reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

g_agnes to Ci firma niedobra...może poszukajcie kogoś innego bo Ci to jakaś masakra...

sonisia
powodzenia przy przeprowadzce! I śpij Kochana - wypoczywaj ile się da! W końcu za chwilę już nie pośpimy zbyt wiele...

kinga gratki 39 tygodnia!:tak::tak:

lene no to miłej imprezki rodzinnej! Ale mam ochotę się najeść jakiś przysmaków...w końcu od tego są takie posiadówy:-D:-D

paulusia miłego słonecznego dnia :)

Ja zaraz mykam do fryzjera...paznokiety zrobione, więc później zalegam na ogródku. Wczoraj był ogrodnik i powsadzał mi pełno krzewów nowych i tuje, więc mam ślicznie zielono...aż chce się tam być. Wpadnie jeszcze po świętach i podosadza cebulek, żeby pięknie kwiatki rosły. Ahhh jak cudownie:)

Buziaki w brzuszki:*

reklama
g_agnes achhh ten etap juz za mną .. :D masakra... ale z maluszkiem bedziesz miała mniej czasu do myślenia o budowie :tak:

madziaka 14 razy!? :szok:
ja nie lubię zmieniać miejsc .. :no: ale teraz juz na swoje..!! :D :happy:

kinga kurcze są na totalne szanse, ze święta spedzimy z eMkiem
u Siebie.. a po świetach będę juz wyczekiwac mojego szkrabka :tak:

lene oby eM pękł jak najszybciej, żebyście mieli piękny wiosenny weekend :tak:
a rozrywki masz 100% w moim typie :)

kasia ale ci zazdroszczę tego ogrodu..!
ja juz mam ochotę zasadzie jakieś kwiaty w donicach na taras :)
a ci z włosami robisz ? tylko fryz czy jakieś zmiany..?

ja jednak zostałam na chwile w domu, posprzątalam chalupke, nastawiam pranie i za chwile walka z w szmatami cd.. :D
a na 15 spotkanie ze stolarzem żeby zobaczyc próbki frontow kuchennych ..! :happy:

a w mieszkanku naszym działa tesciowka z oknami, mama doglada stolarzy bo dzis montuja dolne szafki w kuchni, a przez weeken bedzie położona reszta paneli .. :):):):):)

mam nadzieje ze Malsymilianek i Renia czuja sie swietnie,
a do grona szczęśliwych Mamus dołączy niedługo kivinko.

miłego dnia kochane !

Ostatnia edycja:
U mnie rozowego sluzu ciag dalszy, skurczow nie mam od 2 dni, zadne wody nie ciekna, brzuch nizej, ale co z tego. W sumie moglabym zaczac rodzic w piatek wieczorem albo w nocy z piatku na sobote za tydzien, jeszcze chce spokojnie spedzic ten weekend i powylegiwac sie przez tydzien pracujacy, a w piatek niech sie dzieje wola nieba:D
Dzis w planach pranko, prasowanko, jakis spacerek, na obiad sa pierogi, w miedzyczasie jakis film z emkiem moze obejrzymy hmm ogolnie wiosenne lenistwo sie szerzy i moja brzudota tez, mam wrazenie ze brzydne z kazdym dniem... no coz to milego dnia zycze, lekkich porodów jakby sie ktoras dzis zdecydowala i leniwego polegiwania sie, tych ostatnich cudowmnych chwil lenistwa:-D

kivinko, Ziewaczka trzymajcie się laski i działajcie, oby ruszyło szybko :))) jak wrócę z imprezy to ma być po weszytskim;-):-);-)

Kasiu: jak patrzę na Ciebie to się zastanawiam, czy Ty w ogóle coś jesz????:-);-)... ja po spacerku...z córką, spotkałam kumpelkę i pogadałyśmy z 2 godziny:baffled:... i tak zgłodniałam, że orąbałam talerz pieczarkowej już się zastanawiam co za smakołyki u mojej siostry czekają na nas ;)... spadam zrobić sobie oko i wskoczyć w jakąś kiewckę w rozmiarze XXXXXXXXL:-)

Witajcie,

byliśmy dziś na baseniku a teraz panowie jeszcze spia. Czekam na moją siostrę , która zrobiła mi miłą niespodziankę i przyjedzie do Antka na parę godzin a my mamy czas dla siebie
wink2.gif

Brzuch często mi dziś twardnieje i palce spuchły niesamowicie. We wtorek wizyta u gina.. zobaczymy co mi powie mądego

M całe szczęście zdążył z batonem . Mąły już go poszukiwał , ale powiedziałam mu , ze kotek gdzies go schował i trzeba szukać;-)w miedzy czasie dotarł M:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kivinko żeby tylko mała nie bawiła się tak dalej z Tobą aż do terminu;-);-)

u Was tez tak pięknie??? ja nie mogę się napatrzeć na słoneczko.

DZIŚ ZMIANA CZASU!! PAMIĘTAJCIE!!;-)

kivinko trzymam kciuki by jednak się "rozkręciło" ładnie i nie trzymało Cię nie wiadomo ile... narzekałaś, że córcia się Ciebie nie słucha to teraz bierze odwet ;-)(oczywiście zartuje) kiuki zaciśnięte i może wskocz sobie pod prysznic albo do wanny, niektórzy łykają 2 nospy, jakieś masaże czy coś ,bo pewnie jesteś już strasznie padnięta :-(

martolinka- to możesz mi troszkę tego twardnienia oddać :-D bo u mnie kompletna cisza ,a powoli mogłoby pojawiać się jakieś znaki ;-)

A my dziś byliśmy pierwszy raz z Ninką w zoo i było super, zwiedziliśmy jakieś 2/3 ,bo o 14 mała już chciała bardzo spać i trzeba było się zbierać, ale i tak była bardzo grzeczna i cieszyła niesamowicie jak mogła pogłaskać osiołka i kucyka no i słoń też jej się strasznie spodobał, bo ocierał się o ogrodzenie obok nas :-D także mieliśmy solidny spacerek, dotleniliśmy się, potem obiadek, a teraz G z Ninką na basenie ,a ja leże i Was czytam :tak::-)

kvinko skoro te skurcze takie bolesne, to ja nie wiem do kiedy Ty masz czekać w domu, może zadzwoń do szpitala i zapytaj ile jeszcze masz czekać, może powinni jakoś Ci pomóc i przyspieszyć tą akcję skoro tyle już się męczysz :confused:

reklama
witam

wczoraj coś mi net szwankował i nie miałam jak zajrzeć, no ale teraz postaram sie was nadrobić bo widzę ze produkcja pełną parą szła;-)

g_agnes
ja mam termin niby na 8 kwietnia, choć dla mnie dziwne to bo 40 tygodni mija 6 kwietnia ale w sumie już niewazne;-)teraz trzymam się tego 30 marca:-)
kurcze przegięli z tym betonem, no i co z tego ze do was było mniej,w końcu skorą się umawiają to powinni się trzymać tego1
Emilia
ja śpię w sumie bez problemu, z zaśnięciem też nie mam kłopotu tylko się niestety budzę jak zmieniam bok, bo cierpną mi biodra i w ogóle zmiana strony jest już kłopotliwa no i siku 2 razy minimum to standard:sorry2: ale o tyle dobrze że zaraz zasypiam
Andzik Izka
żeby to z sąsiadami jeszcze chodziło o mieszkanie w bloku że hałasuje to co innego ale my na własnym podwórku jesteśmy i takie teksty mnie wkurzają, albo jak zdarzało się latem że jechałam o 7 rano do sklepu a że Mati nie spał to jechał ze mną to też teksty że budzę dziecko tak wczesnie:baffled:
Martolinka
ja nie raz wyjadałam zapasy słodyczy, mąż myśli że to dziecko a to niestety ja:zawstydzona/y: teraz jedynie w poście są bezpieczne:-p;-)
Kasia
udanej imprezki;-) laseczka z ciebie więc chyba z sukienką nie było problemu:-)
Kivinko
szkoda że to był fałszywy alarm ale mam nadzieję że wkrótce akcja rozkręci się już na dobre
u nas w szpitalu już by cię nie wypuścili z takimi skurczami....

ja się nie mogę nacieszyć tą wiosną, jest tak cieplutko i cudownie a jak pomyślę że niedługo będę mogła wyjść z wózeczkiem na spacer to już w ogóle więcej do szczęścia nie potrzeba:-)

Do góry