Ewela
ja tez tak uwielbiam leżeć wczuwać się w ruchy i wpatrywać się w ruszający się brzuch:-)
Maniaa
ja tez bezskutecznie szukam pomysłu na prezent dla 7 letniej dziewczynki...
Pauletta
u mnei z ruchami jest zasada że im bardziej jestem aktywna to maluszek mniej się rusza, ale jak ja się byczę i nic nie robię tylko leżę to ono szaleje na całego
Andzik
kurcze ta opieka medyczna u was to porażka!!! ja z takimi objawami to bym na stówę leżała w szpitalu... mam nadzieję że ta położna ci szybko coś wyśle, odpoczywaj w domku ile się da, trzymaj się!!
Edytka
nie sądzę żebyś robiła krzywdę dziecku ale jestem zaskoczona że w tym wieku jeszcze wierzy w mikołaja;-)
Gochson
mój Mati ma dwa latka i uwielbia wszelkie traktory i kopary, ale na tapecie są też puzzle, bajki, lubi się bawić organami, koleżanka swojemu 2 latkowi kupuje kuchnię
weź pod uwagę czym się dzieciak lubi bawić no i oczywiśie co ma a czego nie ma
basen też fajna sprawa, ja myślałam też o takim domku-namiocie
i pamiętaj ze dzieciom największą frajde sprawiają najzwyklejsze zabawki
Lene
ja podczas twardnienia brzucha raczej bólu nie czuję, tylko taki nieprzyjemny ścisk, ciężko opisać to odczucie choć czasem faktycznie jakby dołem bolało, takie parcie na pęcherz jak to
Andzik napisała
luteina się rozpuszcza i wypływa i to powoduje uczucie wilgotności..
a jeszcze co do skurczów to teraz mam tylko takie kilkusekundowe ale to i tak wpłynęło na szyjkę, ale w pierwszej ciąży miałam taki ciągły ścisk i wtedy po 3 dniach poszłam do lekarza i trafiłam na 3 tygodnie do szpitala
martolinka
na brak nudy nie narzekasz;-)
a jaki macie problem z jądrem? pytam bo mój Mateusz miał niezstąpione jądro i w lutym miał zabieg
a ja czekam na kuriera, zamówiłam wczoraj telefon i liczyłam ze dziś będzie, ostatnio zamawiałam mężowi i był na drugi dzień ale mój pewnie już nie dotrze dziś