Martolinka-jak Ty jestes za stara na kolczyk to co ja mam powiedziec, babcia Iza

Sonisia-pytalam sie o ta ewentualna przesylke wozka i powiedzieli mi ze normalna poczta to jest za duzy pakunek, a prywatna przesylka to beda koszta nieoplacalne takze lepiej kupic w PL. Zreszta te wozeczki w PL sa naprawde super, dostosowane do pogody, u nas takie troche cienizny wiosenno-letnie.
Kivinko pisze:
wiercipiętka, myszka45 - nie gadajcie nawet, ja sobie nie wyobrażam przenosić, toż to musi być mordęga siedzieć i myśleć " A może to już?"
Zebys wiedziala, ja z moja corka tak chodzilam i zero skurczy, zero boli przedporodowych, no wcale symptomow porodowych nie mialam a brzuch olbrzymi i ciezko juz chodzic i tylko sie zastanawialam czy ja juz do konca zycia w ciazy bede...

Az poszlam na wizyte i umowilam sie na wywolanie, corcia sie wcale nie pchala na ten swiat

. Wiec jak moj lekarz zasugerowal ze tym razem moze byc podobnie to wiem ze nie ma na co czekac, tydzien po terminie ide na wywolanie i juz.
Augustynka-milego wypoczynku!
Martolinka pisze:
do tego super telefony" Czy urodziłaś? nie? dlaczego? a kiedy planujesz?"
jeju mialam to samo, mialam ochote zabic wszystkich za te pytania, jak ja sie nie moglam doczekac porodu, juz tak serdecznie mialam dosc koncowki...
A u nas ladnie, wiosna przyszla, paki na drzewach, zonkile i hiacynty przebily sie w ogrodku, dosc cieplo zwykle miedzy 10-15 C, ah jeszcze tylko brakuje mojego malego misia i bede happy :-) A tu jeszcze 2 miechy...
Edit: WOW!!! jestem juz w okienku na 8 miesiac!!!! YEAH!!!