kasiagaw
Fanka BB :)
lene w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby się jednak udało z tym CC...no ponad 4 kg chłopak to się kwalifikuje do CC bez wątpienia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do opisu porodu to u mnie niewiele ciekawego bo planowane cięcie ale z ciekawostek napiszę ze najpierw chciał mnie lekarz za szybko ciąć ale krzyknęłam ze wszystko czuję i ruszam nogami a poza tym wszytko widziałam w lampie bo dwie były zepsute i były świetnym lusterkiem
ziewaczka niezła opowieść. Kurde aż sie przeraziłam jak można wytrzymać ten ból.
zaczęłam poważnie myślec o znieczuleniu chociaż u nas jak na dyżurze nie ma anestozjologa to d***, bo jest 1 na wszystkie oddziały.
ziewaczk- kurcze 3200 ja mam 3600.. nie chciałabym się męczyć aby na końcu się dowiedzieć, że będe mieć cesarkę...