reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej dziewczyny!
Ja już po śniadanku, tradycyjnie zawsze w niedziele kabanoski lub jajecznica, najważniejsze że mąż robi i mnie woła jak jest gotowe,
i love it :-)!!!!!
sonisia - to musiał być piękny widok, jak mąż się bawił z małym, mój to na razie tylko przykłada rękę i to wtedy jak mu mówię żeby to zrobił bo mała kopie, ale myślę że wszystko przyjdzie z czasem:-)
ewela - piękne zdjęcia, no i miłej niedzielki mimo, że beż męża!
magda - powodzenia w sprzedaży wózka, jak będziesz miała z tym problem to zawsze oddać możesz do skupu - x-landery producent przyjmuje z powrotem, koleżanka tak zrobiła ze swoim, ale pewnie bardziej się opłaca sprzedać bezpośrednio komuś
agata - ale Ninka ma atrakcji, no no :-) Miłej nauki!!!!
kivinko - ale się uśmiałam, świetna ta przedszkolaczka!
robaczek - -20 masakra! U mnie -7 i strasznie to odczuwam, może człowiek się musi przyzwyczaić????:confused: Powodzenia jutro, oby autko odpaliło!

ok, uciekam się myć, potem kościół, później zakupy i obiad w ikei, jak się ciesze że dziś nie będę musiała stać przy garach, ufff....
miłego dnia kochane!

reklama
cześć lasencje w niedzielny poranek:)
U mnie słonce za oknem napawa optymistycznie... oby tylko tak już zostało:)
Ewela:) żyję.. wysiedziałam do 2-giej w nocy...tylko z grzeczności, bo kregosłup bolał mnie niemiłosiernie....na szczęście brzuchol ok, poza tym, że mam wrażenie , że synu za chwilkę wypadnie....merda mi rączkami tak nisko, że nie do wiary:eek:... katarzysko się rozbujało i opakowanie chusteczek na pól\ł godziny wystarcza... głowa boli , ale ogólnie jest git:cool2:
najadłam się wczoraj takich pyszności..że chy7ba z 5 kilo mi przybyło a już siostra dzwoniła, żebyśmy przyjechali bo masa smakołyków zostało:sorry::szok::sorry:..... straszny dylemat.... no ale chyba wypieki mojej siostry wygrają jak zawsze :sorry:...
miłego dnia dziewczyny dla Was i brzuszków!

ja juz odkurzyłam i umyłam kawałek mieszkanka, teraz przerwa na bb:) hihi
agata, my Damiana zostawilismy juz pare razy na noc, fajna sprawa tak sie stesknić za dzieckiem:) potem ma sie tyle energii:) noczywiście nie ma godziny, żebym o nim nie myślała:) ale myśle, ze korzyść jest obustronna, dla niego tez to jest frajda- ferie od rodziców:) tez macie wizyte w czwartek? my smigamy na 17ta.
murka mam juz potencjalnego kupca na wózeczek, wystarczy go umyć, ale jakos to odkładamy od czwartku:) ale dzisiaj trzeba sie będzie spiąć bo jutro maja wpaść i go oglądać:)
lene, zaczniesz sie oszczedzać z jdzeniem od poniedziałku:) hihi teraz jedź i bierz jak dają:) pomrozisz i bedziesz miała obiadki:) ja tez mam pomrożone obiady, w piatek nie miałam weny i wyjęłam pierogi;)
ide dalej sprzatać:) buźka!

Hej dziewczynki dla tych które mnie pamiętaj, wpadłam oznajmić wspaniałą wiadomość :-D wczorajszy test ciążowy wyszedł pozytywny, dzisiejszy potwierdził fakt :-D Co prawda kreska jest tak baaaardzo blada, ledwo widoczna ale wyskoczyła od razu no i co najważniejsze JEST :-D:-D:-D:-D
dzidziuś urodzi się w początkiem października zatem w rocznice śmierci Gracjanka. Myslę sobie że to nie zbieg okoliczności, po prostu tak miało być.

Syneczki: gratuluję z całego serducha!!!!! wiem jaka to radość ogromna i trzymam kciuki za szczęśliwą, przyjemną ciążę i życzę wszystkiego dobrego i duuużo zdrówka dla Ciebie i kruszynki:)))

witam dziewczyny. Weekend spędziłam w szkole. na szczęście jestem już w domku, troszkę Was poczytałam ale nie mam siły odpisywać. Wpadłam się przywitać. i ide na drzemke;)

syneczki oczywiscie że Cie pamiętamy!!!!! i baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę Twoim szczęsciem. Trzymam za was kciuki :*:*

reklama
Syneczki super wiadomoc:-) Trzymamy kciuki!
Sonisia co innego jak ktos wpadnie na chwile i sobie pojdzie a jak do mnie przyjada to na jakies 2 tyg pewnie a to troche meczace kupa ludzi i male dziecko...
Ja sie strasznie ciesze ze u nas w szpitalu nie trzymaja dlugo po naturalnym mozesz wyjsc po 6 godz po cesarce chyba 3 dni a moj K bedzie caly czas ze mna nawet na nocki moze zostawac jemu sie nalezy zaraz po urodzeniu 2 tyg wolnego takie tacirzynskie wiadomo ze platne grosze ale trudno dzidzia wazniejsza. Mam umowiona wycieczke do szpitala na 6.02 to jeszcze sie dokladnie dowiem co i jak no i moze wreszcie cos na temat szkoly rodzenia sie dowiem po polozna ciagle twierdzi ze mam czas:szok:

Padam na ryjek my dzis od rana poza domem bylismy na markecie porozgladac ie za dodatkami do domku kupilismy karnisze, lampe do sypialni i jakies jeszcze drobiazgi a pozniej wizyta i tak zlecialo do 16. Lece pozmywac po obiadku, przygotuje jedzonko do pracy na jutro i spac...

Kolorowych snow:*

Ostatnia edycja:
Do góry