reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Gochson o proszę kolejna z zaskoczenia się rozpakowała:-D gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i Adasia
kiki kciuki kochana &&&&&

A ja dzisiaj wstałam z potwornym bólem gardła i nawet kaszleć nie mogę bo cała klatka piersiowa piecze jak chol...... :wściekła/y: Martwi mnie ten ból w klatce bo jest straszny naprawdę, mam nadzieję że uda mi się dostać jutro do lekarza chociaż znając moją przychodnię to jakoś w to wątpię:-( Sorki że tak tylko o sobie ale ta końcówka ciąży mnie wykończy

reklama
yoannica noo zuch dziewczyna, nie ma sie co na eMow oglądać! :D fajnie ze tacy uprzejmie sprzedawcy i taksówkarz :tak:

mamido żebyś nie wykrakala i cześć z nas nie została majowkami.....! :szok::szok:

martolinka no to piękne macie pisanki..!
ja widziałam ze tesciowka zakupiła koszulki :D kilka minut i po krzyku.. ale napewno to sie zmieni jak sie maly urodzi :)

kasiagaw ciiiiiicho... ja potrzebuje jeszcze ze dwa tygodnie w spokoju...! :szok:
dzisiaj eMek z tesciem skrecaja komode i regal do bruna pokoju .. no i do końca tygodnia finito endo :D
ale chce jeszcze kilka dni zeby wszystko sobie poukładać :)

kliki jesli skurcze Nie są przepowiadajaymi to muszą być regularne i długie (ok 30 sekund) i ciagle musza sie zmniejszać odstępy pomiędzy skurczami .. ale jak jest sytuacja ze skurcze są co no 8 min 8 min i skok np na 10 min to są do skurcze przepowiadajace :) tak nam tłumaczyła położna na SR.

ciekawe jak to jest u Ciebie.. hmhm!
da znać co i jak :tak:

mamusia to chyba czop! :)

emilia wlasnie nie.. to nie kwartał ze za każdym razem mnie przeczyszcza, ale załatwiam sie kilka razy dziennie..
a przed ciąża i w jej trakcie standard był tylko rano :p

gochson gratulacje...!!!! :):):):)
więc świeta juz z malenstwem.. super!

ntmkw a skąd wiedzialyscie ze to akurat czop? w całości był?
jeny to juz tuż tuż moze być.. :)
fajne takie rodzinne spendy!

ja dzis dzien na budowie (tak juz sie przyzwyczailam do "budowy" ze na słowo "mieszkanie/dom" bede potrzebowała czasu :D) i odkurzylam, rozlozylam dwa meble i przetarlam je z pyłu, umylam szuflady, a eMek z moim tata złożyli 3 regaly i komode.. :happy: wstawilam tez kosz mojzesza do pokoju bruna i pokój jest przepiękny...!!!!! tak sie ciesze.. :):):) choc ten kosz strasznie niski ma stelaz..!
nastawilam dzis 4 pralki prania i prasowie domknelam temat torby do szpitala więc do przodu :)
jutro będę przyklejac naklejke na sciane (o ile mnie to nie przerosnie)
i ustawiony meble w 3 pokojach i w ogole tempo tempo.. no i będę miała fronty kuchenne..!!! :happy:

jestem padnieta ale bardzo happy :tak:

kinga a co u ciebie? znalazłas sobie jakieś zajęcia ..? :)

buziaki kochane idę spać.. kliki czekamy na info! :tak:

moje Drogie Panie :)

jade wlasnie do szpitala na planowane CC, bardzo prosze o kciuki i wsparcie duchowe.
przekaze info przez Kasiegaw.

pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia zycze

Huhu, ale wy jesteście! Rodzicie jak szalone! Jak tak dalej pójdzie to ja, która męczy się ze skurczami od x miesięcy urodzi ostatnia:crazy: Kurde, jak chciałabym po świętach też się rozpakować...

Kiki- trzymam kciuki:tak:

Sonisia- no co Ty! Komodę przytargał małżonek, przecież nie ja:) To dobrze, że masz tyle zajęć, bo nie myślisz o pierdołach. Ja cały czas o porodzie i szpitalu ostatnio-jakoś tak się obawiam...

Paulusia- ale Cię jeszcze zdążyło złapać:no: Współczuję, ja 3 razy chorowałam już w ciąży i to było straszne:no:

Kasia- wiedz, że znajoma mojej siostry miała przepowiadające przez miesiąc, i już jej lekarz gadał, że urodzi lada chwila. Jassssne....urodziła niemalże idealnie w swoim terminie.

Ja wpadłam w jakiś letarg totalny, nie mam jakoś już celu na najbliższe dni, tylko wyczekiwanie echhh nie mam cierpliwości. A to przecież nie wiadomo, mogę urodzić nawet w maju, termin mam na 24 kwietnia:crazy: A słuchajcie czy do szpitala bierze się sztućce i kubek? Bo już sama nie wiem...

Witam z rana od 40min próbuję się dodzwonić do lekarza i du....:wściekła/y: normalnie szlag mnie trafi.

CzyKrota kciuki &&&&&&&&
Pauletta ja to mam pecha na koniec jak nie zęby to jeszcze na koniec chora:wściekła/y: najgorsze jest to że tak jeszcze się nie czułam:-(
Też mam termin na 24 :tak: twój suwaczek inaczej pokazuje niż mój

witajcie dziecwzyny!!!!

paulusia współczuje choroby!!!;/
kliki DAJ ZNAĆ CO U CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!
karina 26 i ilooonka odezwijcie się co u Was słychać?
pauletta chyba tak jest zawsze, że jak najpierw dzidziuś chce za wcześnie wyjść to później swoje przesiedzi:)
ntmw super, że jużzauważyłaś odejście czopa.... Ja czekam na jakiś znak i nic oprócz lekkich skurczy w nocy;/
czykrotka trzymamy kciuki!!!!!!!!! Odezwij się jak tylko wrócisz do domq
sonisia czyli przeprowadzka się uda przed świętami? Torba spakowana to już możesz jechać rodzić;)
Tylko ja chyba jeszcze się nie spakowałam :zawstydzona/y:

Lene twoj termin już tuż tuż co u Ciebie?
ziewaczka a Ty po weekendzie jeszcze w 2paku?

Mnie w nocy pomęczyły lekkie skurcze ale takie że czułam w środku taki lęk... Miałam nadzieje, że może coś sie rozkręci ale niestety... Miałam nawet ucisk na żołądek że o 2 w nocy musiałam odwiedzić toalete;/
Już mam piekne odliczanie na suwaczku 1tydzień i 6dni:) CORAZ BLIZEJ.
Ile bym dala żeby przed świętami urodzić....
Miłego dnia!

Witam w kwietniu! :-)
Czyli nikt nie rozpakował się w prima aprilis? ;-)

Gochcson gratulacje!
CzyKrotka POWODZENIA!
Pauletta u mnie w szpitalu trzeba mieć talerz, kubek i sztućce (kubek na pewno warto mieć zawsze)
Mamusia z tego co piszesz to był czop.

A u mnie dalej żadnych zwiastunów porodu... Za to weekend był bardzo przyjemny w sobote nie robilismy nic, leżeliśmy w łóżku, oglądaliśmy masę naszych zdjęć, zajadaliśmy się pysznościami - ogólne lenistwo. A wczoraj zakupiłam balerinki na wiosnę i byliśmy w kinie (byłam w szoku że kino w naszej miejscowości ma seanse za darmo...:laugh2:). Dziś trzeba dom odgruzować, bo juz dawno nikt w nim nie sprzątał :sorry:

Ja chyba nie urodzę :)
W południe byłam na dwugodzinnym spacerze, a wczoraj wieczorem dałam sobie wycisk i ponad godzinę ćwiczyłam jak szalona. Mój eM był przerażony, co chwilę wołał że mam kończyć bo zacznie się poród i nie będę już miała sił :)
eh.. efekt? Noc przespałam calusieńką, żadnych skurczy, zaledwie jedno wyjście na sikanie.. :confused2:

Właśnie oglądam program na Cafe... babka urodziła sześcioraczki!!! SZOK

reklama
Witajcie,,
chcę dziś pomyć szkła w kuchni żeby dnia nie zmarnować
wink2.gif
mały już pewnie urzęduje w przedszkolu a ja popijam kawę zbożową
wink2.gif

Czesc dziewczynki. Ja tylko na chwile zeby oznajmic ze faktycznie 28 marca odeszly mi wody. 29 marca przez cc pojawil sie synek. Dalismy mu na imie w koncu Adas. Wazyl 3700 dostal 10 punktow. Dzis wrocilismy do domu. Odezwe sie jak sie ogarne.

ale niespodzianka;-)

Pauletta ja mam już zapakowane sztućce . W szpitalu ostatecznie dają , ale jakoś tak mało przyjemnie się nimi je;-)

Do góry