reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

kivinko kochanie trzymamy z brunem kciuki za Ciebie i Malutką..! Powodzenia...! :*

kurcze dziewczyny to juz naprawdę JUZ.. zaczęło sie na całego..! :szok::szok:

kasiagaw czekamy na wieści od naszej Kingi jak na szpilkach, wieś mam nadzieje ze bedziesz miała łączność z bb :D
ale z Ciebie bedzie lachon, hoho..! :)

Baw sie dobrze i zrób sobie z 1000 fotek - pokazesz potem małej jaka byłaś sexy mama chwile "przed" :):)

dziewczyny sorki ze nie odpisuje każdej z was, ale wykonczeniowki mieszkania przybrała takie obroty, ze znowu całe dnie poza domem, a do tego od przyszłego tygodnia powoli sie bedziemy przeprowadzać (ratami) a ja każda chwile wykorzystuje na powolne pakowanie/pranie/dokupywanie jakis wykończeniowych *******ek itp itd..
a jak tylko zobaczę lozko to śpię :(

jestem z Wami myślami,
szczególnie z naszymi rozpakowanymi mamusiami i tymi które sie aktualnie rozpakowuja i będą .. :):):) :happy:

buziaki w brzuszki !!!! :***

reklama
kurcze kivinko powodzenia;)

Dziewczyny się zaczęły rozpakowywać na maxa:)
Ja też już w bezpiecznym terminie, ale do kwietnia chce zaczekać:)

kasia miłej imprezki, u nas chrzciny są tylko w niedziele.
koniecznie daj znać jak bedziesz miała jakieś wieści o kivi.

Zaczęła się u nas budowa. Oczywiscie już są problemy. Na dzisiaj mieliśmy zamówionego chudziaka ludzi do pomocy, a Pan z firmy dzwoni i mówi że nie przyjadą bo jakiś gość im zamówił 100m betonu i mu się bardziej to opłaca niż nam przywieźć 16!!!!!!!!!!!! CO TO WOGOLE JEST ZA FIRMA:angry: mogli najpierw nam nawet o 5 rano przywieźć i pozniej załatwić tamtego. U nas to kwestia dwóch gruszek!!
mężulek od wczoraj chodzi taki wściekły!

No nic posmęciłam i uciekam:)
miłego dnia!

Kivi kciukasy!!! Pewnie już pojechałaś z powrotem :) Ale Cię gonią tam i siam....

Kasia nooo to udanej imprezy! :)

Sonisia jak ja nie lubię przeprowadzek!!! Robiłam to już 14 razy w życiu i mam dosyć ;) Ale co innego, jak człowiek przeprowadza się już docelowo i całkiem na swoje! Dobrego dnia!

Gagnes no faktycznie, przegięli z tym betonem....

cześć kochane kwietnióweczki :)
Kivinko!!! kciuki trzymam i zyczę powodzenia!!! oby poszło szybko i sprawnie!!!
kasia: udanych chrzcin

madziaka to Ty weteran jestes z przeprowadzkami, ja od urodzenia w tym samym domu mieszkam, ale czasem korci mnie i nosi, żeby zmienić otoczenie...

u mnie dziś pogoda w końcu lekko wiosenna, z mężem nadal ciche dni, ale zaczyna pękać....:szok:.. zobaczymy . poza tym po nocy mam tak nos zapchany, schodzi mi z zatok dosłownie ropa z krwią... masakra...jeszcze czegoś takiego nie miałam... mam nadzieję, że przejdzie lada moment, bo mnie to męczy już jakiś czas.
My dziś też mamy imprezkę rodzinną- to znaczy urodziny siostrzeńca, takie ostatnio mam rozrywki:happy2:.
Miłego weekendu dziewczyny i trzymam kciuki za wszystkie

Ja tylko na chwilkę bo u nas śliczna pogoda i nie mam zamiaru siedzieć w domku:-p
kivinko Ty się nalatasz w tą i z powrotem po tych szpitalach :szok: coś czuję że jak zajrzę wieczorkiem to już będziesz z malutką, trzymam kciuki &&&&&
Miłego słonecznego dnia i buziaki w brzuszki:tak:

Jak czytam o Kvinko to mnie zaczynają te porody wkurzać...., czy to nie mogłoby przebiegać jakoś normalnie u każdej, a nie jedna kobietka rodzi 3 godziny inna kilkanaście godzin i skąd tu wiedzieć kiedy do szpitala jechać :crazy:. Ja przy pierwszym porodzie jak pojechałam do szpitala to w ogóle mi zanikły prawie skurcze, w nocy miałam takie regularne a rano przeszło, ale znajoma poradziła żeby pojechać i sprawdzić. No i ze złością mnie przyjęli bo przecież nic się jeszcze nie dzieje, a było to zaraz po południu, w między czasie 2 razy ktg na którym minimalne skurcze a mnie już nieźle napiernicza..... i o 19.20 urodziłam .... to jakby mnie tak odesłali no to za raz znowu bym jechała.... naprawdę te porody są tak różne i nieprzewidywalne, że załamka jak tu się w tym wszystkim połapać. :sorry2:

Na szczęście Kvinko już nie długo.......:tak:wytrzymaj kochana.

W Warszawie wiosna już pełna parą, ale ładny dzień się zapowiada ;-).

Kivinko - biedna Ty tak jeżdzić w jedną i drugą stronę. Trzymam kciuki żeby córcia się jednak namyśliła i żeby poród się rozkręcił, to w końcu będziesz miała go to za sobą a malutką będziesz tuliła:-)

Miłego i słonecznego Dnia życzę kwietniówki ;-)

Lene no jakoś tak się do tej pory moje życie toczyło, że prawie koczownik ze mnie był :) Teraz też w zasadzie mieszkam w dwóch miejscach jednocześnie, ze względu na pracę... Ale już większość rzeczy mam u mojego B, więc wszystko zmierza w kierunku jakiejś stabilizacji... w końcu... Z dziką rozkoszą osiądę gdzieś wreszcie na stałe i odetchnę z ulgą :) Nos płucz solą fizjologiczną albo roztworem soli morskiej, powinno złagodzić objawy... ropa z krwią powiadasz? Blech... skąd ja to znam? :)

reklama
kivinko - biedna jesteś z tą jazdą do szpitala w tę i z powrotem; ale mam nadzieję, że się w końcu córcia namyśli i będziesz już dzisiaj tulać malutką :) trzymamy kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i szybko :-D
lene, kasia - udanych imprez rodzinnych :)
sonisia - super, że już pomalutku się będziecie przeprowadzać; może w końcu będziesz Sobie mogła odpocząć chociaż chwilkę przed porodem:tak:

Do góry