pasażerka tez myślałam o dziekance, ale stracilabym stypendium, o rok przesunęło by mi sie zakończenie nauki i z moi slabnacym zapałem było by ciezko
no i duzo potem do odrobienia, a te formalności, czy sie zgodzą czy nie.. nie opłacało sie chyba.
przede jednak na tryb zaoczny, czym nie jestem zachwycona, no ale zobaczymy - przeraża mnie tylko ze kolejn rok będę miała na najwyższychj obrotach a juz po zeszłym nie mam jej za duzo
ten ciągły pęd trochę mnie przeraża.
co do karmienia, to mnie trochę przeraża "ogarniecie tematu", nie wiem czy będę sie swobodnie czuła karmiac w miejscach publicznych niedostosowanych do tego celu (kawiarnie, moja uczelnia, kina itp) a znając siebie nie zamkne sie w domu tylko wszędzie mnie pełno.
no i wygląd moich piersi
lubię je bardzo, ale od zawsze były duże i jak mi kompletnie opada po karmieniu..? echhhh
ale przemawia dla mnie to wygoda i finanse..! gotowy i za free pokarm masz przy sobie 24/h
a jestem takim leniem ze 5,6 razy w ciagu nocy bym nie wstala
jednak to jest tylko twoja sprawa,a jak masz wsparcie rodziny to w ogole supcio, moi na mnie juz wiszą ze nr planuje w najbliższym czasie drugiego maluszka
ziewaczka niestety jest tak, ze dla każdego pól darmo może znaczyć co innego
szkoda ze od razu nie dopytaliscie co dla niego znaczy to za bezcen, na drugi raz od razu będziecie wyczuleni.
a wiem co znaczy tak sie zawiesc
nos do góry, znajdziecie lepsze rzeczy :* duzo jest ofert "oddam w dobre ręce"
moja siostra miała trochę inna sytuacje- znajomi moich rodziców oczekiwali dziecka i moja sis miała juz synka i pozyczyla im worki ciuszkow (cała wyprawka ciuszkowa). miedzy innymi były tam nowe rzeczy i bardzo duzo firmowych (przywiozlam jej masę ciuchow z USA - cześć dla siebie).
jeszcze przed jej urodzeniem dziecka sis powiedziała ze jest w ciąży i spodziewają sie drugiego syna - miesiąc przed rozwiązaniem poprosiła ja żeby oddała jej te ciuszki bo kompletuje wyprawke dla swojego a ze wielce zdziwiona ze je choć z powrotem
!!!
no kurde..!!!! od razu sis mówiła ze POŻYCZA jej ta wyprawke a jak sie cos zniszczy no to trudno.
wiecie jaka miała minę, jak ta powiedziała ze "nie wiedziała ze będzie chciała je z powrotem, bo takie zużyte juz były
szok:! co za bezczelne baba .. połowa nowych :/:/)
i ze "oddała je znajomej"
juz to widzę :/
buciki, kurtki, spiwory.. wszystko
musiała siostra kupować wszystko od nowa a ja do dziś nie mogę odzalować tego, co kupiłam z myślą dla siebie..
ale sie wyzalilam..!!!!!
g_agnes napisze na pewno, bo to uciążliwe jest, a najgorsze przed nami :O
kivinko mąż wspaniały..!!!!
do kapeli wróci jak juz sie wszystko unormuje, moj kuzyn tez zrezygnował z zespołu z którym nagrał płytę i koncertował, bo musiał przenieść sie do innego miasta na studia - dorosle życie.
ja tez latalam za moim eMkiem przez 2 lata, ale jeszcze w gimnazjum
zakochalam sie jak szalona na ulicy gdy go jeszcze nie znałam, potem sie okazało ze jest przyjacielem mojego kuzyna i oto jesteśmy szczęśliwa rodzina, ale 2 lat potrzebował żeby przekonać sie ze kocha mnie tak samo jak ja jego
no i dojrzeć
pauletta witaj poranny ptaszku..!
synek będzie Filip..?
pięknie!
tez słyszałam ze to nie karta ciąży a papierek od gina jest potrzebny do świadczeń
najczęściej zakłada sie kartę ciąży po 3 miesiącu!
ja za decouopage wezmę sie dopiero po urodzeniu małego dla call outu i jak znajdę na to znowu czas
ale tez mi sie mega podoba
mamido ptaszki śpiewają ze są kawy bezkofeinowe ale o normalnym smaku
Julianna no to widzę ze taki sam rozpierdziel z remontem jak u nas
ale juz kończą z cekolowabiem ścian, teraz malowanie na gotowo i wykończenia, panele, wykładziny, kuchnia i poprawa fuszerki łazienki -to najgorsze
iloonka każda z nas ma jak widać inne leki
zawiszka 3mam kciuki za
kuzynke..!!!
reniuszek u nad z lukaszewskim to samo..!!! :O :O tez go prawie nikt nie lubi - pewnie zazdroszczą inteligencji
a widać po twoim przykładzie ze to normalny człowiek
kasiagaw trzymaj sie dzielnie
co do miejsca na duperelki to polecam dziewczyny wiszące szafki i polki..!!! naprawdę można znaleźć na ścianach o wiele wiecej miejsca niż na ziemi
a zosia to lobuziara jak nasze chłopaki z
reniuszkiem i nie tylko
a uzmysliwilas ze ja w szpitalu sie nie wyspie ..!!!
nie umiem spać ani w pizamie, ani w koszuli bo śpię bez majtek od kilku lat, a latem nago
w koszulce juz sie mecze a gatki i jeszcze z bolacym i saczacym sje kroczem...... dżizas no way..!!!!!
kivinko rozjasniac..!!!!
ale może nie na blond, tylko jakis ciepły odcień?
reniuszek slicznotko ty, jaki duży brzusio..!!!
a ja widzicie jakie mam odkąd ćwiczenia ze taki mega post mi wyszedł
ale o 15 egzamin, brrr!