reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
aż nie wiem co mam napisać.. to straszne! miałam cały czas nadzieje, że mała się odnajdzie, ale takiego scenariusza nie przewidziałam. Szok.

Jestem w ciezim szoku, dopiero co dzis gadalam z moja mama, ktora mi mowila ze matka dziewczynki nie dala sie przebadac wykrywaczem klamstw. Ja jej bronilam, ze co to za glupoty zeby matke w takich chwilach jeszcze dreczyc wykrywaczami klamstw a tu cos takiego :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: W zyciu bym takiego scenariusza nie wymyslila. SZOK.

Ja iwozłam akurat męża do pracy jak w wiadomościach podali tą informację.... moim zdaniem ta kobieta musiała miec jakieś problemy .... może depresja poporodowa, albo coś takiego, brak wsparcia.... mam nadzieję, że był to jednak nieszczęśliwy wypadek niż celowe działanie.... aż mie zmroziło, w pierwszej chwili nie mogłam w to uwierzyć.... straszne (*):-(

Lene-wiesz co ale gdyby to byl wypadek to by zadzwonila po pogotowie, probowala reanimowac no nie wiec cos robic, sama stwierdzila zgon? I wyniosla to male cialko na ten mroz? W takiej normalnej matczynej glowie to sie chyba nie uklada w calosc. Zal mi jej mimo wszystko Bo tez mi sie wydaje ze musiala miec jakies zaburzenia poporodowe skoro tak czesto zostawiala coreczke z dziadkami. Ogolnie szokujace, nie wiem co jej sie w tej glowie pokrecilo. Tak strasznie Zal tej malutkiej...

Izka... nie mnie oceniać i sądzić... tylko ona wie, co działo się wtedy w jej głowie... trudno przewidzieć, jak zachowamy się w sytuacji ekstremalnej, a uwierz mi, że kilka razy w życiu zdarzyły mi się takie i nie zawsze byłam dumne ze swoich reakcji....

ja oglądałam jeszcze ostatnio w uwadze program o nich i tesciowka także mówiła ze jej sie ta matka nie podoba, a ja jej także bronilam ze każdy przeżywa na swój sposób ..
a jeszcze tyle pieniędzy z całej polski ludzie uzbierali na nagrodę dla znalawcy dziewczynki..

co muszą teraz przeżywać jej rodzice i mąż :szok::szok::szok:..!!!!

Witajcie,

Sonisia i jak nastrój dzie lepszy?
kivinko jak dzisiejsza nocka?

Co tam dziś gotujecie , bo ja nie mam pomysłu;-)

Izka... nie mnie oceniać i sądzić... tylko ona wie, co działo się wtedy w jej głowie... trudno przewidzieć, jak zachowamy się w sytuacji ekstremalnej, a uwierz mi, że kilka razy w życiu zdarzyły mi się takie i nie zawsze byłam dumne ze swoich reakcji....
oj zgadzam się .."wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono"..

reklama
Najbardziej zastanawiające jest to co się stało z ciałem dziecka, bo ponoć jej nie znaleźli:-( Dopóki ta sprawa się nie wyjaśni nie mam zamiaru nikogo oceniać ale ta sprawa jak na moje oko jest coraz bardziej dziwna:baffled:

Do góry