reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

achhh, cierpię na okresową bezsenność i juz nadrobilam prawie wszystkie posty i choc wcale was nie znam to juz czuje jakas taka super wiez z Wami wszystkimi..

reklama
dzięki dziewczyny...
wczoraj wieczorem powiedziałam mężowi co o tym myslę i że mi było bardzo przykro... przeprosił oczywiście ale powiedział na koniec że i tak uważa ze za bardzo się napalam, potem bede ryczała... (on poprostu jak widzi że test już negat to nie uwierzy że mogę być w ciąży) :(
chciałabym aby ginekolog mnie zbadał i potwierdził... jejku....modle się o to... już niedługo.... &&&&

Miłego dnia

Kinga trzymam kciuki za wizytę
upup.gif
upup.gif
upup.gif

Hej!
No właśnie nie wiem co z tym terminem, z tego wszystkiego z tego zaskoczenia że jednak jestem w ciąży a przecież miałam nie być :-p przez 3 miesiace chodziłam do niego i badania robiłam :-p trzymał kółeczko do obliczenia terminu i i i? zapomnieliśmy całkowicie o wyliczeniu terminu. Tak to jest jak się idzie do znajomego ginekologa :-p:-p:-p dowiem się przy następnej wizycie :-)

Dopisuję się do dziewczyn z rocznika 85 :-D widzę że jesteśmy wszystkie w podobnym przedziale wiekowym i dooobrze

Kinguś ja wiem ja bym zrobiła jeszcze jeden test a co tam wie jak to działa w zeszłym miesiącu pomimo tego że wychodziły negatywne robiłam trzy dzień po dniu. Wolałam wiedzieć a nie czekać w niepewności. Każdy dzień w takiej sytuacji to wieczność.

Jadę zawieść chłopców do przedszkola.

Kinguś ja wiem ja bym zrobiła jeszcze jeden test a co tam wie jak to działa w zeszłym miesiącu pomimo tego że wychodziły negatywne robiłam trzy dzień po dniu. Wolałam wiedzieć a nie czekać w niepewności. Każdy dzień w takiej sytuacji to wieczność.
Anetko to jak nic się nie zmieni to może jutro zrobię test rano,kupię jakiś lepszy.

Ja też rocznik 85. :tak:

Witam nieprzytomnie... nie wiem cz to ciążowe, czy nie, ale jestem dzis mega niewyspana... jak o 6:30 zadzwonil budzik M., a ten się nawet nie ruszyl, to mialam ochote go wykopac z łóżka :wściekła/y: potem z tej zlości już nie moglam usnąć, a o 7:30 usłyszałam 'maa-ma'... :no: wiem, ze pewnie niektore z was zrywają się wczesniej, ale ja dzis czuję się jakby mi ktos przylozyl...

sonisia, witaj :) nie wiem czy to za wczesnie... ja idę w 5,1tc , tzn. w 36 dniu i tez się zastanawiam czy coś zobaczę..?
kinga, ja negatywnym testom nie wierzę ;P robilam 3 - 3 dni po spodziewanej miesiączce, pięć i sześć. dopiero 3 test wyszedl pozytywny :) mysl pozytywnie - 'jak jestem w ciąży, to super! a jak nie, to w weekend będe mogła umówić się na winko z koleżankami ;P' a tak na poważnie, to przecież jednego maluszka juz macie i wiesz, ze mozecie, wiec spokojnie, nie niecierpliw się w razie czego. zeby zajsc w ciaze trzeba byc wyluzowanym ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
dopadły mnie mdłosci bleeee. W poprzedniej ciazy tego nie było... grrr jak sobie radzicie z tym?
Wychodze zaraz z małym na spacerek wiec wpadam na chwile zyczyc Wam miłego dnia ciezarówki!!!!!!!!!

kinga, ja negatywnym testom nie wierzę ;P robilam 3 - 3 dni po spodziewanej miesiączce, pięć i sześć. dopiero 3 test wyszedl pozytywny :) mysl pozytywnie - 'jak jestem w ciąży, to super! a jak nie, to w weekend będe mogła umówić się na winko z koleżankami ;P' a tak na poważnie, to przecież jednego maluszka juz macie i wiesz, ze mozecie, wiec spokojnie, nie niecierpliw się w razie czego. zeby zajsc w ciaze trzeba byc wyluzowanym ;)
ja jestem bardzo wyluzowana.. :)
a staramy się z mężem od 2009 roku juz.. dlatego to oczekiwanie jest TAKIE a nie inne... chyba rozumiesz.
Pozdrawiam!

idę z synem na plac zabaw.. :)
wieczorem zajrzę do was

Afi oj zdecydowanie mała kuleczka w środku, tak to jej sprawka. Przez prawie 2 tygodnie chodziłam na pół przytomna, wstać nie miałam siły by przyszykować chłopców do przedszkola a o 22 padałam na twarz nie wiedzieć dlaczego i nie wiem nawet jak się w łóżku przebrana w piżamę znajdowałam. Dodam że normalnie jestem nocnym markiem. Całe szczęście przeszło od tygodnia ponownie w świecie żywych :-p Nie powiem z jednej strony rewelacja Piotrek szykował rano dzieci spóźniał się do pracy ( a co kobieta w ciąży :-p) pluchtanko i do łóżek a ja? a ja nic nie miałam siły nawet palcem ruszyć. Dlatego teraz w nim takie zdziwienie że mam energii za nas dwoje ale przynajmniej wiem że jest mega pomocny i jeżeli maluch będzie się budził w nocy to on będzie pierwszy przy łóżeczku by podać mi brzdąca do cyca. Kocham go:-D

Kinguś posłuchaj poznałyśmy się w 2008 na staraczkach spotykamy się w 2010 na kwietniówkach nie ma szans zostajesz z nami nawet jeżeli termin masz na maja biada Ci jak odejdziesz na babki majowe ojjjj :cool2: No i co najlepsze ja również świeżo po urlopie nad morzem dowiedziałam się że jednak się udało. Wróciliśmy w sobotę w środę test pozytywny w czwartek drugi a po południu już witaminka :-D wróżka Aneta Ci prawdę mówi !!!

Chłopcy codziennie przed wyjście do przedszkola buziaczkują brzuszka. Amadeuszek twierdzi że w środku pływa sobie dziewczynka z kolei Oliwierek ma zmienne zdanie zależne od dnia w każdym razie jedno jest u niego pewne na imię ma IPKA :szok::-D:-p i co w tej sytuacji no nic zapewne tak będzie wołał na malucha póki z tego nie wyrośnie :-D

Powiedzcie mi dziewczyny czy nadżerka ze stanem zapalnym jest wskazaniem do cc?

reklama
martolinka całe szczęście nie ani z Olim ani z Amim ani z Ipką ;-) Z tym że u nas to rodzinne. Moja mama moja babcia moje kuzynki od strony babci i mamy wszystkie jak jeden mąż wolne od mdłości i bóli krzyżowych przy porodzie.

Do góry