Karina to koleżankom szczeka podanie jak w końcu przestaniesz je straszyć ze urodzisz
afi moj eMek ma prawie 2 m..!
o nie!
mysle ze każdej chce sie powoli pakować torbę, bo jest juz taki znak ze to JUZ tuż tuż..!
moze i ja w końcu o tym pomyśle
wiekszosc z was pisze o polspiochach i body - a nie jest wygodniej w kaftaniku np a na to pajacyk zapinany na zatrzaski od gory do dołu..?
afi ja wyszukalam jakas przestarzala milke crispy i zjadlam prawie cale opakowanie.. :zawstydzona:
kopniak potrzebny bo jeszcze trochę dupereli mam do załatwienia na necie i przez telefon i sie ciągną za mną takie nieskończone sprawy.. nie znosze tego
najbardziej nie znosze szukania nowych kelnerek.. nasi Goście tez :/
a jak pisze ze szukam kelnerki Z DOŚWIADCZENIEM i cv bez takiego nie bedą brane pod uwagę, to mam 1000 zgłoszeń gdzie laski wpisują np sezon w jakiejś knajpce .... grr
a przecież po to jest to wymóg, ze sobie po prostu nie poradzą a nikt nie ma czasu na ich tygodniowe szkolenia... echhhhhh
ale jestem z siebie dumna bo po godzinach przerzucania cv jutro mam umówione 3 rozmowy klasyfikacyjne
oby choć jedna okazała sie w porządku!
pasażerka uuu biedny T
a kącik śliczny..!
a Oni są tacy śmieszni czasem.. do mojego nie dociera co to bedzie a jak ja zaczynam panikowac to sie na mnie dziwnie patrzy
ale daaaamy rade, takiego armagedonu to żadna nie przegapi
magda Damian na pewno odczuje różnice, ale nie jest powiedziane ze na gorsze !
z tego co widzę u chłopaków siostry (5,3 i rok) to super sobie dają rade.. a Damian śni sie obejrzy jak bedzie miał dwóch super kompanow do zabawy..!
mama__mia jak sie czujecie..??? jak Alusia?
yoannica u mnie tez wiecznie pustki w barku.....!
i tym slodyczowym, bo eMek nie pije prawie .. więc nie ma szans dobrać sie do czegoś dobrego, czekają tylko puste papierki
ale dzis kupiłam sobie lays'y z pieca pierwszy raz od pól roku i tylko sie czuje żeby je wszamac
a schowane pomiędzy makarony w kuchenek szafce, o czym eMek ne ma pojęcia
u mnie było podobnie - najpierw eMek stwierdził ze wspólny porod to kosmos i miała być siostra, ale w końcu stwierdził ze chce być a teraz sis trochę smutno.. no ale chyba eMki maja opóźnione reakcje!
a ten moment jest naprawdę piekny dla przyszłych tatusiow i wcale nie ma zadnych omdlen przy porodzie bo jest za duzo adrenaliny - najczęstsze są podczas 2 godzinnej obserwacji po porodzie
bo juz adrenalinka spała i hops - podlogo witaj..!
ale szok z ta twoja szwagierka.....!
7 miesięcy sie nie zajaknela....?!?! a jakaś opieka medyczna..?
a ojciec dziecka ?
nam podobny numer odwinal brak mojego emka i bedą mielibejbisia 6 tyg po nas..
ale ja sie ciesze bo przynajmniej zainteresowane mną i brunem spadnie o polowe z czego sie mega ciesze
bo ja wole moja rodzinke
ale i tak cała fala uczuć zostania babcia oraz prababcia (babcia emka przyjeżdża na nasz porod) spadnie na nas .... pfff juz sie tego boje
emiliaS
dobrze ze wróciłas!
wiem ze każda z nas bardzo przeżywa wszystkie potencjalne zagrożenia swoich maluszkow, ale to super ze lekarze juz są w gotowości
zobaczysz ze wszysko bedzie dobrze! :*
z tego co czytałam to mozesz nawet małego piersią karmić
murka w tych maminych staniczkach cycki wyglądają dosłownie jak bufet
brr!
kasia super ze macie juz fotelik...!
i jaki trendy!
mam nadzieje ze eMki bedą grzecznie nam w oczy patrzeć i nigdzie indziej
bo jak nie to szok murowany
a ja piszesz - niech sobie jeszcze trochę skorzystają bo potem mojego nie puszcze nigdzie - noł way..!
kąpiel to bedzie jego codzienny przywilej
odpocznie sobie od nas jak będę tydzien na tydzien w domku nad jeziorem
izka ja ostatnio mam takie ostre klucia i skurcze które bolą jak jasna cholera, ale nie nazwałbym tego tapnieciem.. a szyjka w normie jak stwierdzil ginek, nic sie nie dzieje.
sroda juz niedługo więc sie uspokoisz
a jak z Twoja trasa..? dobrze pamietam ze przed rozwiązaniem mialas jeszcze gdzieś jechać? jak tak to pamiętaj o komorce i ładowarce
a ja jestem zakochana w swoim wykanczanie mieszkaniu...
mamusia działa na całego, więc ja moge spać spokojnie
to juz zaraz a ja nie mam ogarnietycj tylu rzeczy !
msze w końcu nasze ciuchy ogarnąć ... bo mnie zawala i koniec
jutro aktywny dzien, bo najpierw te rozmowy, potem chce zamówić fototapety we wneki, muszę zlecić prace u slusarza i jeszcze odpowiedzieć swoją szwagierke która od wczoraj w nocy jest na patologii ciąży
okazało sie ze ma kamień w nerce.. biedna
czy dobrze pamietam ze któraś miała cos podobnego....????