reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
A, to takich nie widziałam, tylko same takie proste wałki :no:, ale jeśli pisze że Motherhood to myślę że można śmiało kupować, mam nadzieję że nie zamieszałam ;-)

ilooonka trzymam kciuki za udaną wizytę :)
Rekinasia słodka ta twoja choinka:-D
karina26 u nas też jest beznadziejna pogoda szaro buro i pada, wczoraj późnym wieczorem spadło troszkę śniegu i było biało tak trochę świątecznie hihih
sonisia -niestety kuchnia to mega wydatek nam skończyli ją robić we wrześniu i nigdy bym się nie spodziewała że to tyle kasy pochłonie:(
a ja w styczniu najprawdopodobniej będę miała remont tzn. taki na gwarancji z racji pęknięć na ścianach ale przy okazji nowe kolory na ścianach będą u u mojej księżniczki w pokoju planuję pudrowy róż albo delikatny żółty kolorek ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy.
A ja słucham cały czas świątecznych piosenek radio zet na święta, jak by któraś z was miała chęci po słuchać o to link
ZET na Święta • Słuchaj online • Radio ZET
Dziewczyny mam ogromną prośbę, ja jestem takim małym bez talencikiem kuchennym co do wypieków a chciałabym coś oryginalnego upiec na święta jakieś fajne ciasto, jak macie fajne przepisy to plis wrzućcie na kulinarny :-) Dzięki!!
Miłego dzionka:)

Hej:) A ja sie uzeram z praca magisterska, co z tego ze juz napiana jak promotorka ciagle cos znajduje do poprawy wrrr jeszcze do szkoly musze jakas bzdurna prace napisac, no masakra, aha i jeszcze jedna wrrr wszystko jest do zrobienia na wczoraj...

dziewczyny mam ogromną prośbę.
Czy któraś potrafiłaby mi przetłumaczyć temat pracy mgr na jęz. angielski???
"Zarządzanie ochroną środowiska w gminie Wierzbno w latach 2007-2010'.

dziewczyny mam ogromną prośbę.
Czy któraś potrafiłaby mi przetłumaczyć temat pracy mgr na jęz. angielski???
"Zarządzanie ochroną środowiska w gminie Wierzbno w latach 2007-2010'.

Environmental management in Wierzbno in 2007-2011

tylko nie ma słowa gmina, bo nie jestem pewna jak by to było poprawnie w tym kontekście...:sorry2:

Mania ja słucham na polskiejstacji świątecznych, ale chętnie oblookam co w zetce puszczają. Co do ciast to nie pomogę i łączę się w bólu z Tobą-ze mnie też kompletne beztalencie ciastowe. Wolę zdecydowanie gotować konkrety:D

Ziewaczka powodzenia z pracą mgr...&&&:)

g_agnes proszę bardzo "The management of environment protection in Wierzbno community in (years) 2007-2010"

Ja zmykam do miasta na drobne zakupy, zobaczyć co w mojej bieliźnie słychać i wracam, także do później pisareczki:)

maniaa zrób z paczki i sama ozdób pieknie..! :tak:
lepiej szybciej i taniej :) ja lubie sie bawić sama w pieczenie ale produkty na moj murzynek czekoladowy kosztują mnie 70 zł :szok:

zeberka mnie tez to czeka.. mam tyle zaleglosci przez ten remont ze szok!

echh dziewczyny, juz chciałam dół frontow do kuchni zamówić ale kolory z wzornika nie zgadzaly sie z probnikiem i afera ;) i sie okazało ze mogą sie różnic bo to naturalna okleina :szok:..! ja rozumiem jakies drobne różnice oczywiście, ale jeden jest prawie czarny a drugi zlotawo-rudy..!!! :confused:
nosz kurde mac. i co teraz? grrrrrrrrrrr ... jak zamowie próbkę a potem sie na nia zdecyduje to kuchnie dostane na poczatku lutego..!! szok szok szok :szok: i :angry:
ja mam sie z dzieckiem na ręku prawie do mieszkania wprowadzic? ;( ehhhhh

aż mnie maluch laskocze od środka o mu ciśnienie podnioslam.. dzizas..!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry