magda ale fajny dzien przed Tobą! ja tez chce wyjść z domu.. to o widział żeby dostać zakaz wychodzenia pod koniec ciąży :/
a ty z blizniakami tak smigasz ze szok
a czkawki nie da sie u mnie przgapic, bo całym brzucholem mi rzuca
mmm, młode ziemniaczki z koperkiem..
darucha aaa to ty w naszej gdańskiej akademii jesteś?
kivinko u nas tez zawsze tak, ze jak zaplanowane to stracone..
a z reszta Emilka najlepiej wie kiedy bedzie chciała sie z wami przywitać i ne ma jej co pospieszac
ewela
oby to juz ostatnie podrygi przeziebien - wiosna idzie!
a sio zarazki.....!
kuruj sie szybciutko :*
g_agnes nie wiadomo kiedy te 2 lata zleca i ani sie obejrzysz jak maluch bedzie biegał po Waszym pieknym ogrodzie
jak smakują te liście malin..?
cy to tylko można napar pić, czy są jakieś kapsulki np..??
mamusia mi ginek nakazał pielęgnować i prowadzić oszczędny tryb - czyli szlaban na wykanczanie mieszkania
ale to być groźnego, takie skurcze macicy pojawiają sie ok 3 tyg przed porodem i są forma "treningu" przed porodem
ale jak moja mama usłyszała ze mogę urodzić wcześniej niż 5 tyg to dostała zawału i mam NAKAZ lezenia, a ona robi wszysko, a ja działam z domu
martolinka my od razu z eMkiem zdecydowaliśmy sie na najwieksza lodówkę w sklepie
bo wiecznie jest mało miejsca a ja uwielbiam mrozic
a jak jeszcze urodze maluszka to mam ambitny plan robic mu sama wiekszosc "sloiczkow"
ooo, z tym losiem to tez muszę kupic - a w którym auchanie..?
a juz sie mogę pochwalić, ze kupiłam wozek i dodatkowa budke i nakladke na spacerowke, czyli skompletowalam sobie moj wymarzony zastaw......!
wszystko juz zapłacone, w ciagu ok 10 dni powinno być (jedno z holandi drugie z anglii). aż nie mogę w to uwierzyć
ale narazie cisza, jak wszystko juz sobie złożę to sie pochwale Wam fotkami a rodzinie pokaże
ja dzis posprzatalam z grubsza w aucie (pogoda taka piekna ze je moglam sie powstrzymać), zamówiłem fotkę na fototapete, umowilam jedna kelenerke, zaplacilam za aukcje wozkowe, posprzątalam z grubsza w domku i powinnam umówić kolejne dziewczyny i ogarnąć nasze fotki do wnek w ścianach.. moze tez będę dobra żona i zrobie eMkowi obiad
jejku jest tyle rzeczy które mogę robic a tyłek sie przykleil do fotela, ale słońce tak pięknie swieci i takie idole powietrze wpada przez balkon.. achh kocham wiosnę...!!!!
miłego dnia brzuszki!