kivinko ja tez eksperymentowalam z włosami i fryzurami, ale kolor rozjasnialam tylko raz do rudego blond, ale wróciłam do ciemniejszych, ale juz nie nie prawie czarnych
lubię swój obecny kolor
w ogole swoje włosy
(ale ze mnie narcyz
)
maniaa jejku jakie fajne zajęcia z te psychologii ciąży!
kurcze, może znajdę jeszcze czas
kiedy najpóźniej sie idzie na taka szkole..? jak termin mam na 22.04?
reniuszku kurcze juz byłam prawie zdecydowana, ale osoby z grupy poradziły żebym umówioną sie na rozmowę z dziekanem, bo za duzo bym straciła przechodząc na zaoczny tryb.
juz mam pomieszanie z poplataniem!
przemyśle to po sesji
a co go za urlop chorobowy o którym piszesz ?????
jejku ale brzuszek to teraz chyba większy niż ja..!
iloonka szacun..! ja jestem przerazona elementami z gimnazjum, co przychodzą na wagary palić, pić, przeklinać i pluc pod nasza klatkę :/
menelnia dosłownie..!
ale odkąd napisaliśmy do spółdzielni to założyli bramki na klucz i sie skończyło..
pauletta tak sie nazywa moj chrześniak
super można zdrabniac to imię i nadal brzmi super!
ale siostra wykorzystała juz 3 super imiona w miarę tradycyjne , więc ja musiałam dla odmiany wymyślec cos z innej beczki - stad Bruno.
i juz jak o Nim myśle to tylko to imię- mam nadzieje ze po porodzie stwierdza ze do niego pasur..!!!
zeberka jejku jak fajnie..! ja dopiero po przeprowadzce zabiore sie za ciuszki od siostry i wicie gniazdka dla Małego Księcia
szkoda ze jeszcze tyle muszę czekać..!
kivinko zostawilabym dłuższe
teraz jak juz mam odpowdnia dlugość to sobie z nimi radzę
najlepiej jak je po myciu zaczesze na czubku głowy w koczek i potem mam takie fale (choć na ogół proste druty
robaczek ja moja obrączki musiałam szybko zdjąć
ale nie mogę jej przerabiac bo są w niej łańcuszki które mogły by wypaść
szkoda mi jej .. dobrze ze chociaż zareczynowy pasuje!!
pasażerka hehe mi tez sie nie chce mierzyć ciuchow, góra jeszczee ujdzie ale spodnie i buty.. brr!
martolinka moja mama zawsze mówiła, ze jak jestem naprawdę chora to mam szkliste oczy i biała obwodke wokół ust
szkoda ze antos taki chory ;(
iloonka chce Ci sie dwa okropne obiadki robić ?!
ntmkw jeśli córeczka rozwijanie prawidłowo to może zle sie ulozyla. moj nie mógł tez dobrze dojrzeć serduszka na usg a potem sie okazało ze to właśnie ułożenie
3mam kciuki do wtorku!
kasiagaw nie znam sie, ale to zapalenie może faktycznie od pęcherza? nie martw sie na zapas :*
przytulanki od bruna i mnie ::** to zapalenie może faktycznie od pęcherza? nie martw sie na zapas :*
przytulanki od bruna i mnie ::**
idę po obiad bo jestem glodna i do nauki w końcu muszę usiąść .. heeeeeh jak mi sie juz nie chce