reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej Magda 79, widziałm Twoje wpisy na cpp, rok temu tez tam pisałam, teraz jakoś nie mam odwagi, moze nie chcę zapeszać, sama już nie wiem.

reklama
Ja sobie badałam w tym cyklu szyjke i rzeczywiście po owulacji i ciagle cały czas jest taka jakby " zamknięta" i bardzo ciasna.Ale pisze po trochu, hi hi

queenieja tez jestem mamą Aniołka, 4 miesiące po poronieniu zaszłam w ciażę i teraz mam 11 miesięcznego Achimka trzymam kciuki za to żebyś w kwietniu przytuliła swoją kruszynkę.

queenie sorrkiże się wymądrzam ale słyszałam od mojego lekarza że właśnie jedna z przyczyn poronienia może byc badanie szyjki macicy po zapładnieniu, mozna wtedy doprowadzić do zakarzenia płodu, mycie rąk nawet dokładne nie zawsze usunie wszystkie bakteriedlatego lepiej może nie ryzykować.

ale ja szyjkę badałam sobie po raz pierwszy dopiero w tym cyklu, wcześniej nigdy tego nie robiłam więc to odpada jako przyczyna poprzednich niepowodzeń, zresztą z racji leków, które sobie codziennie teraz aplikuję i tak mam z nią w jakiś sposób kontakt:)
inzagata,gratuluję Synka

Bunny 86,fajnie byłoby sie policzyć, tak dla statystyki:)
Inzagata, a ile dokładnie ma Synek ?
Dziewczyny zegnam sie na dzisiaj,do jutra

reklama
Do góry