkoem, więc badają mała na wszystkie sposoby.
miała któraś podobnie....?????
a u nas znowu pol dnia maly przespal i zadowolony, a pod wieczór marudzenie, płacz, a po wieczornej histeri zrobił odlot przy cycku..
kupiłam mu dzis 5-ty smoczek ale niestety ne spotkał sie z zainteresowaniem kolegi więc sie poddaje.
eMek u brata na małym pepkowym naszych dzieci, a ja chyba w ramach relaksu zapakuje sie do wanny i obejrze chirurgów na laptopie