reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Sonisia, murka – to że ja mam ochotę na przytulanki to nie znaczy że mój mąż też, niestety…albo zmęczony po pracy, albo blokada o brzuszek… chyba już tak faceci mają;
Sonisia, robaczek – dołączam do klubu wielorybów;) od trzech miesięcy szukam kurtki, w którą zmieszczę brzuchol, a która nie wygląda jak namiot i jak na razie z marnym skutkiem
Ewela – zdrówka dla męża :-)

My dzisiaj pojechaliśmy na chwilkę do teściów, potem na budowę zobaczyć jak tam nasze mieszkanko się buduje, potem do galerii. W końcu udało mi się znaleźć buty na zimę (prezent od męża na urodziny), a dla mężula kupiliśmy kimono na aikido:-) Potem obiadek i leniuchowanie. Mamy jakiegoś szampana od teściów, ale małe prawdopodobieństwo że dotrwam do 12...

Wszystkim kwietnióweczkom udanych imprez, a w Nowym Roku spełnienia marzeń i duuużo miłości!

Ostatnia edycja:
reklama
Lene witaj :-) ja tez sie nie spotkałam z teorią żeby soli unikać przy karmieniu, wiadomo do zdrowiej, ale dla nas a nie dla dzidziusia ;-)

Afi fajna pamiątka! Masz sławny brzuszek i jaki duży :happy:

My spędzamy sylwestra w mężem, zjemy coś dobrego obejrzymy filmiki na dvd, wyjdziemy na rynek oglądać fajerwerki i do spania :-D

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DZIEWCZYNY! :-):-):-)

dziewczyny fajnie ze tak spokojnie się szykujecie na wieczór :)
my zjedlismy kaczke z gruszkami, sliwkami i zurawina, przed nami serniczek ale i ja i przyszla szwagierka jesteśmy w dresach i legginsach bez make up'u, ale wieczorem idziemy do siostry (mała zmiana planów) i jestem z siebie dumna - zrobiłam 30 babeczek z paczki, udekorowalam polewami, perelkami i gwiazdami i jako szał zrobię sobie pozniej kolorowy (papuzi) make up..! do tego jeansy i biały longsleve, czyli moj imprezowy standard :D

dzwonilam do reniuszka, czuje się troszkę lepiej, ma koleżanki na sali i bedą świętować z tvp2 :)
ma małe problemy z modemem, sięc jeśli nie uda się jej połączyć to prosiła aby Was wszystkie ucalowac i życzyć wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

ja także życzę Wam, by przyszly rok nie był gorszy od poprzedniego, porody były lekkie, a malenstwa wynagrodzily wszystkie niedogodności ciąży :tak:
Szczęśliwego Nowego Roku..!!!

coś mi nie zedytowało posta... :/ miało być jeszcze napisane, że to brzuch z poprzedniej ciąży :-D to był 8 miesiąc. teraz jeszcze nie mam takiego brzucha :-D

1329825_61090939.jpg

No i dziewczynki bez względu na to czy bawicie się w domowych pieleszach, u znajomych czy na balu ;-) życzę Wam udanego sylwka!!! I niech Piccolo pójdzie w ruch! :-D Buziaki!

reklama
Do góry