reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Magda- chcesz cos z cartersa? Same ciuszki nie sa drogie, jedynie przesylka troche kosztuje choc takie male ciuszki sa raczej lekkie. Dla mnie to jest podstawowa firma, ciuszki sa mieciutkie z bawelny dobrej jakosci. Ja mam bardzo duzo kupionych z wlasnie tej firmly.

reklama
mamy z trójmiasta:) przyszły tydzień popołudniu, jaki dzień nam pasuje?
ide zjeść tablety i sie połozyc, bo chyba maluchom już nie wygodniej w tej pozycji:)
bedę później:)
pauletta a ty gdzie chcesz ridzić? powodzenia dzisiaj:)

Magda a masz przykladowe linki, sprobuje poszukac podobnych I jak bedzie dobra cena to Ci moge przeslac jak chcesz tylko nie wiem na lie to sie bedzie oplacac. Musimy przeliczyc.

Ach widzę temat śpiworków. Rewelacyjna sprawa ja mam ich już 3 wszystkie dostałam. Ja mam takie bez rękawów na ramiączkach. super rzecz.
Witam piątkowo.

to pospałam nie ma co;) Damian wstał po 15 minutach, jestem nieprzytomna.
iza, ale ten jest uzywany, a ja chciałabym nowy:) tak chodzi mi o takie cos jak wklepiłaś:)

reklama
mamy z trójmiasta:) przyszły tydzień popołudniu, jaki dzień nam pasuje?
ide zjeść tablety i sie połozyc, bo chyba maluchom już nie wygodniej w tej pozycji:)
bedę później:)
pauletta a ty gdzie chcesz ridzić? powodzenia dzisiaj:)

Ja, już postanowione, rodzę w Redłowie...
A jeżeli chodzi o meeting to pasuje mi każdy dzień oprócz środy i piątku, wtedy mam zajęcia...

Do góry