reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam dziewczyny :)
Ja jak zwykle z doskoku , mój roczniak ma ostanio jakis kryzys :baffled: i jestem delikatnie mówiac nim wykonczona , albo marudzi albo broi albo znowu marudzi :crazy: U mnie przygotowania do swiat pełną parą :) najgorsze jest to ze znowu kolejna wigilie bede musiala robic sama z chlopcami bo em w pracy do 15 :angry:
Dziewczyny mam juz prezenty dla wszystkich oprocz ema mojego :) co mozna kupic oprocz perfum itp. 38 letniemu maniakowi komputerowemu ? mózg mi juz paruje a czasu coraz mniej !!!!!! :szok:

sonisia wspólczuje klopotów z remontem , ale widze ze juz jakos sie dogadaliscie :) mam nadzieje ze do swiat juz bedziesz miala wszystko poprawione :tak:

ziewaczka
to teraz kochana jak krolowa bedziesz spała :))) tez mam materac sezonowy :) i tez twardy jak cholera ! ale idzie sie przyzwyczaic :)

Madziarra kurcze mam nadzieje ze sprawa z szpitalem szybko sie rozwiąze , troche to glupie ze muisz lozko zamawiac przed porodem , ale co kraj to obyczaj :tak:

Ewela podeslij tego kopca :))))))))))))) ja mam ostanio takiego lenia do pieczenia :D ale co innego zjesc ;-)

Afi madra psina :D haha , nie dali to sie sam obsłuzył :-D:-D

Reniuszek lista SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

reklama
porannakawa a może słuchawki bezprzewodowe, mój takie dostał i mówi że najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostał, uzywa ich do gier i do słuchania muzyki po domu ;-) no albo jakiś bajer do gier, jakąś kierownice, pedały, itp jak gra w wyścigi, no albo jakąś grę ale to musiałabyś wiedzieć jaką by chciał mniej więcej...

afi , Juliana :) co do gier to odpada bo on nie tyle co gra co grzebie w tych kompach , sklada rozklada , qrde :szok: programy instaluje odinstalowuje :szok: , bilety do kina odpadaja bo sam nie pojdzie a ja nie zabardzo mam co z dziecmi zrobic . Słuchawki super pomysl :D :-):-):-) o tym nie pomyslałam :))))))))))))))))))))))) dziekówka !!!!

Ja mojemu zamierzam przygotować talon do nowej restauracji Pani MG w Łodzi. Oboje lubimy polską kuchnię i pójdziemy sobie wreszcie gdzieś razem :-)

hej dziewczyny!! nie było mnie baaardzo dlugo, brak neta!! Powiedzcie, jak dopisac sie do listy kwietniowek? bo widze, ze powstala nowa....

reniuszek - lista super!
poranna - ja dla swojego też nie miałam pomysłu, ale nagle mnie olsniło - jest zapalonym pilkarzem, więc kupiłam mu koszulkę FC Barcelona z jakimiś tam "ważnymi"nadrukami i to okazał się strzał w 10! a te słuchawki tez nie są głupie...

reklama
Do góry