reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam was kobietki po długiej przerwie. Teraz już będę tu regularnie ;-)
Powiem wam, że z tej współpracy której się pojęłam jestem szalenie zadowolona! Dała mi maksimum satysfakcji.
Ogólnie mam teraz taki relaksujący czas. Wszystko jakoś się układa: wyprawkę dla malucha mam już kompletną, wypraną, wyprasowaną i nawet torbę do szpitala zapakowałam już :) Chociaż mam nadzieje, że nie będę musiała jej ruszać aż do kwietnia! :tak:

Buziaki ode mnie i do Wiktora brzuszki :)

reklama
cześć baby,

wczorajszy dzien chce wymazać z pamięci więc nawet do niego nie wracam.
nie mam czasu niestety Was nadgonic, bo dziś chce trochę pozalatwiac z remontem i pomoc rodzicom przy maluchach, więc muszę szybko wstać.

mam nadzieje ze dziś będzie dobry dzien dla nas wszystkich..! buziaki w brzuszki :*

Witajcie babolce,

Agata oj ja tez swoje pierwsze dni listopadowym dzieckiem wspominam koszmarnie. Na pierwszy spacer chyba po 4 tygodniach dopiero ruszylismy , bo śniegi , mrozy itp... makabra. Teraz musi być pieknie i słonecznie:cool2:

Sonisia oby dziś był miły dzień:tak:
Exquise dobrze , ze jestes:tak:

hej

u nas dziś -25st i coraz mniej mi się to podoba:no:

kwiecień na poród to super miesiąc, nie za zimno ale i upałów jeszcze nie będzie więc myślę że dobrze wybrałyśmy/trafiłyśmy;-)

Hej dziewczyny!
izka - znam ten ból - sprzątanie po facecie - mój wczoraj naprawiał kran w łazience i całą łazienkę mam zasyfioną, choć była wysprzątana:wściekła/y:
agata, martolinka, robaczek - też myślę że kwiecień to idealna pora na maleństwo, już się nie mogę doczekać tych spacerów z wózkiem:-)
exquse - super,ze współpraca się układa! Oby tak dalej!:)

A u mnie dziś w planach szkoła rodzenia (dziś ma być o karmieniu) a potem wizyta, fajnie będzie małą znowu zobaczyć (choć czasami jedyne co rozpoznaję to kręgosłup) no i ciekawa jestem ile już waży i mierzy:)
miłego dnia!

witajcie.
Ja już dzisiaj posprzątałam i nawet poodkurzałam:) może później jeszcze umyje podłoge jak mi sie zechce;)
Dzisiaj obiadek szybki a mianowicie rozmroże krokiety:) wczoraj miałam białe pyzy:)
Zrobiłam trójkąciki z ciasta francuskiego z kremem orzechowym i dzemem brzoskiwiniowym.pyszne zwłaszcza na ciepło":)w niedziele wypróbuje z szynką i żółtym serem;)

sonisia co to za zły nastrój?:(
murka ja miałam wczoraj ostatnie zajęcia i było o antykoncepcji po połogu i w czasie karmienia i masaż antykolkowy
robaczek my zaplanowaliśmy naszego dzidziolka na kwiecień:) dobrze, że się udało za pierwszym razem hehe;) ale dalsze miesiące też są ok oprócz tych wakacyjnych bo w upale chodzić w ciąży to chyba lipa
exquise ostatnio myślałam gdzie zniknęłaś;)

Życzę miłego dnia brzuchatki:)

Witam dziewczyny !
Ludzie u mnie taka pizgawica ze nawet nosa dzisiaj nie wychyle z domu ... zimno jak zimno ale ten wiatr :wściekła/y: Nie cierpie byc taka uziemiona w domu :( Marcel byl tylko godzine na dworze i teraz do wieczora jak go znam bedzie marudzil bo nudno w domu mimo 4 pudel zabawek :eek: Z calym szacunkiem dla zimy ktora nawet lubie mam juz dosyc :( ja chce wiosne !!!!!!!!

Iza Ty to zorganizowana dziewucha jestes :))))))) no podziwiam Cie , nie dosc ze wszytsko juz masz prawie na ostani guzik zapiete to jeszcze praca :) :tak:
Martolinka hahah moja chalupa tak czasami jest poobwieszana ciuchami mimo suszarni :-D
Robaczek tez uwazam ze wiosna to super czas na rodzenie dzieci . Najgorzej wspominam porod itd w sierpniu .. Dzieki Bogu ze nie mam powtorki z rozrywki :tak:
Sonisia nie martw sie kochana ja wczoraj tez mialam dzien do d.... licze ze dzisiajeszy bedzie dla nas lepszy :) :tak:
exquse witamy witamy :)
g_agnes no prosze Cie za pmna tak pyzy chodza ostanio ze dałabym sie pokroic za nie :wściekła/y: ... a tu nie wolno i nie wolno :(
Murka81 no to udanej wizytki zycze :tak:
Kasiagaw teraz dopiero doczytalam , tak mi przykro :((( trzymaj sie kochana jakos :(

Ostatnia edycja:
reklama
g_agnes ,cukrzyca ciazowa :( po zywklym chlebie skacze mic ukier niesamowicie to wyobrazam sobie jak po pyzach . ..... ale przysiegam jak urodze to sie tak nawpier...... wszystkiego ze mnie em bedzie na taczce woził :-D

Do góry