Dziewczyny, tu na forum nie można opuścić ani jednego dnia bo później ciężko WAS nadrobić....
Ale spróbuję
murka - jak tam malowanie i tapetowanie się udało?? Efekt zadowalający??
sonisia - fajnie, że udało Ci się z tą bezpłatną półroczną dziekanką
Teraz będziesz miała przynajmniej z głowy szkołę, a więcej czasu dla maleństwa ;-)
a tu motyw Małego Księcia
wzór 10:
Naklejki na ścianę dla dzieci MISIE WRÓŻKI 150cm (2062645392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiecipiętka, queenie - część dziewczyny, rozgośćcie się na forum :-)
kivinko - mówisz, że Emi tak wariuje w brzuszku?? ;-) Mój Bartuś też szaleje, czasami się zastanawiam - kiedy te moje dziecko śpi?!?! Ale i tak jest kochane
A w ogóle , jaka Ty muzykalna jesteś WOW! Pozazdrościć
Co do czkawki, mój synio też ma często, coś jak u Ciebie kilka razy dziennie
ziewaczka - praca magisterska - zażegnana! SUPER! Gratuluję bo wiem jak to cieszy ;-) To teraz czekamy do 16-go i będziemy trzymać kciuki
martolinka - ja też wynoszę poduchy na ten mróz, niech wybija wszystkie zarazki :-)
Gochson, Julianna, Lene, Kasia - dziewczyny, stworzymy chyba grupę wsparcia
Ja podobnie jak Julianna 6,5 miecha w celibacie
ale zbliżają się walentynki - kto wie co się będzie działo
haha
Kasia, reniuszek - no to może i ja wyciągnę swoją zakurzoną gitarę
nawet kilka piosenek zagram
bo na kolędy już nie czas
wiercipiętka - nas też czeka remont, a raczej adaptacja strychu - jak u Was
. Chcemy sobie tam zrobić sypialnię i pokoik dla synka bo tak na razie 1 pokój... Ale nie wiem kiedy do tego dojdzie, zobaczymy jak finanse nam pozwolą..
g_agnes - ja właśnie kupiłam sobie składniki do Bounty i jest wśród nich kasza manna
i tak stoi w kuchni i się do mnie uśmiecha
wiec jutro na śniadanko będzie spora dawka wapnia :-)
sonisia - powodzenia w zakupach! dasz radę
reniuszek - to będziemy obie majówki
ja z datą 30 kwietnia to raczej na bank na maj przeskoczę
sonisia, Paulusia, Paulettta, Kasia - dziewczyny duuuużo zdróweczka WAM życzę!!!
Pijcie herbatkę z sokiem malinowym, dobrze rozgrzewa i pod koc!
----------------------------------------------------------------------------------------
Dziewczyny, a ja dzisiaj rano przeżyłam horror
Miałam taki straszny sen :-( To chyba tylko kobietom w ciąży śnią się takie straszne rzeczy...... Śniło mi się, że za wcześnie urodziłam, zostawili synka ze mną na sali, a on był taki malutki, ledwo oddychał... Aż w końcu przestał... :-( Jezu, zbudziłam się taka wystraszona, chyba krzyczałam przez sen, nie miałam się nawet do kogo przytulić bo mąż od 6 rano w pracy... Ale masakra mówię Wam... Na szczęście chwilkę po przebudzeniu mój kochany synek od razu zakomunikował, że jest głodny, postukał pokopał, powyciągał się i poprawił mamusi humor
Ale nigdy więcej takich snów..... Brrrr.......
A teraz z innej paki:
pytałam już na kulinarnym ,ale moze tu nas wiecej, więc
Dziewczyny, doradzcie coś. Mam zamiar we wtorek zrobić jakąś pyszną kolacyjkę - taką wiecie romantico - i nie mam pomysłu a chciałabym zaskoczyć czymś mojego eMka Podzielcie się jakimiś swoimi rarytasikami Tylko coś sprawdzonego i niezbyt trudnego, żeby wyszło
Plisssssssssssssssssss bo nie mam absolutnie żadnego pomysłu, a chciałabym, żeby to było coś innego, nowego
Kasia - niestety nie pomogę bo się nie znam, ale może popatrz na necie są jakieś różne domowe sposoby babuni ;-)
Boże chyba 10 razy edytuję posta
Ale przypomniało mi się: Będę dzisiaj świecować uszy eMkowi - po raz 1 raz w życiu!
Troszkę się obawiam, ma ktoś może jakieś doświadczenie w tym? Niby mam ulotkę i oglądałam filmik na youtube, więc powinnam sobie jakos poradzić bo to chyba nic trudnego... A to kolejny sposób na jego zawalone zatoki, więc czepiamy się już wszystkiego