reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

włalaaaaa mam suwaczek :rofl2:

Inzagata bardzo mocno tulę i współczuje !!
Magdusia przepiękny pęchezryk!!
Joanna oszczędzaj sie kochana i oby wszytko było dobrze!!
Kinga czekamy na wynik bety:) i oczywiscie &&&&&&
Bunny na zgage mi tez pomaga mleko :) i mam tez mdłości jak n ic nei zjem ale to w ciazy czy nie zawsze mam tak:D

hahah a co do snów ja w 1 ciązy mialam notoryczne sny z moim ex chlopakiem:) bardzo realistyczne i bardzo częste-oczywisce mojemu ślubnemu nie powiedzialam bo by była afera ale boje sie ze teraz tez bedzie mnie w snach prześladował;-)

reklama
Witam!
Wczoraj pozno wrocilam od gina. Jest fasolka, tez kilka dni mlodsza niz termin z OM. Ale serducho pieknie bije. No, ale jak zwykle ejst jakies ALE :( Jest krwiak, ktory odwarstwia kosmowke :( Cholernie sie boje. Mam barc luteine 2x2 i sie nie przemeczac. Kurcze, ciagle cos :(

Inzagata bardzo mi przykro :( tulam Cie mocno!
[*] dla Twojego Aniołka!

Magdusia Dronka GRATULACJE!!!!

Witajcie dziewczynki!
Wpadłam się przywitać, cały czas podczytuje was, ale boje się zadomowić (jak u styczniówek) żeby nie zapeszyć. Jak będzie u mnie biło serduszko i będzie wszystko ok to na dobre u was zagoszczę ;-). Na razie czekam na niedzielne usg, może tym razem będzie chociaż sam pęcherzyk ;-).
Magda_79 - musisz baaardzo dużo leżeć i myśleć pozytywnie i wszystko będzie dobrze ;-)))

Buziaki dla waszych dzidzusiów ;-)

Dziewczyny czy wy też macie taki problem z wysypianiem się?
Jakie pomysły macie na dzisiejszy obiad? Zaraz zrobię na śniadanko pyszną jajeczniczkę dla chłopców i dla nas w między czasie wstawię brokuł niech na parze dochodzi i może spagetti a może nie wiem zupełnie nie mam pomysłu.

ja wrecz teraz lepiej spie niz przed ciaza . O 20 juz kleja mi sie oczy , potem zasypiam kamiennym snem do rana. Dziś był wyjątek ze względu na marudzeni młodego..
a na obiad zrobiłam klopsiki wieprzowo-wołowe , ziemniaki tłuczone i fasolke żółta(juz ostatki , w niektórych już spore łyka sie pojawiły)
Martolinka współczuje przeżyć z ząbkującym dzieckiem. Przebiły się juz?.

Jedna piatka już jest na wierzchu , ale pozostałych na razie nie widać..
A ja miałam znowu plamienie, takie małe brązowe skrzepy jak przed okresem, wykończę się zastanawiając sie czy to juz fasolka, czy coś niegroźnego. Mam nadzieję że jest za to odpowiedzialna ta nadżerka, jem dupfaston i leżę... ehhhh

Julianna a lekarz uprzedzał, że możesz jeszcze krwawić? W poprzedniej ciązy mnie o tym uprzedził , ale krawawienie miało sie zmniejszać i po doslownie 3 dniach zanikło
Witam!
Wczoraj pozno wrocilam od gina. Jest fasolka, tez kilka dni mlodsza niz termin z OM. Ale serducho pieknie bije. No, ale jak zwykle ejst jakies ALE :( Jest krwiak, ktory odwarstwia kosmowke :( Cholernie sie boje. Mam barc luteine 2x2 i sie nie przemeczac. Kurcze, ciagle cos :(

!!!!

Gratuluje serduszka!!!!!! mocno trzymam &&&&& żeby było ok

Witam!
Wczoraj pozno wrocilam od gina. Jest fasolka, tez kilka dni mlodsza niz termin z OM. Ale serducho pieknie bije. No, ale jak zwykle ejst jakies ALE :( Jest krwiak, ktory odwarstwia kosmowke :( Cholernie sie boje. Mam barc luteine 2x2 i sie nie przemeczac. Kurcze, ciagle cos
Gratuluje serduszka, a krwiakiem sie nie przejmuj tylko lez i odpoczywaj.

Malo mnie ale komp mi wysiada. M jutro zabierze do naprawy i mam nadzieje ze po weekendzie bedzie mnie wiecej. Podczytuje was z telefonu ale zle mi sie pisze :(

witam sie kwietnióweczki!
Witam!

nie martw się tylko ciesz, gratuluję serdunia!!!!!!!

włalaaaaa mam suwaczek :rofl2:

suwaczek wygląda imponująco :)

A ja miałam znowu plamienie, takie małe brązowe skrzepy jak przed okresem, wykończę się zastanawiając sie czy to juz fasolka, czy coś niegroźnego. Mam nadzieję że jest za to odpowiedzialna ta nadżerka, jem dupfaston i leżę... ehhhh
ja bym chociaż zadzwoniła do lekarza

kinga jaki wynik bety? trzymamy kciuki!!!

martolinka ja nie wiem co to nie przespane noce, moja córcia noce przesypia i w okresie ząbkowania :) jak się przebiją to Synuś będzie spał spokojnie :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie przyszle mamusie :)
Ja dzis zwracam caly dzien, a musze jechac odebrac obraczki, mam nadzieje, ze zrobili takie jak chcialam :) No ale zobaczymy na miejscu :) Pozdrawiam i bez-mdlosciowego dnia zycze :)

reklama
Do góry