reniuszek uff nie ja jedna z takimi zdolnościami
ale ostatnio jestem mistrzem w racuchach z jablkami
miałam ochotę na pieczenie (kopiec kreta - z paczki oczywiście
)
ale nic z tego ne wyszlo..
jak zakupy dla Maksymilianka..?!?!
ja opetana wizja wózka i potrzebie szykowania wyprawki dla młodego kupiłam mu dziś 2 pizamki, rajstopki, sweter i bodziak
bo potem bez przecen będzie tragedia..!!!
a kilka rzeczy na start chce żeby miał kupione przeze mnie, a nie wszystko po starszym kuzynie.. (tak sobie tłumaczę
)
chciałabym juz jakieś łóżeczko, fotelik, mebelki no ale muszę jeszcze czekać do zakończenia tego cholernych remontu
malutki sie zrobił taki skoczny, ze po raz pierwszy obudził mnie wczoraj w nocy o 4 bo tak mocno skakał..!
jeśli Ty czujesz Maksia tak mocno jak ja przez ta chwile to macie wesoło
jak sie udała randka...?!????
porannakawa mnie zakupy tez wyciszaja i relaksuja, choć fizycznie to juz nie ta kondycja co bez piłki z przodu
no i ten ból krocza jest juz tak masakryczny, ze każde schylenie sie, podniesienie nogi czy choćby wstawania zawsze jest z grymasem :/
a w tych sklepach idioci rzeczy dla niemowlat i cyckonosze dla kobiet w ciazy itp powiesili na najniższych wieszakach, wiec chwili miałam juz dość.. grr
no ale Ciebie to nie przebije
jak sie udało przemeblowanie..?? synek zadowolony?
kivinko dzielna jesteś :*
teraz juz będzie lepiej i nawet nie myśl o tych rurach w ścianach..!
a jak piesek sie czuje w nowym domu? uspokoił sie..?
iloonka oby juz żadne chorobsko sie nie przypaletalo..! :*
agata podziwiam życie ze tak sie regularnie uczysz..
jak reszta dnia minęła, spokojnie?
murka umiesz ze swoim M sobie radzić..! moj jeszcze nie dojrzal do długich zakupów dla młodego, myśle ze spokojniej będzie jak zrobie je sama czy z siostra/mama bo musiałabym chyba jakis kurs u ciebie przejść by swojego tak urobic
darucha ulala jak sie rozpedzil twoj m! my z kolei wszędzie będziemy mieli biel, ale chyba młodemu zrobimy jedna ścianę w jakimś kolorze
a ten bobo wózki to na karwinach w Gdyni, przy wylocie na skoot moze..?
wozek ma moja siosta i dlatego sie zdecydowałam, bo juz go w miarę znam i uważam ze jest rewelacyjny
ale chce sie o szczegóły dopytac w sklepie wiec muszę sie wybrać do takiego sklepu
choć pewnie kupię używany z allegro czy ebay'a i moze dokupie sobie budke i spiworek z malpkami paula franka
oo i dzięki za newsa z pampersami, chyba juz kupię bo nie mam zadnych
a cena wydaje sie zachęcająca
izka za 2$ sztuka?!?! grr ja bodziak używany licytuje za 20 zł.. heh
a nie wiesz czy tylko są koszty wysyłki czy nakładają akcyzę na taka przesyłkę jak wozek..?
bo ja myslalam juz, aby zakupić tu na miejscu wozek a zza granicy sciagnac taki zestaw np:
http://www.ebay.pl/itm/Bugaboo-Paul-Frank-Colourblocks-footmuff-hood-blanket-/110806146435?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item19cc8f9d83#ht_500wt_922
moze to byłyby niższe koszty wysyłki? ale nie chce Ci głowy zawracać, więc tylko jak byś przy okazji gdzieś przylookala to daj znać
i jak super ze cała rodzinka prawie Ci sie zjedzie, będziecie miec wesoło ze hej..! a jak Wy w wakacje planujecie przyjechać do 3city to koniecznie musimy sie zobaczyć..!
a z gotowaniem to raczej nie będzie problemu, bo jak 3 kuchareczki to będzie co jeść
u Ciebie 13 na plusie a u nas na minusie
hehe a mi zamarzl płyn letni w spryskiwaczach i mam wiecznie brudna szybę - mam juz dość tego mrozu..!
mam nadzieje ze i u nas w któtce wiosna takie dobre humoru wszystkim przyniesie
ja jutro mam w planach z eMkiem na chwile sie przejechać po zakupy do domu (kosmetyki, spozywka) a na obiad chyba naleśniki z manekina - mmm..!!! martolinka ty cos o tych pysznosciach wiesz
buziaki dla wszystkich i każdemu brzuszkowi z osobna..! :**