Witam dziewczyny !!! :-)
Pojechałam wczoraj na zakupy ale wrociłam z niczym
dlaczego teraz jest ta durna moda na obcisłe na lydkach spodnie , no jak baba w ciazy ma dobrze wygladac w takim fasonie skoro nawet nie kazda mloda dziewucha dobrze w czyms takim wyglada
, albo "namioty" takie ze nie dosc ze czlowiek z wielkim brzuchem to w takim namiocie wydaje sie ze jest jeszcze potęzniejszy !!! Tak sie wsciekłam wczoraj , w HM to juz wogole porazka , nie wiem czy w polsce tez takie maszkary ( głownie tuniki) sa czy tylko u mnie
Wkurzaja mnie te sklepy dosłownie !!!!!!! Ostatnia nadzieja ze jutro na moim zadupiu cos znajde bo inaczej to chyba z domu do konca ciazy nie wyjde
, cala droge wczoraj podciagałam spodnie ( ciazówki ktorych niecierpie) jak mi z d....py nie spadały to sie zamek z boku odpinał no qrnaaaaaaaa
Dziewczynki no niezle macie z tym snem
ja nie zagladam w nocy do kompa nawet jak nie spie bo juz bym miala z glowy calutka noc , a tak to sie pokrece z 2 godziny i ide lulu .
Reniuszek jak Ty kochana dzisiaj usiedzisz na tych wykladach
Michalis ja bylam w podobnej sytuacji tez jestem po bardzo traumatycznym porodzie , ja jednak wolalabym chyba byc pod dobra opieka medyczna i wybralabym Wawe ( wiem z doswiadczenia ze pozniej czlowiek sie najnormalniej w swiecie boi i lepiej byc spokojnym pod dobra opieka)
Kivinkoko nie martw sie zakupami dla dzidzi taki maluch na poczatku nie potrzebuje zbyt wiele , najwazniejsze miec ubranka jakies kosmetyki , lozeczko ( mozna kupic uzywane ) w razie czego butelki i mleczko , mas na odparzenia . Wszelakie lezaczki , hustawki itd napewno sa przydatne ale idzie sie obejsc bez tego . Jak moj 1 syn sie urodzil mialam tylko troszke ubranek , lozeczko i takie najpotrzebniejsze zeczy nawet wozka nie mialam . Wszystko na spokojnie napewno sie ulozy
Murka jakby mi wyskoczyl ksiadz z takim tekstem to bym chyba trupem padla . Brak mi poprostu słów . Ja w prawdzie jestem wiezaca ale w Boga a nie w koscioł, ksiezy i ten cały cyrk .