reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

achhh, cierpię na okresową bezsenność i juz nadrobilam prawie wszystkie posty i choc wcale was nie znam to juz czuje jakas taka super wiez z Wami wszystkimi..

reklama
dzięki dziewczyny...
wczoraj wieczorem powiedziałam mężowi co o tym myslę i że mi było bardzo przykro... przeprosił oczywiście ale powiedział na koniec że i tak uważa ze za bardzo się napalam, potem bede ryczała... (on poprostu jak widzi że test już negat to nie uwierzy że mogę być w ciąży) :(
chciałabym aby ginekolog mnie zbadał i potwierdził... jejku....modle się o to... już niedługo.... &&&&

Miłego dnia

Kinga trzymam kciuki za wizytę
upup.gif
upup.gif
upup.gif

Hej!
No właśnie nie wiem co z tym terminem, z tego wszystkiego z tego zaskoczenia że jednak jestem w ciąży a przecież miałam nie być :-p przez 3 miesiace chodziłam do niego i badania robiłam :-p trzymał kółeczko do obliczenia terminu i i i? zapomnieliśmy całkowicie o wyliczeniu terminu. Tak to jest jak się idzie do znajomego ginekologa :-p:-p:-p dowiem się przy następnej wizycie :-)

Dopisuję się do dziewczyn z rocznika 85 :-D widzę że jesteśmy wszystkie w podobnym przedziale wiekowym i dooobrze

Kinguś ja wiem ja bym zrobiła jeszcze jeden test a co tam wie jak to działa w zeszłym miesiącu pomimo tego że wychodziły negatywne robiłam trzy dzień po dniu. Wolałam wiedzieć a nie czekać w niepewności. Każdy dzień w takiej sytuacji to wieczność.

Jadę zawieść chłopców do przedszkola.

Kinguś ja wiem ja bym zrobiła jeszcze jeden test a co tam wie jak to działa w zeszłym miesiącu pomimo tego że wychodziły negatywne robiłam trzy dzień po dniu. Wolałam wiedzieć a nie czekać w niepewności. Każdy dzień w takiej sytuacji to wieczność.
Anetko to jak nic się nie zmieni to może jutro zrobię test rano,kupię jakiś lepszy.

Ja też rocznik 85. :tak:

Witam nieprzytomnie... nie wiem cz to ciążowe, czy nie, ale jestem dzis mega niewyspana... jak o 6:30 zadzwonil budzik M., a ten się nawet nie ruszyl, to mialam ochote go wykopac z łóżka :wściekła/y: potem z tej zlości już nie moglam usnąć, a o 7:30 usłyszałam 'maa-ma'... :no: wiem, ze pewnie niektore z was zrywają się wczesniej, ale ja dzis czuję się jakby mi ktos przylozyl...

sonisia, witaj :) nie wiem czy to za wczesnie... ja idę w 5,1tc , tzn. w 36 dniu i tez się zastanawiam czy coś zobaczę..?
kinga, ja negatywnym testom nie wierzę ;P robilam 3 - 3 dni po spodziewanej miesiączce, pięć i sześć. dopiero 3 test wyszedl pozytywny :) mysl pozytywnie - 'jak jestem w ciąży, to super! a jak nie, to w weekend będe mogła umówić się na winko z koleżankami ;P' a tak na poważnie, to przecież jednego maluszka juz macie i wiesz, ze mozecie, wiec spokojnie, nie niecierpliw się w razie czego. zeby zajsc w ciaze trzeba byc wyluzowanym ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
dopadły mnie mdłosci bleeee. W poprzedniej ciazy tego nie było... grrr jak sobie radzicie z tym?
Wychodze zaraz z małym na spacerek wiec wpadam na chwile zyczyc Wam miłego dnia ciezarówki!!!!!!!!!

kinga, ja negatywnym testom nie wierzę ;P robilam 3 - 3 dni po spodziewanej miesiączce, pięć i sześć. dopiero 3 test wyszedl pozytywny :) mysl pozytywnie - 'jak jestem w ciąży, to super! a jak nie, to w weekend będe mogła umówić się na winko z koleżankami ;P' a tak na poważnie, to przecież jednego maluszka juz macie i wiesz, ze mozecie, wiec spokojnie, nie niecierpliw się w razie czego. zeby zajsc w ciaze trzeba byc wyluzowanym ;)
ja jestem bardzo wyluzowana.. :)
a staramy się z mężem od 2009 roku juz.. dlatego to oczekiwanie jest TAKIE a nie inne... chyba rozumiesz.
Pozdrawiam!

idę z synem na plac zabaw.. :)
wieczorem zajrzę do was

Afi oj zdecydowanie mała kuleczka w środku, tak to jej sprawka. Przez prawie 2 tygodnie chodziłam na pół przytomna, wstać nie miałam siły by przyszykować chłopców do przedszkola a o 22 padałam na twarz nie wiedzieć dlaczego i nie wiem nawet jak się w łóżku przebrana w piżamę znajdowałam. Dodam że normalnie jestem nocnym markiem. Całe szczęście przeszło od tygodnia ponownie w świecie żywych :-p Nie powiem z jednej strony rewelacja Piotrek szykował rano dzieci spóźniał się do pracy ( a co kobieta w ciąży :-p) pluchtanko i do łóżek a ja? a ja nic nie miałam siły nawet palcem ruszyć. Dlatego teraz w nim takie zdziwienie że mam energii za nas dwoje ale przynajmniej wiem że jest mega pomocny i jeżeli maluch będzie się budził w nocy to on będzie pierwszy przy łóżeczku by podać mi brzdąca do cyca. Kocham go:-D

Kinguś posłuchaj poznałyśmy się w 2008 na staraczkach spotykamy się w 2010 na kwietniówkach nie ma szans zostajesz z nami nawet jeżeli termin masz na maja biada Ci jak odejdziesz na babki majowe ojjjj :cool2: No i co najlepsze ja również świeżo po urlopie nad morzem dowiedziałam się że jednak się udało. Wróciliśmy w sobotę w środę test pozytywny w czwartek drugi a po południu już witaminka :-D wróżka Aneta Ci prawdę mówi !!!

Chłopcy codziennie przed wyjście do przedszkola buziaczkują brzuszka. Amadeuszek twierdzi że w środku pływa sobie dziewczynka z kolei Oliwierek ma zmienne zdanie zależne od dnia w każdym razie jedno jest u niego pewne na imię ma IPKA :szok::-D:-p i co w tej sytuacji no nic zapewne tak będzie wołał na malucha póki z tego nie wyrośnie :-D

Powiedzcie mi dziewczyny czy nadżerka ze stanem zapalnym jest wskazaniem do cc?

reklama
martolinka całe szczęście nie ani z Olim ani z Amim ani z Ipką ;-) Z tym że u nas to rodzinne. Moja mama moja babcia moje kuzynki od strony babci i mamy wszystkie jak jeden mąż wolne od mdłości i bóli krzyżowych przy porodzie.

Do góry