reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej dziewczyny!
Ja już po śniadanku, tradycyjnie zawsze w niedziele kabanoski lub jajecznica, najważniejsze że mąż robi i mnie woła jak jest gotowe,
i love it :-)!!!!!
sonisia - to musiał być piękny widok, jak mąż się bawił z małym, mój to na razie tylko przykłada rękę i to wtedy jak mu mówię żeby to zrobił bo mała kopie, ale myślę że wszystko przyjdzie z czasem:-)
ewela - piękne zdjęcia, no i miłej niedzielki mimo, że beż męża!
magda - powodzenia w sprzedaży wózka, jak będziesz miała z tym problem to zawsze oddać możesz do skupu - x-landery producent przyjmuje z powrotem, koleżanka tak zrobiła ze swoim, ale pewnie bardziej się opłaca sprzedać bezpośrednio komuś
agata - ale Ninka ma atrakcji, no no :-) Miłej nauki!!!!
kivinko - ale się uśmiałam, świetna ta przedszkolaczka!
robaczek - -20 masakra! U mnie -7 i strasznie to odczuwam, może człowiek się musi przyzwyczaić????:confused: Powodzenia jutro, oby autko odpaliło!

ok, uciekam się myć, potem kościół, później zakupy i obiad w ikei, jak się ciesze że dziś nie będę musiała stać przy garach, ufff....
miłego dnia kochane!

reklama
cześć lasencje w niedzielny poranek:)
U mnie słonce za oknem napawa optymistycznie... oby tylko tak już zostało:)
Ewela:) żyję.. wysiedziałam do 2-giej w nocy...tylko z grzeczności, bo kregosłup bolał mnie niemiłosiernie....na szczęście brzuchol ok, poza tym, że mam wrażenie , że synu za chwilkę wypadnie....merda mi rączkami tak nisko, że nie do wiary:eek:... katarzysko się rozbujało i opakowanie chusteczek na pól\ł godziny wystarcza... głowa boli , ale ogólnie jest git:cool2:
najadłam się wczoraj takich pyszności..że chy7ba z 5 kilo mi przybyło a już siostra dzwoniła, żebyśmy przyjechali bo masa smakołyków zostało:sorry::szok::sorry:..... straszny dylemat.... no ale chyba wypieki mojej siostry wygrają jak zawsze :sorry:...
miłego dnia dziewczyny dla Was i brzuszków!

ja juz odkurzyłam i umyłam kawałek mieszkanka, teraz przerwa na bb:) hihi
agata, my Damiana zostawilismy juz pare razy na noc, fajna sprawa tak sie stesknić za dzieckiem:) potem ma sie tyle energii:) noczywiście nie ma godziny, żebym o nim nie myślała:) ale myśle, ze korzyść jest obustronna, dla niego tez to jest frajda- ferie od rodziców:) tez macie wizyte w czwartek? my smigamy na 17ta.
murka mam juz potencjalnego kupca na wózeczek, wystarczy go umyć, ale jakos to odkładamy od czwartku:) ale dzisiaj trzeba sie będzie spiąć bo jutro maja wpaść i go oglądać:)
lene, zaczniesz sie oszczedzać z jdzeniem od poniedziałku:) hihi teraz jedź i bierz jak dają:) pomrozisz i bedziesz miała obiadki:) ja tez mam pomrożone obiady, w piatek nie miałam weny i wyjęłam pierogi;)
ide dalej sprzatać:) buźka!

Hej dziewczynki dla tych które mnie pamiętaj, wpadłam oznajmić wspaniałą wiadomość :-D wczorajszy test ciążowy wyszedł pozytywny, dzisiejszy potwierdził fakt :-D Co prawda kreska jest tak baaaardzo blada, ledwo widoczna ale wyskoczyła od razu no i co najważniejsze JEST :-D:-D:-D:-D
dzidziuś urodzi się w początkiem października zatem w rocznice śmierci Gracjanka. Myslę sobie że to nie zbieg okoliczności, po prostu tak miało być.

Syneczki: gratuluję z całego serducha!!!!! wiem jaka to radość ogromna i trzymam kciuki za szczęśliwą, przyjemną ciążę i życzę wszystkiego dobrego i duuużo zdrówka dla Ciebie i kruszynki:)))

witam dziewczyny. Weekend spędziłam w szkole. na szczęście jestem już w domku, troszkę Was poczytałam ale nie mam siły odpisywać. Wpadłam się przywitać. i ide na drzemke;)

syneczki oczywiscie że Cie pamiętamy!!!!! i baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę Twoim szczęsciem. Trzymam za was kciuki :*:*

reklama
Syneczki super wiadomoc:-) Trzymamy kciuki!
Sonisia co innego jak ktos wpadnie na chwile i sobie pojdzie a jak do mnie przyjada to na jakies 2 tyg pewnie a to troche meczace kupa ludzi i male dziecko...
Ja sie strasznie ciesze ze u nas w szpitalu nie trzymaja dlugo po naturalnym mozesz wyjsc po 6 godz po cesarce chyba 3 dni a moj K bedzie caly czas ze mna nawet na nocki moze zostawac jemu sie nalezy zaraz po urodzeniu 2 tyg wolnego takie tacirzynskie wiadomo ze platne grosze ale trudno dzidzia wazniejsza. Mam umowiona wycieczke do szpitala na 6.02 to jeszcze sie dokladnie dowiem co i jak no i moze wreszcie cos na temat szkoly rodzenia sie dowiem po polozna ciagle twierdzi ze mam czas:szok:

Padam na ryjek my dzis od rana poza domem bylismy na markecie porozgladac ie za dodatkami do domku kupilismy karnisze, lampe do sypialni i jakies jeszcze drobiazgi a pozniej wizyta i tak zlecialo do 16. Lece pozmywac po obiadku, przygotuje jedzonko do pracy na jutro i spac...

Kolorowych snow:*

Ostatnia edycja:
Do góry