reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej Kochane!
Wszystkiego dobrego na te świeta wam życze :tak: A chorowitkom duuużo zdrówka, kurujcie sie szybko dziewczynki:tak:

reniuszek popieram watki dot maluszków, u nas tez zaczynaja sie problemy z brzuszkiem :-( nie duże ale jednak mały wybudza sie i prezy. Czuje w kosciach ,ze podobnie jak siostra bedzie miał alergie na białko ale poczekamy zobaczymy, na razie skóra bez skazy wiec czekamy a ja ograniczyłam nabiał. No i na wizycie patronażowej pediatra zostawił nam skierowanie na bilirubine bo niby żółty nadal :no: jak nie urok to s....

U nas zimne świeta, co chwile pruszy śnieg drobny ale jednak. O spacerze możemy pomarzyc, wiec siedzimy w domu i sie nudzimy. Tylko sennośc mnie ogarnia.

kasiagawczyżby sie miało cos rozkrecic ???

Jeszcze raz wszystkiego dobrego i Wesołych Świat.

reklama
Oho widze, ze cos sie dzis dzialo, kolejne kwietniowe maluszki na swiecie:) U nas noc jak zwykle, mala budzila sie 5 razy, jadla, kupkala, ulewala i tak w kolko. Dzis dostala wsgtretnej kolki bo zjadlam troche szczypiorku;/ na szczescie masowanie brzuszka i cieple pieluchy pomogly:) Ciekawa jestem kiedy dojde do siebie po porodzie, ponoc 2 tyg po juz bede mogla w miare normalnie chodzic:))))) i wtedy moge odstawic leki przeciwbolowe. Musze poszukac na BB jakiegos watku o pologu zeby sie czegos wiecej dowiedziec i wyzalic. Jedzcie kochane co chcecie poki nie karmicie:p

troszkę z opóźnieniem :zawstydzona/y: życzę wszystkim
37347.gifWESOŁYCH ŚWIĄT37347.gif

witam;) \
mleduje że u nas wszytsko w porządku i nadal jestesmy w 2paku:(

Jutro Was nadrobie i postaram sie poodpisywać;)

My też się meldujemy, ze ledwo, ale zyjemy. Jak najbardziej w dwupaku. A myślałam dzisiaj rano, ze się coś rozkręca już... Ale przeszło :/

Kasiagaw a moze u Ciebie się coś ruszy? :-)

Miłego wieczorku Brzuchatki!

mama nawet jesli jest chinczyk, to pewni kilka godzin w szpitalu na lampach i puszcza was do domku, do powtornego pomiaru :)
a co do spraw brzuszkowych czekam u mnie na wyregulowanie .....gazy sa, kupki sa , ale nieczeste - tylko ze Maksiu mocno sie napiera przy tym ..... nie wiem czy to nie kwestia zelaza i tego ze na sztucznym teraz jestesmy i te kupki sa twarde ....- mam nadzieje, ze go to nie boli specjalnie tylko jest dodatkowym wysilkiem.
w maju mamy wizyte w poradni wczesniaka ( miedzy innymi 10 cioma wizytami w poradniach....) wiec bede tam rozmawiac juz o konkretach odnosnie karmienia i funkcjonowania brzuszka.

a co do wizyt patronazowych - w mojej miescinie jest "super" pediatra, ktora doczepila sie o paznokcie !! Maksiu ma ledwo wyksztalcone paznokcie u duzych palcow stop, wiec wyglada jakby sie paznokiec wrastal.... madra pani doktor kazala obciac !!! - a tam nie ma co .... sama plytka ledwo co odstaje ..... - normalnie "szok w trampkach"..... szukam innego pediatry ....

Ja juz powoli przyzwyczajam sie do myśli że w ciąży będę juz zawsze... :sorry: echh....

Proszę zakładać wątki jakie są Wam potrzebne...o karmieni, pielęgnacji itp... mi by sie przydał wątek "jak przekonać dziecię do wyjścia" :confused2:

Hello Dziewczyny,

Najdlam sie dzis niesamowicie i teraz zoladek mnie boli;-) tak wlasnie,do tego prowadzi obrzarstwo w 9 m-cu ciazy! Poza tym swieta bardzo udane i smaczne:tak::tak: A i udalo mi sie kupic dzisiaj wozek na ebayu chicco trio vertigo, z tego co widac wyglada jak nowy i kosztowal 1/5 orginalnej ceny:-) o i taki super prezent od zajaczka!

A jak tam Wam minely swieta?? Ktos nam sie jeszcze rozpakowal??

Milej nocki Dziewczynki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry