reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam was kobietki po długiej przerwie. Teraz już będę tu regularnie ;-)
Powiem wam, że z tej współpracy której się pojęłam jestem szalenie zadowolona! Dała mi maksimum satysfakcji.
Ogólnie mam teraz taki relaksujący czas. Wszystko jakoś się układa: wyprawkę dla malucha mam już kompletną, wypraną, wyprasowaną i nawet torbę do szpitala zapakowałam już :) Chociaż mam nadzieje, że nie będę musiała jej ruszać aż do kwietnia! :tak:

Buziaki ode mnie i do Wiktora brzuszki :)

reklama
cześć baby,

wczorajszy dzien chce wymazać z pamięci więc nawet do niego nie wracam.
nie mam czasu niestety Was nadgonic, bo dziś chce trochę pozalatwiac z remontem i pomoc rodzicom przy maluchach, więc muszę szybko wstać.

mam nadzieje ze dziś będzie dobry dzien dla nas wszystkich..! buziaki w brzuszki :*

Witajcie babolce,

Agata oj ja tez swoje pierwsze dni listopadowym dzieckiem wspominam koszmarnie. Na pierwszy spacer chyba po 4 tygodniach dopiero ruszylismy , bo śniegi , mrozy itp... makabra. Teraz musi być pieknie i słonecznie:cool2:

Sonisia oby dziś był miły dzień:tak:
Exquise dobrze , ze jestes:tak:

hej

u nas dziś -25st i coraz mniej mi się to podoba:no:

kwiecień na poród to super miesiąc, nie za zimno ale i upałów jeszcze nie będzie więc myślę że dobrze wybrałyśmy/trafiłyśmy;-)

Hej dziewczyny!
izka - znam ten ból - sprzątanie po facecie - mój wczoraj naprawiał kran w łazience i całą łazienkę mam zasyfioną, choć była wysprzątana:wściekła/y:
agata, martolinka, robaczek - też myślę że kwiecień to idealna pora na maleństwo, już się nie mogę doczekać tych spacerów z wózkiem:-)
exquse - super,ze współpraca się układa! Oby tak dalej!:)

A u mnie dziś w planach szkoła rodzenia (dziś ma być o karmieniu) a potem wizyta, fajnie będzie małą znowu zobaczyć (choć czasami jedyne co rozpoznaję to kręgosłup) no i ciekawa jestem ile już waży i mierzy:)
miłego dnia!

witajcie.
Ja już dzisiaj posprzątałam i nawet poodkurzałam:) może później jeszcze umyje podłoge jak mi sie zechce;)
Dzisiaj obiadek szybki a mianowicie rozmroże krokiety:) wczoraj miałam białe pyzy:)
Zrobiłam trójkąciki z ciasta francuskiego z kremem orzechowym i dzemem brzoskiwiniowym.pyszne zwłaszcza na ciepło":)w niedziele wypróbuje z szynką i żółtym serem;)

sonisia co to za zły nastrój?:(
murka ja miałam wczoraj ostatnie zajęcia i było o antykoncepcji po połogu i w czasie karmienia i masaż antykolkowy
robaczek my zaplanowaliśmy naszego dzidziolka na kwiecień:) dobrze, że się udało za pierwszym razem hehe;) ale dalsze miesiące też są ok oprócz tych wakacyjnych bo w upale chodzić w ciąży to chyba lipa
exquise ostatnio myślałam gdzie zniknęłaś;)

Życzę miłego dnia brzuchatki:)

Witam dziewczyny !
Ludzie u mnie taka pizgawica ze nawet nosa dzisiaj nie wychyle z domu ... zimno jak zimno ale ten wiatr :wściekła/y: Nie cierpie byc taka uziemiona w domu :( Marcel byl tylko godzine na dworze i teraz do wieczora jak go znam bedzie marudzil bo nudno w domu mimo 4 pudel zabawek :eek: Z calym szacunkiem dla zimy ktora nawet lubie mam juz dosyc :( ja chce wiosne !!!!!!!!

Iza Ty to zorganizowana dziewucha jestes :))))))) no podziwiam Cie , nie dosc ze wszytsko juz masz prawie na ostani guzik zapiete to jeszcze praca :) :tak:
Martolinka hahah moja chalupa tak czasami jest poobwieszana ciuchami mimo suszarni :-D
Robaczek tez uwazam ze wiosna to super czas na rodzenie dzieci . Najgorzej wspominam porod itd w sierpniu .. Dzieki Bogu ze nie mam powtorki z rozrywki :tak:
Sonisia nie martw sie kochana ja wczoraj tez mialam dzien do d.... licze ze dzisiajeszy bedzie dla nas lepszy :) :tak:
exquse witamy witamy :)
g_agnes no prosze Cie za pmna tak pyzy chodza ostanio ze dałabym sie pokroic za nie :wściekła/y: ... a tu nie wolno i nie wolno :(
Murka81 no to udanej wizytki zycze :tak:
Kasiagaw teraz dopiero doczytalam , tak mi przykro :((( trzymaj sie kochana jakos :(

Ostatnia edycja:
reklama
g_agnes ,cukrzyca ciazowa :( po zywklym chlebie skacze mic ukier niesamowicie to wyobrazam sobie jak po pyzach . ..... ale przysiegam jak urodze to sie tak nawpier...... wszystkiego ze mnie em bedzie na taczce woził :-D

Do góry