Sonisia, murka – to że ja mam ochotę na przytulanki to nie znaczy że mój mąż też, niestety…albo zmęczony po pracy, albo blokada o brzuszek… chyba już tak faceci mają;
Sonisia, robaczek – dołączam do klubu wielorybów
od trzech miesięcy szukam kurtki, w którą zmieszczę brzuchol, a która nie wygląda jak namiot i jak na razie z marnym skutkiem
Ewela – zdrówka dla męża :-)
My dzisiaj pojechaliśmy na chwilkę do teściów, potem na budowę zobaczyć jak tam nasze mieszkanko się buduje, potem do galerii. W końcu udało mi się znaleźć buty na zimę (prezent od męża na urodziny), a dla mężula kupiliśmy kimono na aikido:-) Potem obiadek i leniuchowanie. Mamy jakiegoś szampana od teściów, ale małe prawdopodobieństwo że dotrwam do 12...
Wszystkim kwietnióweczkom udanych imprez, a w Nowym Roku spełnienia marzeń i duuużo miłości!
Sonisia, robaczek – dołączam do klubu wielorybów
Ewela – zdrówka dla męża :-)
My dzisiaj pojechaliśmy na chwilkę do teściów, potem na budowę zobaczyć jak tam nasze mieszkanko się buduje, potem do galerii. W końcu udało mi się znaleźć buty na zimę (prezent od męża na urodziny), a dla mężula kupiliśmy kimono na aikido:-) Potem obiadek i leniuchowanie. Mamy jakiegoś szampana od teściów, ale małe prawdopodobieństwo że dotrwam do 12...
Wszystkim kwietnióweczkom udanych imprez, a w Nowym Roku spełnienia marzeń i duuużo miłości!
Ostatnia edycja: