reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie kwietnióweczki :-)
Ninka drzemie więc ja przy książkach, ale nie mogłam nie zajrzeć chocby na chwilkę do Was :-D mamcia ma jeszcze dziś do mnie wpaść żeby umyć okienka, kochana jest ,że chce i ma ochotę pomóc :tak:
sonisia- oby udało się jednak zrobic tą kuchnię tak by była tą wymarzoną :tak: niestety remonty mają to do siebie ,że nas zaskakują i trzeba modyfikować nieco wizje albo słono płacić ...
ilonka- kciuki zaciśniete za wizytę
martolinka- ehh przede mną do momentu zostawiania Ninki w jakimś klubiku czy przedszkolu jeszcze chwila ale doskonale rozumiem, chyba tez będę popłakiwać ukradkiem ;-)
kasiagaw- to życzę przyjemnego dnia :-)

reklama
Sonisia- Ty musisz kochana uważać, żeby po ostatnich tygodniach na wysokich obrotach nie okazało się, że jak usiądziesz w Święta na kanapie, to prześpisz całe:szok:- współczuję poszukiwań, przerabiałam to dwa lata temu i też doszłam do wniosku, że w sklepach jest wszystko tylko na pozór, bo jak już coś potrzebujesz, to ni cholewci tego nie znajdziesz...
Myszka-tylko się nie przemęczaj!!!

Wspominałyście o piernikach...jeszcze nigdy nie robiłam, jak macie jakis dobry przepis to wrzućcie na kuchenny pliiisss:-)
Dziewczyny u mnie wczoraj późnym wieczorem śnieg padał...brrr, ale na szczęście na bieżąco topniał, bo już się wystraszyłam:baffled:

Ilooonaka, tak mam rogala do spania, bardzo polecam, jest wielki, miekki i wygodny, zastępuje poduszke, trzyma troche plecy i końcówka jest międz kolanami, firma motherhood, my go kupilismy w Smyku za 130zł, potem uzywa sie go jako poduchę do karmienia.

Hej Kochane
w przerwach to ja Was przyjemnie czytam, poodpisuje konkretnie jak porobie wszystkie zadania - mam dzisiaj deadline z wiekszosci EL hehehe :-D:-D:-D

sonisia ty to nam tu wypracowania piszesz;-) podziwiam:-) i powiem ci że też wczoraj zaliczyłam dentyste na szczęście lub nieszczęście -poważna naprawa siódemki górnej ze znieczuleniem- miałam mega stresa i strasznie się trzęsłam:szok: rekinasia to sobie teraz trochę na tym L4 odpoczniesz :tak: a choinka bomba:-) mstrzałka witamy z powrotem i dobrze że z dzidzią ok:tak: widzę że powstaje u nas klub fanek pieroga:-D a co mojego męża to na szczęsie bez gipsu ale noga cała fioletowa i boli:no: a dzisiaj zrobiłam grochówkę :-)

Ostatnia edycja:
Julianna- dobrze, ze piszesz, bo ja właśnie chciałam taką na allegro kupić, a skoro jest w Smyku to w poniedziałek, po wizycie kupię:tak:

Ja dzisiaj na obiad robię rybkę i brokuła, będzie już na jutro...jeny ciągle myślę o jedzeniu...

Ostatnia edycja:
reklama
dotarłam do domu. Byłam na badaniach(mocz, morfologia i alat) i załatwiałam z Tomkiem naprawe samochodu. Spięcie było w alarmie i ciągle był włączony. Tyle dobrze że robił nam to znajomy i zapłaciłam 4-ro pakiem piwa.Ale odjeżdżając okazało się że pasek jeszcze do wymiany ale to już po wypłacie.
Podpytałam jeszcze w zabiegowym jak wygląda u nas badanie glukozy i mi pani powiedziała że glukozę mogę wypić w domu a po dwóch godz przyjechać.
Teraz muszę poczytać co naskrobałyście.

Do góry