Bunny86
mama Patryka i Dominika
Iza to super sprawa, dobry lekarz pół sukcesu! Mnie juz ciarki przechodzą jak myślę o tym badaniu dowcipnym. A powiedz planowaliście w któraś płeć ? Czy tak żeby cosik było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza i Melisa wiesz ja nie umiem badać szyjki tak naprawdę. Oststnio jak coś próbowałam to była taka aksamitna w dotyku. A to czy jest wysoko nisko twarda itd to juz nie oceniam bo się nie znam. Z ciekawości sprawdziłam wtedy. Dziś natomiast to nawet palca nie wpycham bo jest tak rozpulchniona i wogóle tak jakoś wszystko na wiechu widać. I mam dużo mlecznej wydzieliny.Kinga ja takie wlasnie rozpulchnienie mialam w osttaniım cyklu - test pozytynyA jaka masz szyjke? badalas? Ja tez czulam takie wypelnienie w podbrzuszu po owu i mialam kilka innych objawow, ale myslalam, ze moze sobie cos uroilamW pierwszej ciazy tez culam sie identycznie - odruchy wymiotne rano jeszcze przed terminem @. Chyba jestem jakims wyjatkiem w kwestii wczesnych objawow.
Bunny trudno jest nie nosic jak ma sie malucha w domu. Choćby włożyć i wyjąć z wózka , czy posadzić na krześle.. nie ma lekkoAgata a to rzeczywiście masz co sprzątać. A powiedz jak sobie radzisz z nienoszeniem Ninki bo mi to średnio wychodzi?
. Dlatego sie boje że to moze byc ciąża pozamaciczna
hej babeczki, chetnie dolacze do grona pisanek ;-) u mnie tez dwie krechy :-) :-)
USZY DO GÓRY!!! tak naprawdę nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko... PORADZISZ SOBIE!!!Witam dziewczyny ja tez dołączam, niestety nie planowałam jeszcze drugiego dziecka, mam juz 11 miesięcznego synka i planowałam ale powrót do pracy.
Witajcie, mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swego grona- kwietniowych mamuś 2012.Wczoraj byłam u ginekologa i widziałam piękny ciążowy pęcherzyk, termin mam na 16 kwietnia.Mam nadzieje,że tym razem wszystko będzie dobrze i w kwietniu powitamy na świecie Nasz Cud, piszę tak ostrożenie gdyz jestem po poronieniach i boję sie ,ze znowu coś moze pójśc nie tak.
Pozdrawiam
A, mój gin na wizycie powiedział że w związku z tym że to wczesna ciąża to nie powinnam kąpać się w wannie, jeździć na rowerze i przytulać się z mężem...trochę mnie to zaskoczyło, ale wie co mówi.
Pozdrawiam Was bardzo! :-)