helloł girls..!
ja powstrzymalam sie i zjadłam tylko 1,5 paczka, ale na jutro został mi prawie kg mini
kto o zje ??
ja to by chyba od razu przytyla 10 kg
kivinko g_agnes podpisuje sie pod petycją o pól roczna ciążę..!!!
obiema rekami
kivinko wczoraj eMek zadziwił mnie swoją dojrzaloscia i tym, ze to ja bylam zielona na twarzy ( choc to on sie krzywil na sam tylko slowo "porod") a on kochany zapewnił ze sobie damy rade, wykupi/zorganizuje mi wszystkie możliwe sposoby znieczulajace (elektrody na skurcze, zel dowcipny, gaz rozweselajacy, prysznic i prywatna sale po porodzie, żeby mógł ze mną nawet spać jesli będę tego potrzebowała
i ze będzie mi przypominał o oddchaniu, ze wszystko będzie na spokojnie i bedzie ze mna, a nie "obok".
tym wlasnie mnie zadziwił, ze dał mi takie mega poczucie ze we dwójkę damy sobie rade
kochana na jutrzejszy wizyte idź z dobrym nastawieniem i zaraz to babska swoją dobra energia, bo nic lepszego Ci nie zostało :*
robaczek GRATULACJE SYNKA..!!!
:*
wiem ze nastawienie sie to straszna rzecz, przeciez sama ciezko przezywalam jak sie dowiedziałam o moim ksieciu, a teraz jestem za nim po prostu dzika
kasiagaw egzamin do przodu, tzn na 3 (12 ptk) i jestem zła na te wyniki bo na cała grupę najwyższym wynikiem było 14/21 możliwych
nie żebym była jakimś kujonej biegajacym za ocenami (moja średnia jest poniżej dobrej
) ale babska po prostu nie sprecyzowala tych pytan i odpowiedzi..
a ja niestety sobie nie poodpisywac, bo sie okazało, ze kafle w łazience od początku były wadliwe (wyjeżdżają, odstajace rogi i różnice w poziomach) i to przez to jestem tyle w plecy zarówno z czasem ale i mega finansami
za tydzień przyjedzie ktoś z Tubadzina i ma oszacować reklamacje, ale przez to reszta wykonczeniowki stoi, bo jeśli dojdzie do skucia tych kafelek bo mi dadzą nowe to będzie instny armagedon i syf :/;/;/
więc panele, drzwi, kuchnia, malowanie na biało, lampy, wykładziny - wszystko czeka ;(;(;(;(
mam juz tak dosyć ze dzisiaj przerywając z bezsilności przeryczalam cały dzien ..
ale za duzo mnie to kosztowało pieniędzy i nerwów żebym z takim partactwem cholernym żyła przez X lat i codziennie dostawała furii.
brak słów...
więc jak czytam ze sobie wiecie gniazdko, pokoiki dla maluszkow, pierzecie i prasujecie to mam ochotę siąść i płakać
więc ja usiade dopiero na porodowce cos czuje
ciesze sie ze sie tak uspokoilas
Zosienka grzeczna dziewczynka!
a to relanium to na co dostalas...? ja tez poproszę..!!!
przepraszam ze tylko tyle, ale miałam dziś koszmarny dzien, z tym małym plusem ze kupilam wykładziny do pokoju bruna i... wylicytowalam wozek..!!!
idzie z holandi więc mam trochę stres, czy na pewno będzie zgodny z opisem (podobno nowka, z gwarancja i papierami itp) ale meeeeega sie ciesze
to takie pozytywne zakończenie tego fatalnego dnia i nerwów
a oto fotka :
http://www.google.pl/search?tbm=isch&source=mog&hl=pl&gl=pl&client=safari&q=missoni%20bugaboo&sa=N&biw=320&bih=356#i=4
http://www.bugaboo.pl/produkt/opis/237
buziaki kochane i do jutra