Ostatnia edycja:
reklama
anussia201
Fanka BB :)
Witaj monisiak20 :-)
paulusia2209
kurczaczek daj znać jak po wizycie:-)
Bunny moja młoda ma 2,5 roku i jakoś teraz planujemy zmianę co by łóżeczko odzyskać
moniskiak20 Witaj:-)
A ja wariatka mówiłam wam że mi wizytę przełożyli z poniedziałku na czwartek to sobie zrobiłam drugi test z innej firmy, bo brzuch mnie boli jak na @. Ale na szczęście wyszedł pozytywny;-)
Bunny moja młoda ma 2,5 roku i jakoś teraz planujemy zmianę co by łóżeczko odzyskać
moniskiak20 Witaj:-)
A ja wariatka mówiłam wam że mi wizytę przełożyli z poniedziałku na czwartek to sobie zrobiłam drugi test z innej firmy, bo brzuch mnie boli jak na @. Ale na szczęście wyszedł pozytywny;-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witamy
Julianna*
szczęśliwa :)
augustynka-
A mnie dziś w nocy podbrzusze bolało znów jak na @ i już myślałam że dostanę aż przypomniało mi się że jestem w ciąży
Ale mnie rozśmieszyłaś :-):-):-)
wow gratuluję nic się nie martw, trzymam kciuki żebyś donosiła do bezpiecznego terminudzis byłam u lekarza, termin mam na 12 kwietnia. jak sie dzisiaj okazało w brzuszku mam bliźniaki
dziękuję! a możesz tam jeszcze dopytać o podstawę prawną na wypadek gdyby moje kadry były niedouczone?nuluska pytałam eksperta na forum prawniczym i nie ma konieczności powrotu do parcy nawet na 1 dzień!!!!!!!!!!!!!!! inne dziewczyny musisły wrócic chyba przez brak wiedzy pań z kadr bo od razu można zanieść L4!!
no ja już nie kupuję, na takie cienkie trampeczki i takie piankowe a la crocsy i muszą mu wystarczyćDziś czekają mnie zakupy. Muszę kupić Patrykowi buty sandały bo stare są na styki. Nie wiem czy jest sens w końcu zaraz koniec lata ale z drugej strony to w innych butach będzie mu za gorąco.
mam już upatrzone łóżeczko i Młody dostanie na 2 urodziny zebyśmy mogli to ze szczebelkami odzyskać dla MaleństwaDziewczyny kiedy będziecie zamieniać łóżka swoim dzieciom? Ja juz ledwo wyjmuje Patryka z łóżeczka. Muszę sie zacząć rozglądać albo za łóżkiem pojedynczym ale kanapa / sofą. Jak to jest u Was?
mam już nawet na allegro typ wybrany ale nie wiem czy tu mogę podrzucić linka?
witaj i gratulujeW końcu lekarz potwierdził, że jestem w ciąży ;DDDD 5 tydzień
magda85-gdańsk
Czesc Dziewczynki!
Miałam miec wczoraj wizyte, ale niestety moj luby stwierdził, ze lekarz do którego miałam iść nie pracuje w zadnym szpitalu, a ja mam problemy ze zdrowiem i musze miec lekarza prowadzącego, który pracuje w szpitalu. Także dzisiaj bede probowała sie skontaktować z lekarzem i umowić na wizyte. Mam nadzieje, ze nie bede muiała długo czekać , bo tak bardzo bym chciała juz cos zobaczyc na USG...
Co do ślubu znalezlismy termin w pazdzierniku, ale włąsnie wczoraj zaczeły sie problemy m.in. z tesciowa i moj luby sie wsciekł, takze plany legły na chwile w gruzach. Moze sie jeszcze wszystko wyprostuje...
może luby ma racje z tym lekarzem, ja też mam lekarza w szpitalu, w którym mam zamiar rodzic. troche to niefajne, ale chyba inaczej sie traktuje pacjentke od "swojgo" lekarza.
a co teściowej nie pasuje w miesiącu październik?
witamy i gratulujemy
dziekuje laseczki jeszczee raz za gratulacje
dziewczyny które miały krwiaczki, po ilu one wam sie wchłonęły?
dzis mąż w domu, ja leże cały dzień..jakos mi dziwnie, ani sie z małym powygłupiac, ani posprzątac..ani pogotowac.
a co do łóżeczka, jak kupowalismy dla Damiana, wybrałam takie z opuszczanym bokiem..a nie z wyciaganymi szczebelkami, teraz zaluje..dla bliźniaków (jak to brzmi, no szok ciagle przezywam ) kupimy juz takie z wyciąganymi szczebelkami.
Kinguś w ogóle nie ma innej opcji!
Kurczaczku oczywiście musowo w trybie pilnym zdajesz nam relacje co na froncie
monisiak Witamy ;-)
magda85 podwójne gratulacje ojjj jak ja chciałam w drugiej ciąży mieć bliźniaki no niestety nie udało się, tym razem liczę na sztuk 1
martolinka u nas też tak duszno że nie ma czym dychać, burza gwarantowana!
A ja dziś po nieprzespanej nocy. Oliwierek obudził się przed 3 z wielkim bólem głowy bolącymi nóżkami i gardełkiem + temperatura gdyby tego było mało. Wytuliliśmy go dostał przeciwbólowy przeciwgorączkowy ale jak to zwykle u niego przy gardełku wygląda, wszystko zwymiotował. Dostał rutinacee junior do ssania i poszedł spać. Nie muszę wspominać że zasnął dopiero przed 7 :-(
Amadeuszek z kolei obudził się z paskudnym mokrym kaszlem no i mamy dwie choróbki na pokładzie. Oboje zostali dziś w domu. Mam nadzieję że w poniedziałek pójdą do przedszkola czytajcie wyzdrowieją.
A tak po za tym, my po śniadankowej jajecznicy, chłopcy oglądają bajkę ja zaraz śmigam po kawkę zbożową a po bliskim spotkaniu z gorczycą pójdziemy troszkę na ogródek, chłopcy pojeżdżą rowerkami, gokartami i obiad. Coś czuję że przez tą duszną pogodę dzień będzie się ciągnął w nieskończoność.
Kurczaczku oczywiście musowo w trybie pilnym zdajesz nam relacje co na froncie
monisiak Witamy ;-)
magda85 podwójne gratulacje ojjj jak ja chciałam w drugiej ciąży mieć bliźniaki no niestety nie udało się, tym razem liczę na sztuk 1
martolinka u nas też tak duszno że nie ma czym dychać, burza gwarantowana!
A ja dziś po nieprzespanej nocy. Oliwierek obudził się przed 3 z wielkim bólem głowy bolącymi nóżkami i gardełkiem + temperatura gdyby tego było mało. Wytuliliśmy go dostał przeciwbólowy przeciwgorączkowy ale jak to zwykle u niego przy gardełku wygląda, wszystko zwymiotował. Dostał rutinacee junior do ssania i poszedł spać. Nie muszę wspominać że zasnął dopiero przed 7 :-(
Amadeuszek z kolei obudził się z paskudnym mokrym kaszlem no i mamy dwie choróbki na pokładzie. Oboje zostali dziś w domu. Mam nadzieję że w poniedziałek pójdą do przedszkola czytajcie wyzdrowieją.
A tak po za tym, my po śniadankowej jajecznicy, chłopcy oglądają bajkę ja zaraz śmigam po kawkę zbożową a po bliskim spotkaniu z gorczycą pójdziemy troszkę na ogródek, chłopcy pojeżdżą rowerkami, gokartami i obiad. Coś czuję że przez tą duszną pogodę dzień będzie się ciągnął w nieskończoność.
reklama
magda85-gdańsk
syneczki dziękujemy
zdrówka dla chłopaków! mam nadzieje, ze choroba szybko im przejdzie!! a tego ogródka, to zazdroszczę! my mieszkamy w bloku na 3cim pietrze.
zdrówka dla chłopaków! mam nadzieje, ze choroba szybko im przejdzie!! a tego ogródka, to zazdroszczę! my mieszkamy w bloku na 3cim pietrze.