witam
produkcja trwa a ja nie nadążam:-) witam nowe kwietniówki
jeny jak mnie okropnie mdli
coraz gorzej i nie tylko rano ale w ogóle cały czas i coś czuję że w końcu zaczną się pawiki, do tego jestem masakrycznie śpiąca i słaba
co do różnicy wieku to też uważam że mniejsza jest lepsza, u nas będzie prawie 3 latka i to już za dużo ale najpierw byłam po cesarce i nie byłam zresztą gotowa na drugie dziecko, a potem czekam jak dostane w pracy dłuższą umowę i stąd taka różnica, między mną a siostrą jest 5 lat i dopiero od kilku lat ta różnica się zatarła tak to zawsze byłam dla niej gówniarą a ona taka dorosła;-)
dronka
wtedy był u mnie 4t6d według OM jak nie było pęcherzyka, dopiero tydzień później był, też się martwiłam że to pozamaciczna ciąża ale rzecież taką lekarz by taką zobaczył! będzie dobrze! za kilka dni będzie pęcherzyk
Ante
trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
zeberka
ja nikomu nie mówiłam, wie mąż wy i lipcówki gdzie też piszę;-) najbliższym powiem jak zobaczę serduszko a reszta ludzi niech się domyśli sama;-) jeszcze nie wiem kiedy w pracy powiedzieć
dopiero doczytałam
lelek
ja bym od razu na pogotowie jechała, pewnie by zaraz na oddział do szpitala wzięli, przynajmniej u nas tak jest, dzwoń do tego lekarza, przynajmniej zobaczysz co powie