reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Na opakowaniu tabletek oleju z wesiołkiem pisze:
Przeciwwskazania:
Nie jest przeznaczony dla dzieci do lat 3, kobiet w ciąży i karmiących.

Całkiem niedawno wyczytałam gdzieś, że napar ze skrzypu przeciwdziała pojawianiu się rozstępów w ciąży... ale również na opakowaniu pisze że nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży
:eek:

reklama
Martolinka no umarłam!!! Zeżarlaś dziecku batona??? Haaaaahahaha!!! Pięknie! :-D:-D:-D

Julianna na kilka dni przyjeżdża do mnie siostra, jak B nie będzie. Ona ma prawo jazdy co prawda, ale dopiero od roku i w ogóle nie jeździ autem :szok: To chyba wolałabym się sama wieźć niż ją wpuścić za kółko :)

Adasza a na moim wiesiołku napisane, że zażywanie w ciąży i okresie karmienia skonsultować z lekarzem...

Murka mnie ta malina całkiem gładko wchodzi. Zgagi po niej brak. Za to napiłam się wczoraj wieczorem soku z grejpfruta i mnie przepaliło na amen...

Rental juz za 6 dni? A co cesarke masz planowana? Zazdraszczam :) mi jeszcze 5 tygodni czekania zostalo...a juz bym chciala malego usciskac...

Andzik u mnie nikogo nie bylo, moze inne obyczaje w roznych miastach. Ide do poloznej za tydzien to sie dowiem. Ja tez jakas leniwa dzisiaj, zreszta nie ma nam sie co dziwic skoro niedospane chodzimy...

Martolinka a batonik byl przynajmniej wart grzeszku? haha

murka, andzik - na pewno się pochwalę :) ale niestety naklejanie przełożone, bo mężulo wpadł na godzinkę do domu i poleciał na trening:-( i wróci chyba gdzieś po 21; zdążyliśmy za to uprać zasłony do pokoju i kuchni:-D
martolinka - no ładnie, dziecku batona zjadać;-) następnym razem kup dwa na zapas :)
andzik - powodzenia w prasowaniu:) ja się dzisiaj nie zabrałam niestety:no:

Dziewczyny!
Bo tak sie wlasnie zastanawiam. Ciezki dzien dzis za mna i bardzo przydalby mi sie jakia relaks np. w postaci kapieli. Gin w grudniu mowil mi zeby uwazac z kapielami przez to skracanie sie szyjki. Teraz juz szyjka i tak sie skraca bo to juz ten etap. Myslicie ze moge sobie pozwolic na kwadrans takiego relaksu? Brzucho sie strasznie dzis spinal ale od kiedy sie polozylam jest ok i Mala wesolo kica sobie w brzuszku. Dodam ze tydzien temu na wizycie mialam opuszkowe rozwarcie...

kasia - ekspertem nie jestem, ale myślę, że taka nie za długa kąpiel w niezbyt gorącej wodzie dobrze Ci zrobi na spięty brzuszek:tak:

Karina ja tez darowalam sobie prasowanie moze jutro sie wezme;-)
Kasia mi tez sie nie wydaje zeby to zaszkodzilo...
Martolinka jak moglas dziecku batonika zjesc nu nu;-)

Emilia tak mam planowaną cesarkę na 29 marca.
kasia mi się szyjka skraca od 30tyg. mam założony krążek i pytałam lekarza o kąpiel i nie widział żadnych przeciwskazań. Ja właśnie wyszłam z wanny po półgodzinnej kąpieli:-).
martolinka ja codziennie kupuję coś słodkiego dla całej rodzinny a często się zdarza, że zanim syn wróci ze szkoły a mąż z pracy to już śladu po słodyczach nie ma:zawstydzona/y:.

reklama
Do góry