lene przez ten śnieg czułam sie dzisiaj jak w innym świecie
a skurcze to moj nowy przyjaciel
mamusia ooo nowa fryzurka..? ja chciałam tez iść do fryca ale jakoś nie mogę sie zmobilizować ... pfff
g_agnes wybralas sie do tego fryca? mnie tez męczy mycie łba.. ale jakoś idzie jak jestem w wannie
potem tylko wysusze i jakoś jest.
julianna no to dobrze, bo ja bym chciała urodzić za jakieś dwa tygodnie.. mam nadzieje ze tyle wytrzymam
poranna piękno i radość o na pewno nie stan ciąży...
ja wygladam jak wieloryb, toczę sie jak słoń, więc ogolnie całe zoo..
kivinko noo to juz niedługo na pewno zlapiecie z Marcysia wspólny język ..
martolinka hehe my tez zapraszamy z pampersami.......!
bez jaj, drogie to cholerstwo jak nie wiem..
rekinasia co do mojej odzeproadzki to jestem w nerwach.. echh byliśmy dzisiaj wiz eMkiem w ike, chciałam juz kupic kilka rzeczy do domu (nowe szklanki, komode dla synka, sztuce, miski, poduszki i w ogole) a eMek mowi żebyśmy poczekali aż sie przeprowadzimy.. a ja chciałam miec juz wszystko na gotowo zrobione
ale moze ma racje, po co dwa razy przewozić.. ale tak juz bym chciała miec to za sobą ze achh i juz tam być.. ale jak sie odwecze kilka dni to trudno.
syndrom wicia gniazda mam niezaspokojony......!
jak zacznę rodzic to wszystko spadnie na emka głowę bo ja chce wejść na gotowe!
agata ci sie dzisiaj działo z ta pogoda......? szok normalnie !
super ze włoski masz odswiezone..!
Emilia więc jak u mnie - jak brzydka pogoda to do ikeina spacer..!
niestety my wyszliśmy z niczym..
sama pojadę i bedzie najlepiej
moj eMek tylko mnie wkurza na zakupach..
a o pomarańczowym storczyku nigdzie nie słyszałam i nie widziałam........! tez chce!
augustynka ojj czyli przeziębienie na całego ..
kuruje sie!
udało sie cos zlowic Twojemu eM?
kliki u mnie bóle jak na @ o rożnych porach dnia i nocy
ale one maja rożne nasilenie
do tego dochodzi takie klucie i jestem pewna ze to skracanie sie szyjki macicy, choc ginek twierdził osatnio ze wszysko w normie .. ale ona sie przecież powolutku powolutku skraca do porodu, więc moze ja to tak odczusam?
zobaczę co powie ginek w poniedziałek
mam nadzieje ze nie rozsypie sie przed świętami !
mama_mia jak fajnie ze znalazlas chwilke zeby do nas zajrzeć..!
)
na początku zawsze jest chyba trudno odnaleźć sie w nowej sytuacji i nauczyć z rytmu z maluszkiem, ale dasz rade !
a tylko brodawki smarujesz bepantenem? i czy tak zapobiegawczyo czy masz juz jakieś problemy?
a z jutra jestem ciekawa - mam nadzieje ze żadna sobie żartów nie zrobi
ale juz widzę miny rodzin rodzacych jutro..
pauletta uhuhu to zaszalalas na całego ...!!! ikea rządzi
a sama dalas sobie ze wszystkim rade?! czy mialas swojego rycerza w sobą?
yoannica hehe ja tez chceeedde kupować kupować kupować.. a narazie muszę sie powstrzymać .. naprawdę mam nadzieje ze bruno bedzie grzecznie czekał i da mamusi czas na zorganizowanie wszystkiego po jej myśli
a ja sobie leze i oglądam horror, pewnie będę sie bała w nocy iść siusiu
a eMek w drugim pokoju sobie gra w ps3.. co mnie podkusilo zeby mu kupic..?!?!?!